Тема
|
Спортен Анцунг VS Официален Анцунг
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 04.05.06 23:47 |
|
Отварям тази тема защото анцузите са една от любимите ми дрехи. Общо взето има два типа анцузи - спортни и спортно елегантни. Има някой анцузи, които са вечерни например и се носят само с обувки, но за тях ще стане дума нататъка.
От спортните ми харесват Евроспорт. Предпочитам шушляка като материя издържала теста на времето. Шушляков анцунг на България например е супер удобно средство за носене ако си излезнал с Голфа в събота следобяд да се разходиш из центъра. Анцуга се връзва страшно с модерните ми очила. Имам и още един шушляк, който е на 14 години и с него си шетам в къщи, щото не е за пред хора. Но го слагам когато играем с комшиите на карти, защото много връзва тоя шушляк. Най-малко пеесе на врътка.
От официалните анцузи фаворит е НАЙК анцунг на Ювентус. Този анцунг се съчетава великолепно с лачени обувки с висок ток! За тези лаици, които не са виждали никога анцунг на ювентус ще кажа само че е черен и пише със златисти букви и на гърба има емблемата. С този анцунг съм свалил и съответно обезчестил значително количество руски гимназистки от летни лагери по морето. Анцуга е пичелов!
Друг класически модел е червен Адидас с три ленти отстрани и с няколко размера по-малък. Подобен анцунг се носи с високи маратонки Конверс - Ол Стар Чък Тейлър.
ДА ви кажа, днеска си вървя по улицата и гледам едни страшни очила. Приличат на бъбреци ама не съвсем едни такива големи, СУПЕР ФЕЙШЪН заклевам се. И ми остана погледа в тая витрина и си мисля, леле тия сега ше са някакви маркови супер скъпи. Влизам в магазина питам продавача колко струват ей тия очила от витрината. Човека разправя - Това е маска за гмуркане било. В червило с такива очила ще си много вървежен, не знам защо тоя така се очуди. Според мен очилата трябва да са с такава големина - като маска за гмуркане.
Винаги верни
|
|
Тема
|
Re: Спортен Анцунг VS Официален Анцунг
[re: Гeнaди]
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 05.05.06 01:26 |
|
Идеален сценарии за британски филм .
Сега си мисля, че в повечето (или всички които съм гледала) бритиш филми има футболни маниаци облечени в култови анцузи- Вива Ман Юнайтед !
ПП: Гай Ричи е куул, спор няма!
Когато стане напечено, печените мацки хукват на пазар .
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 05.05.06 08:20 |
|
Предлагам ти да купиш противогаз - доста по-голям е от маската за гмуркане, а и в Червило веднага ще те пуснат с него, че даже и ще залегнат и ще си извадят личните карти хората.
Не мислиш ли, че една от най-класическите комбинации е тази между анцунг на борусия дортмунд и черни официални обувки за костюм (от 25 лева)? Бая народ от Перник се носят така, а Перник е градът с най-голяма концентрация на Голфари след Люлин, Надежда и Обеля все пак...
|
|
Тема
|
[re: Ginger.]
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 05.05.06 08:22 |
|
Бегай ти да е куул - в разцвета на силите си се ожени за полудело бабе с дете от танцьорче. Това ли наричаш куул? Аз това го наричам турбо глупак.
|
|
Тема
|
[re: LuboPenev]
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 05.05.06 08:58 |
|
Абсолютно си прав! Анцунг на Борусия Дортмунд от сезона в който станаха шампиони е кралски клас дреха! Готиното е че можеш да сложиш долнището и отгоре някое пуловерче на енрджи или пък с дънки енерджи и горнище на анцуга. Изобщо вариантите са много стига да си човек с вкус към модата като мен и теб.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 05.05.06 09:03 |
|
Гай Ричи е по-добър от Куентин Тарантино, но е далеч по посредсвен от сценаристката на Сексът и градът. Драмата с която са представени героите в секса и града не е по силите на Гай Ричи. Друг невероятно интелегентен филм е приятели. Мога смело да заявя че искам личния ми живот да е смесица между секса и града, приятели и сръбския филм Ране.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор | пpoфecop (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.05.06 10:38 |
|
Лека граматическа забележка към този интелектуален диспут. "Анцуг" се пише само с едно "н", а не е "анцуНг". Произлиза от немската "Anzug", която означава "костюм". Не, че това има каквото и да било значение като се качиш в голфа.
Хайде със здраве!
|
|
Тема
|
[re: пpoфecop]
|
|
Автор |
meryl (streep) |
Публикувано | 05.05.06 11:33 |
|
Има хора които изговарят множественото число като "анцуги"
Но наистина ако човека е с шушляков анцуг като на Генади, голф и дълъг нокът на малкия пръст...е перфектно, няма да му връзваме кусури, я  
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 05.05.06 13:48 |
|
Кво е Ране?
п.с. най-ме кефи как приятели по тотално невинен начин внушава на балъците как да живеят като балъци и че живеенето като балък е много яко само по себе си. Промоция на балъшкия хумор.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 05.05.06 13:50 |
|
Търся лепенки за бъдещия ми голф. Борусия Дортмунд ама емблемата. Дай препоръки за други лепенки. Харесал съм си на найк една, но и енерджи си трябва.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 05.05.06 13:51 |
|
Искам апелативната комисия да разгледа този смел коментар - на път си да промениш представите на цяло поколение хора.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 05.05.06 14:36 |
|
Страхувам се че ако си направиш Голфа по този начин, ще те бъркат с мен и ще бъдеш задръстен от фенки по светофарите молейки да се качат в голфа.
А ако сложиш и найк и енерджи ще ги убиеш. Много яки лепенки има на НОС ако си намериш си сложи, щото направо са се утепали за голфа. Пробвай и с класики като - TURBO, GSi, M power, Lorinzer, Sobieski, Select, Racing Team, Street Tunning, Sigi Tunning.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 05.05.06 14:39 |
|
http://www.imdb.com/title/tt0165546/
В този филм има един много важен герой Чика куре.
Приятели е супер як филм и много ми харесва да го гледам и да анализирам кой какво казва. Фиби и Чандлър са страхотни, изобщо всички са много яки. Понякога се чудя как измислят толкова смешни неща. А това, което най-много ми харесва в сериала е смеха зад кадър на всеки 3 секунди.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 05.05.06 14:41 |
|
Какъв си ти бе балък.
АНЦУНГ се пише. Като влезнеш в магазина казваш Искам да пробвам е тоя анцунг. А не анцуг.
И многожествения род на думата е Анцунзи.
Ти български езики не си ли учил бе
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор | пpoфecop (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.05.06 16:13 |
|
Ей, сладък :))))
Учила съм български доста повечко от теб. Немски също. И други чужди езици... Но да не изпадаме в ненужни подробности.
А по въпроса за анцуНга... Просто отвори българския правописен речник, бе, пиле :)
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
yanina (познат) |
Публикувано | 05.05.06 19:05 |
|
Естествено ,че се пише "анцуг"!!! 
Смешно е дори някой да спори...
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 05.05.06 20:43 |
|
Обожавам филмите му, всъщност аз по принцип харесвам европейското кино. Ами куул е- мен ме радва. Един различен по жанр и много сладък филм пък е Swept Away- пак от него, гледал ли си го (с бабето е и един неизвестен италианец)?
А бабето Мадона е винаги топ ъф дт топс (уффф и аз не знам защо започнах да използвам думичките и изразите така )! Актуална си е, той също- бебето им е много сладко !
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 05.05.06 20:50 |
|
Не знам дали се бъзикаш, но "Сексът и града" е класика за мен и моите приятелки (за всички жени по света най-вроятно). Незабравимият коктейл "Космополитън", обувките Маноло и роклите на Оскар Де Ла Рента станаха хит. Шантавите облекла на Кари Брадшоу се прочуха във всички кътчета на земята....бла бла бла, вие мъжете едва ли ще разберете, колко важен е за нас този сериал !
ПП: "Рани" беше онзи с един откачен фен на Цървена Звезда, нали?
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 05.05.06 20:53 |
|
Да плосък сериал е "Приятели"- един от най-гледаните и касови, но пък Рейчъл в последните два сезона я обличаха супер ! Абе аз сега като се замисля, май гледам този сорт сериали, за да гледам кой с какво се е облякъл !
Да да не ми казвай пак, че съм луда!
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 05.05.06 20:58 |
|
Много ме радваш !
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 05.05.06 23:57 |
|
Секса и града покачва рязко нивото на интелекта на гледащите го. Само умни и смислени неща приказват и дори понякога си записвам. А колко е красива само главната героиня! Страшна пичка, е ш'знаеш. Другите 3 скочубри и те са нечовешки чуми. Искам да кажа че са супер яки мадами. И ми харесва как се обличат. Онази с късата коса е много готина, а главната актриса никак не ми прилича на кон.
