|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Спортен Анцунг VS Официален Анцунг
[re: yanina]
|
|
Автор | Johny (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.05.06 16:15 |
|
не знам коя точно е тя, но зависи как е зададен въпросът. Например "ти с коя от всички би си легнал?". Щото която и от тях да ти е в къщата...
впрочем един приятел е пред голяма дилема - не може да реши дали море от любов е по-тъпо от сексът и градът или обратното :-)
| |
Тема
|
[re: Ginger.]
|
|
Публикувано | 07.05.06 16:26 |
|
е че нека си се оправят сами, кой им пречи :-)
шегата настрана, това по какъв начин променя цитираното по-горе от lubopenev? То и в София много жени се оправят сами - едни по един начин, други по друг.
| |
Тема
|
[re: Johny]
|
|
Автор |
yanina (познат) |
Публикувано | 07.05.06 16:38 |
|
Русата,каято прави много секс..,с много мъже...Ако си гледал сериала поне веднъж ще се сетиш..
Че какво му е на море от любов???
Мисля ,че него го гледат само пенсионерките,само ако филма по Холмарк вече са го гледали...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 07.05.06 16:46 |
|
Амииии......(тук се чете леко колебание, пиша го защото всъщност не може да се прочете )....това, че за някой е ТЪП сериал, не значи, че за всички е такъв. За нас жените е сладурски и забавен, а вие просто не може да го разберете. А когато един мъж не разбира една жена, нарича я- тъпа, курва, кокошка и т.н., а не прави опити да види от другата страна. Това е!
Не визирам никой конкретно!
Когато стане напечено, печените мацки хукват на пазар .
| |
Тема
|
|
|
Автор |
snobar (Fuckers League) |
Публикувано | 07.05.06 16:55 |
|
Когато някой нарича една жена с епитетите, които ти си изброила значи е комплексар!
...и твойта майка също!
| |
Тема
|
[re: snobar]
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 07.05.06 17:04 |
|
Така е, много е грозно. Особено ако мъж го казва за жена без да има ясна причина за това!
Аз най-много съм наричала мъж "задник"- ама то си звучи направо готино .
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 07.05.06 17:19 |
|
е това за виждането от другата страна важи за всяко нещо и не може да бъде довод само по себе си :-)
колкото до разбирането на жените - повечето мъже отдавна са се отказали да го правят. На тези, които още не са, тепърва им предстои :-)
но иначе не съм съгласен, че един мъж като не разбира дадена жена я нарича тъпа или курва, а пък да ти кажа мисля че имам повече представа за мисленето на мъжете от теб :-)
и за да разведря настроението, че много сериозна взе да става темата - днес прочетох нещо, което се води за стар "виц", но аз не го бях чувал:
Курви са жените, които спят с всеки. Кучки се тези, които спят с всеки, но без теб
| |
Тема
|
|
|
Автор |
snobar (Fuckers League) |
Публикувано | 07.05.06 17:22 |
|
Ааааа, не е хубаво така да наричаш мъжете 
...и твойта майка също!
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 07.05.06 17:49 |
|
мне, въобще не стигаме до това заключение :-)
имам няколко приятелки, които смятат сериала за ужасно глупав и лигав. И преди да попитеш - не, те не са грозни, сами или каквото и да е, едната дори е манекенка.
а за lubopenev не знам, аз лично съм гледал поне 2-3 епизода (е, признавам, не съвсем съсредоточено). Това е за да мога при удобен случай да го критикувам с чиста съвест :-)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезанка) |
Публикувано | 07.05.06 17:57 |
|
Добре де винаги има изключения, както сигурно има мъже луди по Кари Брадшоу и нейните приятелки .
Само 2-3?
Срамота, за това не ти е харесал .
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|