|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
Другия вариант да не ги пита човек какво искат, Това е варианта с най-ниски разходи
п.п. "Пари се изкарват" т.е. Майната им е най-грешния подход който мога да си представя.
| |
|
Аз бачкам между Артс-лоа и Маду
оооо, и не си черпила за повишението ....
Случи се, че имам добре зареден Делез на 5 минути от нас, та няма къде.
ми дай аз да ти я покарам тогава
| |
|
все от нещо ще се мре нали..
човек се самоунищожава по хиляди начини, можеш ли да кажеш кой е най-унищожителния?
| |
|
То е интересно да не ги питаш, ама да знаеш какво искат..тогава го има и елемента на изненадата..
Така човек да си знае подаръка е...не знам..емоционално осакатено някак...
| |
|
Дъщеря ми от малка ако не получи това,което си е пожелала,радостта е....доста оскъдна да речем. Майка ми и сестра ми в началото бяха малко шокирани
| |
|
Говорех друго, да знаеш без да питаш.: )
Преди години, първия телефон на хлапенце беше HTC за това време си беше супер..но тя не ми е казвала искам го..просто се заговорихме какви телефони харесва..ама между другото..
и знаеш ли каква емоция и създадох с този подарък..
под елхата опакован подарък, а вътре само листче..Дядо Коледа каза да отидеш в гаража..там друг кашон, отиди до мазето, там друг кашон, отиди до пощенската кутия, и така още на пет шест места..и пред последното беше..ходи под елхата, червената кутия е твоя..
идея си нямаш каква радост настана..а беше на 13-14г... ама и аз си поиграх де..като във всеки кашон освен листче имаше или шоколадче, или бонбонче..
оня ден се заговорихме за това...знаеш ли как го помни а?..: )))
празникът е и да създадеш настроение..
| |
Тема
|
Re: На кого и..
[re: Deern]
|
|
Автор |
Trickyy (Висока) |
Публикувано | 26.11.19 10:24 |
|
Дъщеря ми от малка ако не получи това,което си е пожелала,радостта е....доста оскъдна да речем. Майка ми и сестра ми в началото бяха малко шокирани
И аз съм шокирана
| |
|
Празникът е точно настроение. Обожавам да купувам подаръци и да създавам радост на хората около мен. Дори не ми трябват поводи за това. Просто ей така. Като знам какво желаят близките ми, света преобръщам, но им доставям тази радост, да го получат. Нооо...това не означава, че могат да са нагли и разглезени в желанията си
| |
|
точно за това говорех..
аа и други неща съм правила...на един рд..торта в лицето и..баамм!
цялата в карамел и сметана..
и това помни..: ))) и се смее много..с кой акъл?!..
за подарък рядко питам, само ако не познавам добре..иначе слухаря кой за какво си говори..
| |
|
хеххе, много сладко
И аз не питам за подаръци, то, като си познаваш децата, какво да питаш.
Оня ден си говорихме с големия, викам, виж какво мами, знам, че искаш нов телефон, но си прекалено малък за него. Поговорихме малко и детето се съгласи с мен. Много е скромен. Затова пък, ще му изпълня друга голяма мечта. Защото заслужава.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
|
|