Според мен жените трябва да подражават всячески на секса и града и както виждам ти си се ориентирала в правилната посока.
Иначе във всички сръбски филми има фен на Црвена Звезда. Ти вероятно си гледала онзи дето си правят дръм ен бейс група, този е по-тъп. РАНЕ е много добър
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 06.05.06 01:15 |
|
Глей ся, аз не ти казвам, че не са актуални или творбите им са под средно ниво. Казвам ти, че трябва да си турбо балък в разцвета на силите си да се ожениш за изкуфяло бабе, което пее поп. Повтарям - бабе, което пее поп. Не млада путка, която пее поп ами бабе, което пее поп.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 06.05.06 01:18 |
|
Ще го гледам - като прочетох за какво става дума веднага разбрах пропуска си. Все пак Кустурица ми е герой. Тука това изглежда подобно.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 06.05.06 01:19 |
|
Ако сложа лепенките рискувам да стана поне толкова популярен, колкото е Иво Димов.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 06.05.06 01:20 |
|
Друго си е Гената да се изкаже. Вече знам кой е прав.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 06.05.06 01:22 |
|
Оооооо, ама ти си жена! Как така ще обясняваш каквото и било след това?! Учила била. Бегай бе.
|
|
Тема
|
[re: yanina]
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 06.05.06 01:23 |
|
И ти ли се бъркаш сред мъжете бе, касиерко?
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 06.05.06 11:44 |
|
Чети внимателно няма да повтарям. Ан-Цунг идва от китайски и означава Шушлякова дреха за спорт. Да видим дали знаеш китайски, пиле.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 06.05.06 11:47 |
|
Иво Димов не е само визия, той е и интелект. Трябва доста философски книги да прочетеш докато го стигнеш. Все пак ти пожелавам успех, защото си си намерил един подобващ кумир. Мен ме кефи Марчо Дафчев, но всичко е въпрос на лични предпочитания.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 06.05.06 13:53 |
|
Чета Илиадата, копеле.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
MadMaster (Angelus domini) |
Публикувано | 06.05.06 18:25 |
|
Не, не!!! Просто, не мога да чета повече! От къде ти идват на ума такива ввлини бисери? Това е просто уникално!!!
Domine Jesus, dimitte nobis debita nostra
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 07.05.06 03:11 |
|
Е сега го гледах. Ти си голям ценител, само това ще ти кажа.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
yanina (познат) |
Публикувано | 07.05.06 11:49 |
|
За "секса и града " или хубаво или нищо!
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 07.05.06 13:20 |
|
Както хубаво го определиха този филм във ''Family Guy'' - три евтини курви и майка им.
|
|
Тема
|
[re: MadMaster]
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 07.05.06 14:50 |
|
Просто съм пич със стил. И приятели ми също. Казват ни клана на боксьорските обувки.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 07.05.06 14:55 |
|
Ценител съм. Тая нощ бях в любимата си дискотека Блек Бокс на любимия си Ди Джей Ръш. Имаше много такива като мен. Аз нещо не мога да заспя в момента.
Дискотеката е много просторна в случай че не си ходил там. А Ди Джей Ръш е толкова яка музика само за ценители и хора с изтънчен вкус. Цяла нощ съм местил батко, хванах мускулна треска на ченето от стискане на зъби.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 07.05.06 15:01 |
|
Направо ти се чудя на акъла как можеш да гледаш анимационни комедийни сериали. Аз не ги понасям изобщо. А секса и града е толкова як фейшън лайфстайл сериал!!! Ако копираш как са облечени хората в тоя филм ше си много готин.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 07.05.06 15:49 |
|
Да бе мъж на 50 може да се ожени за мацка на 20, а обратното не може!!!! Абе страшен сексист си, нямам думи!
ПП: Баща ми има дете от такава почти на моите години, ама като ме вдия с 35 годишен мъж (а този мъж изглеждаше страхотно) и каза, че не го одобрява. Дава ми пример, а после аз не мога така.....! Мъже
Абсолютно не може да наречеш Мадона - бабе! С какво отстъпва на......онази офца Бритни Спиърс примерно?
|
|
Тема
|
[re: Johny]
|
|
Автор |
yanina (познат) |
Публикувано | 07.05.06 16:05 |
|
Е,поне всички от мъжки пол харесват Саманта!Поне аз така съм забелязала...
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 07.05.06 16:11 |
|
Саманта изглежда доста добре за годините си, другите не ми одпадат толкова много като външност. Имах предвид, че като жени оправящи се сами в този космополитен град Ню Йорк (наистина има мнгоо такива жени по света) не допада на мъжете!
|
|
Тема
|
|
|
Автор | Johny (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.05.06 16:15 |
|
не знам коя точно е тя, но зависи как е зададен въпросът. Например "ти с коя от всички би си легнал?". Щото която и от тях да ти е в къщата...
впрочем един приятел е пред голяма дилема - не може да реши дали море от любов е по-тъпо от сексът и градът или обратното :-)
|
|
Тема
|
|
|
Публикувано | 07.05.06 16:26 |
|
е че нека си се оправят сами, кой им пречи :-)
шегата настрана, това по какъв начин променя цитираното по-горе от lubopenev? То и в София много жени се оправят сами - едни по един начин, други по друг.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
yanina (познат) |
Публикувано | 07.05.06 16:38 |
|
Русата,каято прави много секс..,с много мъже...Ако си гледал сериала поне веднъж ще се сетиш..
Че какво му е на море от любов???
Мисля ,че него го гледат само пенсионерките,само ако филма по Холмарк вече са го гледали...
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 07.05.06 16:46 |
|
Амииии......(тук се чете леко колебание, пиша го защото всъщност не може да се прочете )....това, че за някой е ТЪП сериал, не значи, че за всички е такъв. За нас жените е сладурски и забавен, а вие просто не може да го разберете. А когато един мъж не разбира една жена, нарича я- тъпа, курва, кокошка и т.н., а не прави опити да види от другата страна. Това е!
Не визирам никой конкретно!
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
snobar (Fuckers League) |
Публикувано | 07.05.06 16:55 |
|
Когато някой нарича една жена с епитетите, които ти си изброила значи е комплексар!
...и твойта майка също!
|
|
Тема
|
[re: snobar]
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 07.05.06 17:04 |
|
Така е, много е грозно. Особено ако мъж го казва за жена без да има ясна причина за това!
Аз най-много съм наричала мъж "задник"- ама то си звучи направо готино .
|
|
Тема
|
|
|
Публикувано | 07.05.06 17:19 |
|
е това за виждането от другата страна важи за всяко нещо и не може да бъде довод само по себе си :-)
колкото до разбирането на жените - повечето мъже отдавна са се отказали да го правят. На тези, които още не са, тепърва им предстои :-)
но иначе не съм съгласен, че един мъж като не разбира дадена жена я нарича тъпа или курва, а пък да ти кажа мисля че имам повече представа за мисленето на мъжете от теб :-)
и за да разведря настроението, че много сериозна взе да става темата - днес прочетох нещо, което се води за стар "виц", но аз не го бях чувал:
Курви са жените, които спят с всеки. Кучки се тези, които спят с всеки, но без теб
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 07.05.06 17:22 |
|
Ааааа, не е хубаво така да наричаш мъжете 
...и твойта майка също!
|
|
Тема
|
|
|
Публикувано | 07.05.06 17:49 |
|
мне, въобще не стигаме до това заключение :-)
имам няколко приятелки, които смятат сериала за ужасно глупав и лигав. И преди да попитеш - не, те не са грозни, сами или каквото и да е, едната дори е манекенка.
а за lubopenev не знам, аз лично съм гледал поне 2-3 епизода (е, признавам, не съвсем съсредоточено). Това е за да мога при удобен случай да го критикувам с чиста съвест :-)
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 07.05.06 17:57 |
|
Добре де винаги има изключения, както сигурно има мъже луди по Кари Брадшоу и нейните приятелки .
Само 2-3?
Срамота, за това не ти е харесал .
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 07.05.06 18:17 |
|
Сега ще ти го обясня внимателно. Ще има доста обобщения, но фактите са си факти. Знам, има изключения.
Жените като минат 30 (ориентировъчно) стават по-стари визуално. Много от тях продължават да са красиви, секси и поддържани, но губят специфичния младежки вид. А този вид, тази свежест се ценят най-много. Като стока първа и втора ръка. Такава е разликата, така го виждат мъжете. Една яка XXXXX на 20 и една яка XXXXX на 30 имат различна стойност и тя не идва заради това, че на едната и е останало относително по-малко живот. Друго е.
Повечето поддържани мъже стават по-хубави по-късно.
Обществения морал е смешно нещо, но едно е да си дърт и да ХХХХХ млада, а съвсем друго е да си дърта и да ХХХХХ млад мъж. Просто едното е доста по-постижимо от другото.
