|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема
|
Re: На кого и..
[re: Trickyy]
|
|
Автор |
lipari (Алиса Лиса) |
Публикувано | 26.11.19 11:49 |
|
Въпросната приятелка много си го обичаше, в 90% от съжденията наистина ми е била идеал за майка. И таткото много си го обичаше. И сега си го обичат, де. СЪСТЕЗАВАТ СЕ да му треперят на детето.
Но! Помежду си никак не предяха. От голямата либоф с големите кошници тези двама - поотделно свестни хора - така се набутаха в задънена улица, че след няколко години единственото решение беше бягство и развод. Тежък развод, като война.
И не по-малко желаното и обичано от нашто Липарско дете изчатка само защото родителите му бяха в изчаткали взаимоотношения.
| |
|
даааа..първите 7 години..
| |
|
Оооо много сме си играли..и рисували и оцветявали..и куклени театри..
Около нас нямаше деца на нейните години..аз и бях и приятелче и мама..всичко..
После в училище вече беше друго..
| |
Тема
|
Re: Тъпооооо!!!!!!!
[re: Quelle]
|
|
Автор |
Glastar (шейх на халифат) |
Публикувано | 26.11.19 13:45 |
|
Колко трея да си тъп, за да повтаряш едно и също 100 години, без да ти втръснеееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз па искам да ми е тъпо, и скука искам. то разнообразието дотяга бе.
Днес връзвам парно, утре редя керемиди, други ден трето, много разнообразие много нещо, байгън направо.
Искам да съм плейметка, да ме качи батко в бял мерцедес и да ме вози, а аз да правя фасони, да се фръцкам и все да съм недоволна, и изобщо да не реда керемиди и радиатори да носа.
| |
|
чудя се кво да правя с тоа таралясник! Няма 70 хим км., ама на години е в прогимназията. Купих го от магазин преди 100 години. Карах го тука 2 години до предишното бачкане, от Одергем по едни вътрешни улички, обаче имаше паркинг и 2 години не видях зимата. Ама ся не става. В оня район, знаеш, всички се веят връз едни тротинетки и колелета, щото нема начин.
И съм завардила едно място под терасата ми и не мърдам оттам, да ме псуват колко щат. Ни да го продам, че нищо му няма, пък пари няма да му взема, ни да го оставя.
| |
Тема
|
Re: Тъпооооо!!!!!!!
[re: Glastar]
|
|
Автор |
Quelle (старо куче) |
Публикувано | 26.11.19 22:31 |
|
Искам да съм плейметка, да ме качи батко в бял мерцедес и да ме вози, а аз да правя фасони, да се фръцкам и все да съм недоволна, и изобщо да не реда керемиди и радиатори да носа.
И аз туй искам, ма не съм учила
| |
Тема
|
Re: Начиии
[re: Quelle]
|
|
Автор |
Deern (Познат) |
Публикувано | 26.11.19 22:43 |
|
Пропуснала си момента да го продадеш, но колкото повече се мотаеш, по-млад няма да стане.
Продавай го сега веднага.
Разбирам да имаш гараж и да държиш дъртия Мустанг кабрио вътре, ама това.....
| |
Тема
|
Re: Начиии
[re: Deern]
|
|
Автор |
Quelle (старо куче) |
Публикувано | 26.11.19 22:59 |
|
И за кво да го продавам? За 1000 евро и да нямам таралясник? Или после да фърля още 8 бона за нов, дето пак няма да го карам?
| |
|
И съм завардила едно място под терасата ми и не мърдам оттам, да ме псуват колко щат.
това е забранено, не знам как е във вашия квартал, но в нашия съм виждал как коли, които не мърдат повече от две - 3 седмици, идват с полиция и ги вдигат
| |
|
И за кво да го продавам? За 1000 евро и да нямам таралясник?
едва ли и 1000 ще му вземеш, според мене твоето чудо на природата е непродаваемо тука, щото е прекалено екзотично, ако ще го продаваш, по-добре в татковината
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
|
|