Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:26 22.09.23 
Непрофесионални
   >> Мода&Lifestyle
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Re: Спортен Анцунг VS Официален Анцунгнови [re: yanina]  
АвторJohny (Нерегистриран)
Публикувано07.05.06 16:15

не знам коя точно е тя, но зависи как е зададен въпросът. Например "ти с коя от всички би си легнал?". Щото която и от тях да ти е в къщата...

впрочем един приятел е пред голяма дилема - не може да реши дали море от любов е по-тъпо от сексът и градът или обратното :-)

Тема Re: Спортен Анцунг VS Официален Анцунгнови [re: Ginger.]  
Публикувано07.05.06 16:26

е че нека си се оправят сами, кой им пречи :-)

шегата настрана, това по какъв начин променя цитираното по-горе от lubopenev? То и в София много жени се оправят сами - едни по един начин, други по друг.

Тема Re: Спортен Анцунг VS Официален Анцунгнови [re: Johny]  
Автор yanina (познат)
Публикувано07.05.06 16:38

Русата,каято прави много секс..,с много мъже...Ако си гледал сериала поне веднъж ще се сетиш..

Че какво му е на море от любов???
Мисля ,че него го гледат само пенсионерките,само ако филма по Холмарк вече са го гледали...

Автор Ginger. (глезанка)
Публикувано07.05.06 16:46

Амииии......(тук се чете леко колебание, пиша го защото всъщност не може да се прочете)....това, че за някой е ТЪП сериал, не значи, че за всички е такъв. За нас жените е сладурски и забавен, а вие просто не може да го разберете. А когато един мъж не разбира една жена, нарича я- тъпа, курва, кокошка и т.н., а не прави опити да види от другата страна. Това е!

Не визирам никой конкретно!

Когато стане напечено, печените мацки хукват на пазар .

Автор snobarМодератор (Fuckers League)
Публикувано07.05.06 16:55

Когато някой нарича една жена с епитетите, които ти си изброила значи е комплексар!

...и твойта майка също!

Тема Re: Спортен Анцунг VS Официален Анцунгнови [re: snobar]  
Автор Ginger. (глезанка)
Публикувано07.05.06 17:04

Така е, много е грозно. Особено ако мъж го казва за жена без да има ясна причина за това!
Аз най-много съм наричала мъж "задник"- ама то си звучи направо готино.

Публикувано07.05.06 17:19

е това за виждането от другата страна важи за всяко нещо и не може да бъде довод само по себе си :-)

колкото до разбирането на жените - повечето мъже отдавна са се отказали да го правят. На тези, които още не са, тепърва им предстои :-)

но иначе не съм съгласен, че един мъж като не разбира дадена жена я нарича тъпа или курва, а пък да ти кажа мисля че имам повече представа за мисленето на мъжете от теб :-)

и за да разведря настроението, че много сериозна взе да става темата - днес прочетох нещо, което се води за стар "виц", но аз не го бях чувал:
Курви са жените, които спят с всеки. Кучки се тези, които спят с всеки, но без теб

Автор snobarМодератор (Fuckers League)
Публикувано07.05.06 17:22

Ааааа, не е хубаво така да наричаш мъжете

...и твойта майка също!

Публикувано07.05.06 17:49

мне, въобще не стигаме до това заключение :-)

имам няколко приятелки, които смятат сериала за ужасно глупав и лигав. И преди да попитеш - не, те не са грозни, сами или каквото и да е, едната дори е манекенка.

а за lubopenev не знам, аз лично съм гледал поне 2-3 епизода (е, признавам, не съвсем съсредоточено). Това е за да мога при удобен случай да го критикувам с чиста съвест :-)

Автор Ginger. (глезанка)
Публикувано07.05.06 17:57

Добре де винаги има изключения, както сигурно има мъже луди по Кари Брадшоу и нейните приятелки.

Само 2-3?
Срамота, за това не ти е харесал.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2023 Dir.bg Всички права запазени.