Направи проучване бе, виж колко пари струва да навиеш млада ХХХХХ (която има някакъв избор все пак) да легне с дъртак и колко струва обратното. Тогава ще схванеш колко по-гнусно е да се ХХХХХ дърта жена.
Мадона е баба. Виж я колко е смешна, музиката и продължава да кърти мивки, но когато човек е на 50 и се държи като на 20 всеки нормален човек си задава няколко обосновани въпроса.
Бритни Спиърс е ужасна и въобще не я броя за хубава. Едва ли съм единствения с подобно мнение.
Сексист или не - жените са хубави когато са свежи. Мъжете са като хубавото вино, а жените като грозде.
Редактирано от snobar на 07.05.06 20:36.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 07.05.06 18:20 |
|
Не съм бил там, къде е? Колко хапчета взимаш и какви? Как виждаш цените на хаповете след влизането ни в Европейския Съюз? Мислиш ли, че позитивната промяна на нивото на disposable income в средната класа българи ще се отрази благоприятно на търсенето на хапове и цените ще се вдигнат или имаш друго мнение?
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 07.05.06 18:21 |
|
най ме кефи оня безработния как се облича, сещаш ли се - джуджето дето играе баскетбол и спи по цял ден?
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 07.05.06 18:23 |
|
Там е грешката - сериалът описва 4 лузърки, но от смешната страна на мизерията им.
Онези, които имат подобен лайфстайл на техния виждат в сериала някакви невероятно луксозни свободни жени и много хумор.
Тарикатите виждат 4 селянки дето един читав ХХХХХ не могат да задържат за дълго до себе си.
Редактирано от snobar на 07.05.06 20:57.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 07.05.06 18:25 |
|
Харесват я защото така трябва да се държи всяка жена. Не заради външния вид - там има бая да се работи. То и другите не са цветя за мирисане. Аудиторията на сех и ситито е главно хора, които се идентифицират с героините в него. Което е доста тъжно.
|
|
|
Няколко ХХХХХ, които не могат да задържат един читав ХХХХХ за дълго време. Какво стои зад няколкото ХХХХХ? Зад тях стои тяхната потенциална аудитория. ХХХХХ е една. Точно така, героините са няколко, но всъщност става дума за един и същи човек - събирателното на по-голямата част от аудиторията.
Главната героиня (почти най-грозна ХХХХХ във филма) е идеализираната самооценка на аудиторията на сериала.
Другите героини са де факто истинските модели на поведение на същите онези тъпи ХХХХХ от аудиторията, които мислят, че са най-близко до главната героиня. Именно там е и уловката в сериала - шапка свалям на сценаристите, които гаранция се насират от смях пишейки сцените защото описват милиони загубени тъпи ХХХХХ в западния свят.
Оправяли се сами... Това, че работят и си нямат качествен мъж откога се нарича 'да се оправя сама'? Нали ако и работа, вид и мозък им бяха наред едновременно нямаше да ги има въобще в сериала защото такива жени не са срещани от сценаристите на въпросния сериал. Не защото ги няма ами защото:
а) сценарист на такъв филм никога не е срещал такава класна ХХХХХ
б) ако 4те ХХХХХ във филма са такива никой няма да го гледа щото ще се пука от яд, че не може да е като тях или ако е мъж ще се пука от яд, че не може да си намери такава
в) такива ХХХХХ трябва да ги крият и с пълно основание
Редактирано от snobar на 07.05.06 20:41.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 07.05.06 18:36 |
|
Кой е комплексар, този, който се плаши от ползването на смешни епитети в смешен смисъл или онзи, който е достатъчно широко скроен за да ги употребява без страх от хора, които само това чакат за да вдигнат пръст и шаблонно да кажат любимата си и тъй познато-непозната фраза: 'Комплексар!'
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
yanina (познат) |
Публикувано | 07.05.06 18:36 |
|
Явно си гледал сериала доста повърхностно...
един читав ХХХХХ не могат да задържат за дълго до себе си-Сериала не разглежда проблема че не могат да си намерят партньори,а точно обратното-пренасищането и презадоволението
Редактирано от snobar на 07.05.06 20:59.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 07.05.06 18:39 |
|
На тясно си се хванала себе си с удобното за теб заключение, че не харесвам сериала. Аз съм гледал сериала и вярвам, че съм го разбрал доста добре (виж ми анализа). Мисля, че сериалът е перфектен - привлича онези, които се идентифицират с героините. Идентифицирайки се с някого трудно можеш да проумееш колко е закъсал въпросният някой и следователно ти, но аз и не очаквам това.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 07.05.06 18:42 |
|
Чекай малко, държа да ти напомня, че биологията изисква от жената да си хване някого и да го държи за размножаване, изхранване, охрана и стабилност от всякакъв вид.
Те губят най-главния тест на биологията с голям резултат. Пренасищането го няма - има го това, че очевадно не са годни за качествено оцеляване.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 07.05.06 18:43 |
|
Охохохохо, сигурно играете каунтър страйк на кланове, нали?
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
yanina (познат) |
Публикувано | 07.05.06 18:56 |
|
Биологията изисква мъжът да си пусне семето.
Пренасищането го има,във факта че са тръгнали по срещи в седми клас,че правят секс от 16-17 годишни,че са сменили много партньори
и това не е проблем на сериала,а просто е онагледен там.
Ако въпроса беше да си хванеш някого и да си го задържиш,щяхме да се женим на 16 ,когато са ни първите горе-доло сериозни приятели.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 07.05.06 19:02 |
|
Нищо не каза по същество. Бягаш от темата, нека повторя.
Стари моми, недоволни от личния си живот, голям търноувър на мъже. Това ли са съзнателните цели на една порядъчна жена? Провал ли е животът им до този момент?
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
yanina (познат) |
Публикувано | 07.05.06 19:10 |
|
Според мен е точно обратното,те са прекалено доволни дотам ,че вече не изпитват кой знае каква нужда от мъже,а мъже около тях има(незнам защо си останал с друго впечетление)
Не ме разбирай погрешно,не смятам че мъжете са излишни,защото не са!
Защо да е провал -имат кариера,мъжете ги харесват и имат мнооого обувки!  
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 07.05.06 20:51 |
|
Смешни епитети в смешен смисъл е едно...а гореспоменатите от Джинджи епитети, друго - според мен.
А дали ми е любима фраза, не знам...щом ме анализираш и следиш мненията ми, може и да е така.
...и твойта майка също!
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 07.05.06 21:02 |
|
Мъжки сериал е Женени с деца, а женския е Секса и греда. Ти кефиш ли се на Ал Бънди, защото на мен ми е идол!
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 07.05.06 21:11 |
|
Намира се близо до централна гара, някъде в центъра е не мога да ти обясня с имена на улици, защото не ги знам в центъра, но да знаеш че постоянно има агенти от партистарс.бг които снимат хората и ги пускат на сайта снимки които после ги коментират. Ти току що ми даде много добра идея да ти се покажа на снимка в този сайт, но трябва да се намеря точно.
Не смятам че д.и. на българите ще се вдигне. В момента цената на храната се вдига защото няма търсене на храна. Това е следствие на неценови определил на пазара - количеството амфетамини които ти дават за 20 лева са достаъчни да направят от Йокозуна анорексик. Ела в Блек Бокс много е яко. А слушал ли си Ръш?
Според мен икономиката на България се контролира от няколко компании, с което ставаме нещо като Олигополова бананова република. Става въпрос за Енерджи, Мис Сиксти, Дизел, Боксьорски обувки адидас, очила, дискотека Блек Бокс, фирмата за алфонс в Обеля, ВОЛФ, Макдоналдс и Волкфген България.
От гледна точка на пазара за бира Болярка и Славена избиват рибата с маркетингова стратегия.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 07.05.06 21:13 |
|
Баце не знам какъв безработен щото съм гледал прекалено много от този сериал и то доброволно. Всички са много готини без изключения.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 07.05.06 21:16 |
|
На всеки сериал е аудиторията хората които се разпознават в героите. Моите любими герои са Ал Бънди и Алф.
Ти харесваш фемили гай и понякога се държиш като Стюиу, а жените се кефят на секса и града. Особено ако са девствени селянки - ни град ни секс. Обаче сериала е страхотен всички са готини.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 07.05.06 21:17 |
|
Чувал ли си за клана ЕНЕРДЖИ ?
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 07.05.06 21:19 |
|
По другите сайтове има машини дето автоматично оправят думи като се публикуват обаче ти си по-голяма машина и от тях. Остави го човека да си каже приказката, каква е тая цензура бе, пич.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 07.05.06 21:44 |
|
Аз не за друго, а щото има много малки деца, които четат тук.
...и твойта майка също!
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
yanina (познат) |
Публикувано | 07.05.06 22:32 |
|
"там има бая да се работи"
ако на нейните години изглеждам така,май никой няма да се оплаква...
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 07.05.06 23:01 |
|
абе гаджето на най-грозната, оная с цайсите
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 07.05.06 23:02 |
|
Как позна кой ми е любимия герой?
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 07.05.06 23:04 |
|
Самата снимка не се коментира щото фотошоп прави миракълс.
Фейса и не се коментира.
Малко е прекалила за рамо, а? Тая е почти толкова здрава, колкото съм и аз, но е доста зад Генади.
Коленете са ужасни, глезените напълно в тон с тях.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 07.05.06 23:06 |
|
Защо веднага разпозна себе си в мнението ми - аз никъде не съм казвал, че си ти и продължавам да не го казвам.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 07.05.06 23:09 |
|
Не знам дали си забелязала, но почти всяка жена може да има фул мъже около нея не защото е велика ами защото е пълно с мъже, които биха ебали всяко куцо и сакато. Това е по цял свят.
Провал им е животът - ква кариера имат? Бачкат така, както всяка жена от средната класа. Кариерата им е прилична, не прекалявай.
Това, което не е прилично е, че не желаеш да признаеш, че жените са недоволни от живота си.
Вярно, ако сравниш дереджето на българките ситуацията на ония мацки е рай. Факт от който не можем да се гордеем като народ.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 07.05.06 23:11 |
|
Буахахахахаха, как да не съм?! Ама кой, има некви дет се пишат NRG, има енергие има всякакви...
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 08.05.06 20:05 |
|
Няма грозна в тоя сериал всички са яко готини фейшън и живеят много готин живот.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 08.05.06 20:08 |
|
Стюуи е уникален герой за цялата индустрия! В тези сериали има обикновенно 1-2ма много силни герои Стюуи е най-големия в Фемили Гай.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 08.05.06 20:11 |
|
Аз се отцепих то Енерджи и основах клана - [VWGOLF3ENERGY]-GENATA.
Унищожавам противниците единствено с хешшоти и глави. Прекалено съм добър с четири петицата и с пет единицата и ми забраниха от ВЕ ЦЕ ГЕ да играя на финалите с тези оръжия и аз съботирах.
Сега играя Куейк 1 и Кармагадон 1, щото си купих нов компютър и да му пробвам видеокартата.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 08.05.06 23:23 |
|
Последно преби кучето за пари с метален прът
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 09.05.06 00:56 |
|
Силно ти препоръчвам да играеш Спейс Куест 4 на Сиера Геймс от 91ва година. Играта е перфектна за тестване на нови видеокарти - аз лично я ползвам от тогава и забелязвам, че видеокартите не са това, което бяха навремето. Сега последната на гефорс даже не можа да пусне играта - представяш ли си? Американска работа.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 09.05.06 08:58 |
|
Сложи си новите ВЕСА драйвери и игрите направо избухват. Най-яката игра е Спейс Инвейдърс и Кадилак и Динозаври.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 09.05.06 18:35 |
|
Подлудяваш ме с разсъжденията си, толкова са нелогични. Вече не искам да те виждам на живо, защото след петата минута, ще се нахвърля в/у теб (не в сексуален смисъл) и ще те издера като бясна котка и ще спорим докато единият от нас не оцелее     .
Така изобщо нямам намерение да те оборвам, оставам те да се самозалъгваш. Когато стана на 40 ще съм доста по-свежа от безличните мацки на 20, СИГУРНА СЪМ !
Ако само искаш да чукаш малка кифла ОК, обаче би ли живял с толкова недорасло същество (ако ти си на 50 примерно)?
Гаден, много гаден сексист си Любо, радвай се че не си сега до мен!
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 09.05.06 18:41 |
|
Страхотна е!!!! И определено има свеж вид!
Изобщо не си прави труда да убеждаваш Л. Пенев- толкова е твърдоглав (?!?!?!) !
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 09.05.06 18:46 |
|
Ти изобщо не си в час с женската психика !
Ако се индифицирам с Кайли Миноуг, какъв ще ти е анализа?!
ПП: Истината е, че винаги мога да отбележа стилното и красивото, да го харесвам, това прави ли ме задължително стилна и красива?! Да !
ППП: Ти с Любо Пенев ли си индефицираш?- Явно, доста хитро хрумване !
|
|
|
Защо си толоква ядосан???
Не искаш да повярваш, че една жена може да те забие в земята и с образование, със знание, с доходи, с успешен личен живот и кариера?!
Доста лично приемаш нещата, явно са доста по дълбоки като смисъл и не сериала и ХХХХХ те вбесяват, а нещо което те е ръгнало с шиш в ребрата (или в почти 44сантиметров бицепс!!!).
С този анализ, така добре показа вътрешното си АЗ, че друг път няма да можеш да ми избягаш! Знам те, вече те знам......и дори не мога да кажа, че не ми харесваш.....объркана съм, но пък се разкри толкова тънко.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 09.05.06 18:58 |
|
Този сериал е за да забавлява бе човек, какво си го взел толкова навътре? И показва готини тоалети и страхотни обувки.....да и чанти !
При това имаха доста обожатели, но когато една жена има високи изисквания не се спира на първият жабок .
Имаше хепи едн все пак и ХХХХХ си намериха Мъжете .
Дишай спокойно !
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 09.05.06 19:02 |
|
Той дава обяснения, без да има покрития. Нали знаеш, че всеки гледа от страна на личният си житейски опит, такава жена би го карала да се чувства слаб. А кой мъж иска да е слаб?
Всъщност това е и идеята на сериала .
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
yanina (познат) |
Публикувано | 09.05.06 20:49 |
|

|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 10.05.06 00:13 |
|
Искам да разсея някои твои съмнения.
1. Когато си на 40 НИКОГА няма да си по-свежа от яките мацки на 20 - питай Генади!
2. Ти смяташ жените от сериала за успяли и мислиш, че ще ме забият в земята и ще се почувствам слаб. Много ми е интересно ако ти покажа истински успяла жена каква ще я наречеш - явно е лесно някоя да се класира за успяла при теб. Тези в сериала са всичко, но не и успяли. Средна работна класа жени, без мъже, без деца, под наем и тъй нататък. Успяли мацки познавам и им се възхищавам с цялата си душа.
3. Когато си на 41 НИКОГА няма да си по-свежа от мацките на 20.
4. Казваш, че били кифли и нямало контакт да има - нали за това умните мъже си имат умна жена за разговори и ползват кифлите за свежа плът. Умните жени знаят това и няма проблем. Мъжете без предразсъдъци им позволяват и на тях да ходят насам натам барем някой се мине да прави секс с 40 годишна - балъци има навсякъде!
5. Когато си на всяка една възраст над 30 НИКОГА няма да си по-свежа, хубава и секси от 20 годишните мацки. Мъжете, които ти казват обратното са ти или роднини, или приятели или още не са правили секс със теб.
6. Това за над 30 и 40 го разбра, нали?
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 10.05.06 00:25 |
|
Коя от сериала ще ме накара да се чувствам слаб - дъртата, лесбийката с цайсите, фригидната с фригидния мъж или оная дето прилича на гъркиня тип куче?
Ако ще обвиняваш дай нещо по-така.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 10.05.06 10:01 |
|
Гъркиня тип куче
Какви други типове гъркини има?
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
NoSaint (sinner) |
Публикувано | 10.05.06 12:12 |
|
Има още:
1. гъркиня тип трутинетка
2. гъркиня тип Алф
3. готина гъркиня( рядко срещана)

Живей бързо.Умри стар!
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
ah (medinilla) |
Публикувано | 10.05.06 13:53 |
|
Това на "Люпчо" с идол ЛюбоПенев не са никакви обяснения, я някакви комплексарски селски глупости. Ми нека да му пожелаем достатъчно 20годишни суперсекси мацки и достатъчно дебело портмоне, за да може дълги години да се снабдява с такива...
|
|
Тема
|
[re: NoSaint]
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 10.05.06 14:07 |
|
Ако гъркиня Алф и гъркиня куче се смешат ще се получи Гъркиня Върколак.
Гадни са - трътлести и с изражение на мис пиги и обичат да се тъпчат по цял ден. И са мързеливи. Жена ми в никакъв случай няма да е мързелива, за да компенсира в семейството.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 10.05.06 16:13 |
|
Като за начало е редно да кажем, че гъркините са категорично в топ 3 на най-ужасни жени в света. Има хубави, но ги държат заключени защото са истинско малцинство. Нещо като русите циганки.
Гъркиня тип куче, тип жаба, тип свиня, тип бухал. Изражението на лицето има някакво животно в него. Гъзът е винаги огромен, целулитът при тях е на мода.
На мода е и това, че не се мислят за ужасни.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 10.05.06 16:16 |
|
върколак е добре, зловещи върколаци има из солун. древни.
|
|
Тема
|
[re: ah]
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 10.05.06 16:19 |
|
Никъде не съм казвал, че Пенев ми е идол.
Никъде не съм казвал, че лично на мен ми харесват 20 годишни.
Личните ми предпочитания рядко се появяват в интернет клубове. Не ми приписвай неща.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 10.05.06 19:46 |
|
Не казвам, че мацките от сериала са успяли (всъщност адвокатката е доста успяла, а и Саманта също) и не тях имах предивид, че ще те забият в земята, а че те е страх (не ми слагай болд и аз мога, но не искам да ти натяквам!!!!!!) по принцип от преуспели жени, т.е. става въпрос за реалният живот, а не за някакъв сериал. Чети ме по внимателно, за да не се повтарям!
Ставам след една седмица на 25, така че изобщо не ме закачай на тема години!!!!!!! Вярвай ми на 40 ще съм супер мацка, стегната и все така свежа и уверена в себе си....напук на мъже като теб, а и да не забравям ЖЕЛАНА и то от истински мъже....е може и от млади лъвчета, лошо няма .
А ти като си бълък и станеш на 50 ти пожелавам да имаш куп кифли за употреба, щом мислиш, че това е СВЕЖО !
|
|
Тема
|
[re: ah]
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 10.05.06 19:53 |
|
Аз вече му го пожелах !
Ако желаеш нещо, поискай го и ще го получиш- аз съм на този принцип, така че бих казала едно "дерзай" на Л. Пенев !
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 10.05.06 20:59 |
|
Абе над 30 жените вече са се посдухали...спор няма! Има много готини, но не могат да се сравняват с тези на 20 и малко...
...и твойта майка също!
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 10.05.06 22:03 |
|
Нямаш база за да даваш оценки за предпочитанията ми в реалния живот. Ако считаш себе си за успяла и ако вярваш, че в реалния живот би ме било страх от теб тогава правилният отговор е, че ме е страх от по-малко успели жени, от онези които харесвам и с каквито дружа. Мога да бъда и по-конкретен, но не желая да те обиждам - хубаво и приветливо момиче си, нищо, че до 40 ти останаха 15 годинки
Поеми малко майтап де, не всяка дърта жена е за изхвърляне - има и такива с добавена стойност изравняваща капиталовата амортизация.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 10.05.06 22:05 |
|
Има една свежест, която се губи. Иначе за другите качества не спорим. Там спор няма.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 10.05.06 22:08 |
|
Коментирам цяла социална група жени, чиято репрезентация се постига под формата на визуално изкуство тип ТВ сериал.
Коментарът ми не включва други групи жени и то нарочно - там няма материал за полемика с теб тъй като ти самата не принадлежиш към въпросните групи ами се стремиш да попаднеш в групата на секс и сити, която е доста изостанала от онези, за които не пиша.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 10.05.06 22:12 |
|
Нека хипотетично кажем, че аз принципно си желая 20 годишни свежи XXXX (модераторът тук е по-голям цензор от китайските комунисти, нищо, че е съмнителен крехкия аргумент за многото деца в този клуб).
Виждаш ли нещо лошо в това? Кого да желая сексуално - 20 годишна ослепителна красавица или теб например? Кажи ми кое е логично от гледна точка хипотетично мое желание? (п.с. не казвай неща от рода на 'и да искаш не можеш' защото са детски)
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Karla. (pitashta) |
Публикувано | 11.05.06 02:48 |
|
мод-а не е комунист , той си е едно мъничко педалче ....
обаче джинджи много ти е навита , ако беше в БГ да те е обърнала вече, така да се каже , , особено , ако споделяш нейните увлечения по Гучи
|
|
Тема
|
[re: Karla.]
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 11.05.06 03:21 |
|
Не се еба наляво и надясно, питай Генади. Той ми е нещо като импресарио и гуру в едно.
|
|
Тема
|
|
|
Публикувано | 11.05.06 13:52 |
|
Не се еба наляво и надясно
Ми естествено, всеки го прави напред назад :-)
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 11.05.06 14:08 |
|
Има разновидности, някои го правят само назад.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 11.05.06 15:28 |
|
Хаха ти луд ли си? Аз съм шеф на фирма и карам скъпа лимузина, ако знаеш някой западен език мога да те взема за секретарка, но при никакви условия, никога не бива да поискваш да ми вземеш голфа, защото той не е служебна кола.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 11.05.06 15:53 |
|
Кой има право да се качва в Голфа и при какви условия?
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 11.05.06 16:13 |
|
1. Боксьорски Обувки
2. Енерджи
3. Да може да се държи подобаващо на човек в Голф
- лакътя навънка с цялата ръка, която да се развява
- същото но с крак (оппция А) с чорап, обция Б) без чорап)
- умен поглед към хората наоколо
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
no_bs (VBBBF) |
Публикувано | 11.05.06 16:40 |
|
В отговор на:
средна работна класа
Въх, Люпчо, ти пак прекрои световното устройство с лекотата, с която съименникът ти прекрояваше българския език и му придава едно ново, по-космополитно и най-вече долнобогровско значение.
Би ли просветил нам, скромните читатели на често забавните ти писания, като какво се явява тази "средна работна класа" и има ли почва тя в града и отношение към секса в същия?

=========
I’m too blessed to be stressed and too anointed to be disappointed!
|
|
Тема
|
[re: no_bs]
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 11.05.06 18:16 |
|
Почва има, секс също. Това, че не знаеш що е то говори много зле за теб, другарю. Едва ли си ми от класата и не търся комуникация с теб - ти даже и за Вихър Горубляне не си чувал сигурно. Къв трендсетър си тогава?
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 11.05.06 18:19 |
|
оуууууу йесте, баце
|
|
|
Люпчо, разочароваш ме. Очаквах да изсмучеш някоя УНСС версия на класовото разделение от пръстетата, а вместо това ти ми излизаш с евтини лафове от селски вечеринки. Споко, няма да те мъча и ще те оставя на по-малко взискателната част от аудиторията. И понеже освен всичко останало съм и великодушна, ето ти малко материал на популярно ниво, в случай, че разбираш съответния език. Ако имаш нужда от едно рамо при превода, накарай Гената да свирне два пъти кратко и един път дълго с клаксона на Голфа и ще ти се притека на помощ.
=========
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 11.05.06 23:32 |
|
Аз съвсем не съм успяла жена, а и не съм амбициозна да правя фантастични неща . Все пак съм доволна от живота си, харесвам се и се приемам с всичките ми недостатъци на характера и страста ми за пазаруване .
ПП: Стига бе верно ли са 15 до 40?! Не ме подтискай .
ППП: Приветлива съм казваш- това никой не го беше казвал за мен, благодаря !
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 11.05.06 23:50 |
|
Изобщо не се стремя към никаква група, определно не съм жена "групи'' . Това показва, колко малко си ме опознал .
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 12.05.06 00:00 |
|
Ами ти си млад, логично е да искаш свежи 20 годишни- няма нищо лошо в това . Но когато си на 50 едва ли ще ти е интересно (дори само сексуално) дама от порядъка на 18-20 години.
Ще поживеем и ще видим .
ПП: И какво до сега спорихме...заради спора, а?
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 01:01 |
|
Не помня какво съм ти писал и не ми се гледа отново точно сега.
|
|
Тема
|
Re: Ignorance is bliss...
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 01:03 |
|
Оуу, но вие сте дама!:)) Мързи ме да чета линка, уморен съм сега.
УНСС, мойто момиче са го завършили твоите приятели. Малко над УНСС съм прелетял.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 01:05 |
|
Ядох и трябва да чакам да ми се смели храната за да ми е спокоен съня и да не трупам мазнини, а ми се спи та две не виждам.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 01:06 |
|
Естествено, аз в нета друго освен евтино заяждане и сеир не търся.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 12.05.06 01:09 |
|
Нима има хора които търсят нещо повече от това в нета?!
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 01:30 |
|
Пълно е с хора, които търсят секс.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 12.05.06 01:34 |
|
Хехехехе, то пък има много "красиви" хора за секс в нета  !
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 01:40 |
|
Има - запознавал съм се.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 12.05.06 01:44 |
|
Ама само с една хубава или повече?!
ПП: Внимавай какво ще ми отговориш господине!
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
no_bs (VBBBF) |
Публикувано | 12.05.06 01:46 |
|
Не се коси, освен ако не си се набухал с въглехидрати, нямаш проблем да хоризонтираш скоро след похапка.
Хай' лека нощ и утре ако се събудиш под формата на "обичайното слънчице на мама", както казва Бърти Устър, да не пропуснеш да ми кажеш где са те учили на ум, разум и бизнес науки. И не се плаши, ако се окаже, че не си с Harvard MBA, няма да ти се смея..... поне не много. 
=========
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 12.05.06 01:50 |
|
Абе явно е минал MBA, щом толкова се фука ! Ама те мъжете са си фукльовци по природа .
Лека вечер!
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
no_bs (VBBBF) |
Публикувано | 12.05.06 01:52 |
|
Тц, не е. Нема шанс човек с МБА, па била тя и от Долно Камарци, да ми говори за "средна работна класа". Вервай ми, Джинджи.
А ти защо не нанунчиш по това време?
=========
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 02:18 |
|
Още не спя. Приемам съветите ти за диета с особено внимание и уважение.
Харвард МБА е класа, но в средите, в които живуркам моят бивш университет е една малка крачка пред Харвард. Гатанката е лесна.
Поводи да ми се смееш мога да ти дам далеч по-големи, само поискай. 
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 02:20 |
|
Поне това ми е останало - и ти да гърчиш две години като лузър и ти ще се фукаш после. Травмираха ме. Факт.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 02:22 |
|
Кажи ми, че съм комплексар.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
no_bs (VBBBF) |
Публикувано | 12.05.06 02:22 |
|
В отговор на:
в средите, в които живуркам, моят бивш университет е една малка крачка пред Харвард
Е, кажи го кой е, стига сме си играли на гатанки. Може и на бележки, ако си скромен. 
=========
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 02:23 |
|
Не съм скромен - рекордно параноичен съм.
Кво да ти кажа, ще ти дам пример. Ем ай ти е пред харвард за някои неща...други за други и така. Сещай се деба.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
no_bs (VBBBF) |
Публикувано | 12.05.06 02:28 |
|
Ми дай нек'ъф жокер нещ. Ако е в не повече от 100 мили радиус от двете заведения, които си споменал, направо може да пием по едно. 
=========
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 02:33 |
|
От един в клубовете имам покана за бой в Бостън. Това е първата мирна покана за САЩ. В Европа съм.
Мисля, че не е правилно да дискриминираш учебните заведения. Всички топ 30 в света (примерно) имат гигантски бюджети (пардон, американците имат гигантски, а европейските мижитуркат с репутация и история) и накрая е все тая. Познавам Харвард хора и някои са добре, а други са с едната диплома и плачат като палета. Същото е и за моя университет, същото е и за други.
Най-големия цирк бе когато видях Харвард/Уортън/МИТ/НюЙорк участници в Апрентис на Тръмп. Мисля, че излагацията е пълна за човек с претенции да отиде в подобно предаване.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
no_bs (VBBBF) |
Публикувано | 12.05.06 02:40 |
|
Прав си за топ 30. Баси, сега ще ме накараш да си призная, че те дърпах за опашката... Но само ако и ти честно и почтено ми обясниш откъде я генерира тази "средна работна класа", че много ме погъделичка по деликатните петички с нея, честна дума.
И как така са те викали на дуел в околията? Сакън да не си казал нещо лоша дума я за Новоанглийските патриоти, я за Червените чорапки?
Не ми говори за reality shows. Макар че до известна степен разбирам участниците в тях. Целта оправдава средствата. Поне според чичо Сам & co.
=========
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 02:47 |
|
Комбинация от:
- разсеяно писане в интернет (тук съм за да се разсейвам все пак)
- лежерен изказ породен от съмнението ми, че понякога звуча като професор
- има таблици и статистики за това кой колко прави и какъв го дърви правейки толкова
Не знам, може би съм твърде критичен. Не може да ходиш да се излагаш при положение, че си вкарал сумати пари в диплома, която ти почти гарантира да не умираш от глад никога...къде бях..аха, и да отидеш при оня селянин Тръмп дето всички знаят, че продава предимно на балъците за балъшки цени с балъшка изработка и балъшки вкус и там...абе селянин продава на още по-големи селяни с 40% надценка и през цялото време лъже, че има толкова и толкова, а бая хора могат да видят точно колко има.
|
|
|
Да, и ходят да се излагат за същите пари за една година, които ще вземат без да се излагат. Кажи сега къде е далаверата? Кой прави арбитраж и кой яде лайна?
|
|
|
Мен не е нужно да ме убеждаваш. Но за да разбереш мотивацията на въпросните другари, трябва да ти е ясно как са расли и пасли. Аз все още ги изучавам, особено твоето поколение тук, с любезното съдействие на по-добрата ми половинка, която в качеството си на дипломиран, макар и не от Харвард , психолог се занимава точно с това подрастващо поколение на новата ми родина.
В превод (в случай, че съм прозвучала като подранила с thirsty Thursday ) есенцията на казаното по-горе е, че доволно много на брой Том, Дик и Хариет (в оригинал е Хари, но трябва да включим и жена в името на политическата коректност, за Бога!) са готови на много повече от теб, мен и най-вече Гената, за да достигнат своите заветни 15 минути в светлините на прожекторите. 
=========
|
|
|
Много хора казват, че американците били психари, промити и тъй нататък....ходели на психо толкова често и нямало как да не са психо...
Кой е по-психо? Този, който знае/подозира, че има върху какво да му се работи или онзи, който цял живот бяга от проблемите си? Върху всеки може да се работи и често дава резултат.
Мисля да ходя на психо за да не се скарам с Генади и винаги да сме приятели.
|
|
|
Ако продължаваш да обиждаш дипломата ми от harvard business school мисля, че ще се скраме 
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 12.05.06 08:34 |
|
И аз завърших Бузема с диплома Добър, но хваля ли се?
3 години ми разказаха играта, с учение, но сега бера плодовете от професионалните знания и контактите в алумни асоциацията на Бузема.
Винаги верни
|
|
Тема
|
Re: да добавя...
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 12.05.06 08:54 |
|
Гаджето ти анализира психологически новото поколение фейшън пипъл, така ли да разбирам? Моите петнайсет минути слава вече изминаха, когато на един мач на Локомотив Марчо Дафчев от точката за дузпа изпрати топката в трибуните точно там където бях аз. В този момент усетих как целия свят гледа моя възхитителен шут, с който подадох топката на едно от децата. Целия се разтрепервам като си помисля пак за онзи ден.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 12:26 |
|
Нали виждаш горе в темата кво пише - 'клубът на интелигентните'. Тук всички сме интелигентни. Даже има цитат от Оскар Уайлд. Винаги съм се чудил как може хората да се връзват на мъртъв писател, който е приличал на Августин Пейчинов и на всичкото отгоре си е падал по всички плодове, но не и по сливи. Виждал ли си снимки на тоя? Много е грозен, баце. Имах едно гадже - имаше негови снимки и биография. Там любимата ми беше как е легнал в някаква дървена кутия и се прави, че спи. Побелял, абе нещо не беше читаво.
|
|
|
Баце, никъде не съм я обиждал. Просто казах, че има доста селяни там - да си видел паркинга да е пълен с голфари? Не. Пълен е с додж, форд, меркури, вранглер, крайслер. Това паркинг ли е? Аз се кефя на земеделието, но това не е учебно заведение за фенове на селтик.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 12.05.06 17:58 |
|
Всъщнст никога не питам някой мъж какво е завършил- може и със средно обикновено обарзование да е и пак да е интелигентен и интересен. А и финансиситите са големи сметкаджии така да знаеш, така че не е кой знае какъв плюс !
Аз обикновено заспивам към 4-5сутринта, а ти защо не спеше снощи хмм?
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 12.05.06 18:01 |
|
Няма лошо, имам поне 10 познати минали през това- само единият се фука доста, ама той е и най-готин !
Фукльо такъв .
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 12.05.06 18:03 |
|
Аз обожавам сини сливи, това прави ли ме...."слива" падаща си по сливи?!
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 12.05.06 18:07 |
|
Скоро разбрах че Шекспир бил двама. Как така двама човека ще се подвизават под едно име не знам.
Не съм виждал снимки на августин пейчинов, ако си говорим за живот на писатели надали има по-голям човек от буковски. Оскар Уайлд изобщо не ми влиза в полезрението, аз съм човек в сферата на културата.
Винаги верни
|
|
|
Когато спра голфа пред харвард и надуя румънското диско колата ми се пълни с жени за отрицателно време. Дори и в багажника са готови да влезат само и само с пич като мен и с кола като голфа да са.
Ей че съм готин.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 12.05.06 18:12 |
|
И твоя живот да е на показ и теб ще изкарат какъв ли не. Някой хора си живуркат откаченият живот тайно и на никой не му пука! Важното е творчеството, а не личният живот .
Ние хората (и аз в това число) когато нещо е зад вратите е добре, когато портата се отвори не ни харесва, независимо кой живее вътре.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 12.05.06 18:25 |
|
Успя да ме объркаш.
Съгласен съм че творчеството за артистите е най-важното, защото те понякога са големи чешити като характер. Шекспир са били идиоти, направили са си ташак в рима и сега целия свят го изучава. И мен ще ме изучават, след 100-200 години.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 12.05.06 18:40 |
|
На мен Шексипир ми допада да го чета (макар че в оргинал признавам си ми е трудничко, не съм толкова добра с езика ) и не ме интеревува дали е някой или някои....макар че едно творчество може по лесно да го разбереш, ако знаеш и нещичко за живота на създателят му, но нали това е интересното- да научаваш нови неща .
Сега и аз се обърках, нали съм глупавичка, простено ми е !
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
no_bs (VBBBF) |
Публикувано | 12.05.06 18:51 |
|
В отговор на:
Скоро разбрах че Шекспир бил двама.
Аз пък се чудя дали скоро няма да разберем, че Генади и ЛюбоПенев били един..... 
=========
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 12.05.06 18:54 |
|
Тогава ще станем петима, защото любо пенев е двама човека, аз съм трима. И ще се окаже че един човек с два ника е петима човека. Следиш ли ми мисълта?
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 12.05.06 18:59 |
|
и аз това си мислех , а пък мнителността на Любо е направо заразителна !
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 12.05.06 19:01 |
|
Ти по-лесно ли разбираш творчеството на Шекспир като знаеш, че това са двама човека, които са криели през цялото време самоличността си?
Шекспир никога не съм чел, нито Оскар Уайлд, ама аз през целия си живот съм чел 5-6 автори - Дъглас Адамс, Бранислав Нушич, Илф и Петроф, Морис Льоблан, Пратчет...
Като всеки уважаваш себе си гангстер, чета единствено в тоалетната, защото най-добрите ми мисли излизат и потеглят в океана от идеи точно в момента, в който пусна казанчето.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
no_bs (VBBBF) |
Публикувано | 12.05.06 19:10 |
|
Следя, следя. Последният да затвори вратата. 
=========
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 19:18 |
|
Аре без нецензурни коментари, че има малки деца във форума.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 19:20 |
|
Къвто и да е само да не е актьор или педераст.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 12.05.06 19:21 |
|
Е ,четенето в тоалетната си е класика. Аз имам специална поставка за списания там (ама не порно списания ).
Аз пък нищо не разбирам от четете на книги, нали съм блондинка бе, не очаквай такива високи интелектуални упражнения от мен, отивам да си оправя косата , че един кичур ми се е разместил .
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 19:21 |
|
Шекспир са били и те педерасти, заеби. Не знам дали си им слушал нещо ама са си чисти систърс тип швестърс.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 19:22 |
|
Никой не чете текстовете бе, ти въобще може ли да купуваш оригинални дискове?!
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 12.05.06 19:22 |
|
Ама сливата си е слива, какво нецензурно има в това?
Слива!
Това е един от най-полезните плодове.
|
|
|
Най-добре ходете двамата заедно на терапия, като двойка. Хем ще се повозиш и в Голфа на път за аналитика. Малееее, кеф!
=========
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 19:23 |
|
Големите писатели не случайно творят на село щото на всички е ясно, че най-хубавия кенеф е външния такъв.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 19:24 |
|
Никоя хубава жена не ходи в тоалетната.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 12.05.06 19:25 |
|
На мен дисковете ми ги подарява един известен БГ финансист- зодя стрелец, не се шегувам!!! Каквото излезе купува за него и за мен- щура работа. Разбира се вичко е оригинално, не че на писи-то нямам мп3-ки !
Я не се заяждай с мен, гадняр такъв!!!!
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 12.05.06 19:26 |
|
Е, нали списанията са ми там..... !
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 19:27 |
|
Аз съм един бледен имитатор - иска ми се да карам Голфара и да съм незаконно дете на Уорън Бъфет.
Защо мисля, че Генади е незаконен син на Уорън Бъфет?
а) дядката каза на анюал шерхолдър мийтинг или така наречения конгрес, че на 77 се чувства като много енерджи човек
б) дядката носи огромни очила
в) Гената знае що е то валю инвестинг и е изкупил бая декари в Надежда и Обеля, знаейки, че след 20на години цените ще скочат като стефка костадинова в рим
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 19:29 |
|
Бегай, аз имах едно гадже ебати манекенката и никога не я хванах да ходи в тоалетната за друго освен да се жабурка
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 19:32 |
|
Той май иска някаква възвръщаемост за дискчетата, а? В какво е инвестирал - акция, облигация или депозитче? Какъв е рискът да не му пуснеш? Питай го тези три въпроса.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 19:33 |
|
Ти мисли за банкерчето и какво ще поиска в замяна за дискчетата
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 19:35 |
|
През кое, ма?
|
|
|
Голфът в щатите е като космически кораб в Монголия, батенце. Лъкшъри гуд.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 12.05.06 19:38 |
|

Аз пък се чудех защо най-добрите творби винаги излизат когато съм на село.
Винаги верни
|
|
|
Отидем ли с голфара на аналитик ще го повредим и после ние че требе да го лекуваме
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 19:40 |
|
Но ти рядко си на село, естествено
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 12.05.06 19:46 |
|
Това е напълно нормално, аз също съм така. И никога в обществена тоалетна не влизам !
Да спрем с тази тема, наистина е деликатна !
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 19:49 |
|
Чакай малко, че дойде един чичка с качулка на главата и шамар с крак иска.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 12.05.06 19:51 |
|
Оооууу секс м/у нас неее, абсолютно не. Като брат и сестра сме, няма как да стане. В момента се занимава с чужди инвестиции и приватизацията, не мога да споделям за работата му тук всъщност . Но съм почти сигурна, че го знаеш кой е, не че ще ти кажа име, просто в доста известнен в тези среди и половината му персонал е от лондон.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 12.05.06 19:52 |
|
Като мине шамара с крак, да си на линия !
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 12.05.06 19:53 |
|
Прав си :
1. Говоря английски с природен акцент от Небраска
2. Когато влезна в някой магазин не питам за цени, а за рейшо анализ
3. Завърших кембридж (Българския му филиал - бузема)
4. Искам да изместя Бил Гейтс от Първото място.
5. Също като баща си карам Голф.
6. Купил съм само най-ценните имоти в Обеля - клек-шопове, гаражи, мазета, трафопости.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 12.05.06 19:53 |
|
Не е банкер отдавна бе ! Нищо не ще .
Аз за някакви дискове не съм, вЕрвай ми .
Баси какви са тези мъже с дискове да си купуват жени бе?!
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 12.05.06 19:55 |
|
Уфффф !
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 12.05.06 19:58 |
|
Не ми остава време да ида да видя как е на село, да се поклоня пред паметника, да му сложа цветя, да прекопая градинката. Ей такива дребни нещица дето ме правят щастлив.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 12.05.06 20:00 |
|
Ти най-вероятно говориш за мен. Ти сигурно си една от онези за които купувам дискове.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 12.05.06 20:02 |
|
Сигурно !
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 12.05.06 20:10 |
|
"И най-хубавите ХХХХХ, серат най-гадните ХХХХХХ"
Из мемоарите на фен на Славия с М.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
no_bs (VBBBF) |
Публикувано | 12.05.06 20:11 |
|
Така е, Даниел Дефо нали затова полудя.....
=========
I’m too blessed to be stressed and too anointed to be disappointed!Редактирано от no_bs на 12.05.06 20:24.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 20:34 |
|
Джермейн Дефо го оставиха извън национала за световното - нормално е да полудее. Добро утро където се казва, ако се сещаш за какво ти говоря.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 20:38 |
|
Викат ти 'дъ сейдж фром Обеля', баце. Баща ти е на второ място в момента. Близко е щото на Бил смешника му паднаха 11% акциите, а и скоро ще го глобяват още от на Ферхойген групировката.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 20:43 |
|
И аз да бачках в дойче банк и аз щях да забягна към София
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 12.05.06 20:46 |
|
Не разбирам аз от тези неща. Говори ми за Гучи.....ще ми подариш ли една акция за рожденият ми ден от LVHM?
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 20:48 |
|
Ти луда ли си, аз нямам кво да ям и живея на кашон в Бостън ти акции искаш.
|
|
|
Повтаряй след мен:
Плам, пламти!
Котел, бълбукай!
Адска смес,
мехури пукай!
Те ти я есенцията на Шекспир в четири реда. Научаваш го това и го рецитираш на мадамите в голфа и сметай, че ще си толкова енигматичен, че ще се налага да стържеш кандидатките от стъклата на голфарата с бръснарско ножче....
=========
|
|
|
Да яде ананас и хем вкуса ще се оправи, хем няма да бълбука, хем ще поглъщат всяка нова капка знание голф гърлите
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 12.05.06 20:54 |
|
Ела си в България - в казармата наеш кфо е яко?
Винаги верни
|
|
|
Това с ананаса да не си го прочел в някое женско списание?
|
|
|
Не, често ме хващат, че съм ял.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 12.05.06 20:55 |
|
Не струва скъпо, а ще ме зарадва.
Не искам например едни сандали Джими Чу като подарък .
|
|
|
Голям разбирач си! Не ти вярвам, че хапваш толкова много ананас за ден, за да се усеща.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 20:58 |
|
Ти кво, само ти ли си бил в казармата нещо, а?
|
|
Тема
|
Re: Шекспир
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 12.05.06 20:58 |
|
Аз мога по-добре
Голф върви,
и ауспуха пърди.
Енерджи дънки
и бабини трънки.
Винаги верни
|
|
|
Явно си угоявала дебели момченца - хората с хубава физика преработват нещата по-бързо.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 12.05.06 21:01 |
|
Както казваше моя ротен - "ГЕНАДИ, ако зависеше от мен, щях да те застрелям по средата на плаца".
Страшен шегаджия беше тоя ротен, ама го осъдиха за предумишлено убийство на редник.
Винаги верни
|
|
|
Ти пък, аз имам толкова високи критерии специално за тялото, че дори мога да позная, ако не си тренирал и една седмица, не ме подценявай. Това е като обувките за мен.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 21:05 |
|
Забелязал ли си на запад как повечето араби носят сакчета? Кажи ми сега как така толкова малко от тях са здрави с тоя непрекъснат фитнес?
|
|
|
Хахахахахахахахахаха !
Цууунк!
|
|
|
Да не ходиш с линийка? Досадно е. Един приятел би те посъветвал да разчертаеш деления в устната кухина, но аз не съм такъв простак, че да ти го кажа.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 12.05.06 21:10 |
|
Аз по принцип ако видя някой арабин на летище му ставам като сянка. Следвам го навсякъде, за да съм готов, ако тръгне да се самовзривява да го обадя навреме и да предотвратя инцидент от международно значение.
Иначе не съм забелязал арабите да мъкнат много багаж, за разлика от българските жени, които пренасят със себе си 3 самосвала парацали само в ръчния си багаж.
Винаги верни
|
|
|
ахахахахха

Не уста а шублер
Винаги верни
|
|
|
Не, но тялото трябва да е доста тренирано, иначе....не ми става, както се казва. Слабите жени харесват да бъдат подчинявани в леглото, а как би ме подчинил кльощав или пък дебел мъж (колко несериозно!)?!
Познавам езика си добре и знам коя част от него е най-интуитивна, така че не не е просташко да ми го кажеш, ти го каза вече де !
|
|
|
Орегон сайънтифик, тексас инструментс   
|
|
|
Да бейби, продължавай да ме сваляш и ще те водя на обяд в Кристал с Голфа някой път.
Винаги верни
|
|
|
Направи проучване - ако теорията ти е вярна и разпространена като женско предпочитание тогава бихме могли да намерим нестандартно решение на въпроса с бързия ръст на разрешителни за огнестрелно оръжие в БГ и връзката на това покачване с килограмите на хората.
|
|
|
Много претенциозно е в Кристал и храната не е кой знае какво. Японският ресторант на Кемпински, става ли?
|
|
|
айдеее, още една замина в легендарната голфара
|
|
|
Сама мога да се справя, нямам нужда от помощта ти, освен, ако не......
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 21:19 |
|
Мисля, че българите по летищата е тема, която заслужава нов пост. В некой от 'българи в чужбина' клубовете.... 
|
|
|
Не става, мразя китайската храна.
Какво ще кажеш за МакДоналдс? Знам, че ти се струва прекалено изтънчено, но след като съм взел заплата можем да си позволим по два чийза, общи картофки и една малка минерална вода.
Ако желаеш да си сложиш вечерно облекло, мога да те заведа в Ресторант Двата Лъва. Там шкембето е чудесно, а кебапчета и кюфтета правят всяка седмица, така че е гарантирано прясно.
Винаги верни
|
|
|
Баце, ти и тая утепа. Много те уважавам!
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 12.05.06 21:23 |
|
Да ти кажа и от други нации не съм особено очарована от възпитанието им по летищата и нахвърлянето в/у бордовата храна като хищници !
Обаче на паспортното гише българите сме номер едно !
|
|
|
е как бе, там сме !
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 12.05.06 21:27 |
|
Да прав си. Единствено Италианците можеш да ги разпознаеш по-отдалече от Българите.
Какво прави българин когато разбере, че вестниците вътре в летището са безплатни - взима целия щанд много ясно и го носи до България да го върне на вторични да си приспадне 6 лева от билета.
Загледай се в самолет който каца от Европа в България, колко хора по колко вестника носят. Ако човека носи всички възможни ввстници, това означава че е българин, който за първи път излиза в чужбина и не знае чужд език. Ако носи само един вестник, значи е някакъв балък чужденец, който си чете. Ако носи 2-3 вестника + 13 списания, значи приятели са му казали да донесе списания за тунинг на голф 3.
Българите се оправяме само с български на международните летища и винаги гледаме с недоверие на случващото се.
Винаги верни
|
|
|
Аз съм като Мишо Шамара - млад, богат и известен.
Докато сме на темата - най-добрата рима в българския рап е на Ванко 1
"има много хора с пари
но повечето са големи селяни"
.
Скоро подготвям нов хит, мисля да се пробвам като рапстар. Но трябва да си ида на село първо да ми дойде вдъхновение на външния кенеф.
Винаги верни
|
|
|
Съгласен съм с теб за Ванко 1. Мисля, че по-добър текстописец от него няма. Даже имах идея да му купя правата на текстовете в английски превод и да ги продавам в Щатите.
Какво ще кажеш за:
'аз съм тук бе, майна
на кой му пука, майна'
Класик. Много очовечи Шамара и неговите ранни бисери като 'не ме гледай така да не се прибереш със счупена глава'
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 21:45 |
|
Откакто преебаха Сергей Антонов е това, да знаеш. Тъпо е да си бачкаш днес и утре да си стрелял неточно по Папата. Изкараха го най-големия балък сред сатанистите.
|
|
|
I am here, yo maina
who cares, maina
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 12.05.06 21:56 |
|
Хората когато чуят България се сещат за 1. Христо Стоичков, 2. Кисело Мляко, 3. Атентата срещу Папата, 4. Боливия.
Винаги верни
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
LuboPenev (Sir) |
Публикувано | 12.05.06 22:27 |
|
точно така!!!!
|
|
|
Колко сте запознати с творчеството на тези двамата малоумници !
Този Ванко1 не го бях чувала, докато не го осъдиха за склоняване към проституция, образ !
|
|
|
Ние сме интелигентни хора в клуба на интелигентните хора. Погледни какво пише в главната тема!
|
|
|
Когато ходихме на зелени училища и екскурзии от училище винаги се слушаше Гумени Глави Квартал 41 албума. Препоръчвам го на всеки подрастващ заедно с Ъпсурт Наливен Боздуган.
Днешната младеж губи от това, че няма групи като Контрол, Хиподил, Гумени Глави, Амнистия, Холера и т.н. Днес децата са принудени да слушат Азис.
Винаги верни
|
|
|
Абсолютно! Ти си истински интелектуалец, който знае какво е качествена музика. Квартал 41 е в златните галерии на Българската музика. Припеви като 'може да си грозен, но за сметка на това си тъп' и 'ще му разбия главата със новата бата' няма как да бъдат забравени. Мисля да се организира юбилеен концерт в Зала 1 след време.
Друго голямо постижение на музиката е група 'Дед Сайд', които първи прокарват религиозната нотка в хип хопа - цели 10 години преди Канйе Уест! Истински новатори! 'Звярът' е една особено хубава песен, описва каменни стени, храсти с бодли, няма жива твар, злия демон звяр, прокълнато детето тича във нощта...опа, отплеснах се.
|
|
|
Мисля, че българите по летищата е тема, която заслужава нов пост. В некой от 'българи в чужбина' клубовете....
Ами заповядай в БвЧ клуба- -пуснете тема, да видим какви ги вършат българите по летищата ,щоо и на мен ми стана интересно 
|
|
|
Разбира се че съм слушал dead side, макар да не ме кефят толкова колкото Амнистия, Квартал 41 или Наливен боздуган.
В момента чакам с нетърпние новия сингъл на Азис и Ъпсурт - Нескафе в анала. Ъпсурт правят все по-хубави песни, тръгнаха и те по пътя на Мишо.
Винаги верни
|
|
Тема
|
Re:
[re: Mr.N]
|
|
Автор |
Гeнaди (VW Golf 3) |
Публикувано | 13.05.06 16:10 |
|
Българите в чужбина са особена порода хора. Когато е за пред Българи пеят химна и се гордеят със страната, а когато си говорят пред други националности излиза че в България още бай Тошо е на власт и хората няма кфо да ядат.
Ама то това е по принцип защото българите, които за постоянно са се изнесли да живеят в чужбина са много умни. Изтичане на мозъци към посока кофите на бостън.
Винаги верни
|
|
|
Българите в Бостън изобщо не стават злобни и докачливи. Носят и на майтап, между другото.
|
|
|
Е да ама работи за 5$ на час. А сметни го да видиш - изкарва си екстра кинти човека, за какво да се връща в България като с тези знания и мозък ще бъде и в по-гадни кофи дори. Ето на това му казвам аз изтичане на мозъци.
Винаги верни
|
|
|
Добри пари са това, тъкмо се чудех как го има самочувствието
|
|
|
Поредния успял българин на Запад!
Винаги верни
|
|