Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:26 30.09.23 
Непрофесионални
   >> Мода&Lifestyle
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Re: Спортен Анцунг VS Официален Анцунгнови [re: Гeнaди]  
Автор LuboPenev (Sir)
Публикувано07.05.06 18:43

Охохохохо, сигурно играете каунтър страйк на кланове, нали?

Тема Re: Спортен Анцунг VS Официален Анцунгнови [re: LuboPenev]  
Автор yanina (познат)
Публикувано07.05.06 18:56

Биологията изисква мъжът да си пусне семето.

Пренасищането го има,във факта че са тръгнали по срещи в седми клас,че правят секс от 16-17 годишни,че са сменили много партньори
и това не е проблем на сериала,а просто е онагледен там.

Ако въпроса беше да си хванеш някого и да си го задържиш,щяхме да се женим на 16 ,когато са ни първите горе-доло сериозни приятели.

Тема Re: Спортен Анцунг VS Официален Анцунгнови [re: yanina]  
Автор LuboPenev (Sir)
Публикувано07.05.06 19:02

Нищо не каза по същество. Бягаш от темата, нека повторя.

Стари моми, недоволни от личния си живот, голям търноувър на мъже. Това ли са съзнателните цели на една порядъчна жена? Провал ли е животът им до този момент?

Автор yanina (познат)
Публикувано07.05.06 19:10

Според мен е точно обратното,те са прекалено доволни дотам ,че вече не изпитват кой знае каква нужда от мъже,а мъже около тях има(незнам защо си останал с друго впечетление)

Не ме разбирай погрешно,не смятам че мъжете са излишни,защото не са!

Защо да е провал -имат кариера,мъжете ги харесват и имат мнооого обувки!

Автор snobarМодератор (Fuckers League)
Публикувано07.05.06 20:51

Смешни епитети в смешен смисъл е едно...а гореспоменатите от Джинджи епитети, друго - според мен.
А дали ми е любима фраза, не знам...щом ме анализираш и следиш мненията ми, може и да е така.

...и твойта майка също!

Тема Re: Спортен Анцунг VS Официален Анцунгнови [re: Ginger.]  
Автор Гeнaди (VW Golf 3)
Публикувано07.05.06 21:02

Мъжки сериал е Женени с деца, а женския е Секса и греда. Ти кефиш ли се на Ал Бънди, защото на мен ми е идол!

Винаги верни

Автор Гeнaди (VW Golf 3)
Публикувано07.05.06 21:11

Намира се близо до централна гара, някъде в центъра е не мога да ти обясня с имена на улици, защото не ги знам в центъра, но да знаеш че постоянно има агенти от партистарс.бг които снимат хората и ги пускат на сайта снимки които после ги коментират. Ти току що ми даде много добра идея да ти се покажа на снимка в този сайт, но трябва да се намеря точно.
Не смятам че д.и. на българите ще се вдигне. В момента цената на храната се вдига защото няма търсене на храна. Това е следствие на неценови определил на пазара - количеството амфетамини които ти дават за 20 лева са достаъчни да направят от Йокозуна анорексик. Ела в Блек Бокс много е яко. А слушал ли си Ръш?
Според мен икономиката на България се контролира от няколко компании, с което ставаме нещо като Олигополова бананова република. Става въпрос за Енерджи, Мис Сиксти, Дизел, Боксьорски обувки адидас, очила, дискотека Блек Бокс, фирмата за алфонс в Обеля, ВОЛФ, Макдоналдс и Волкфген България.
От гледна точка на пазара за бира Болярка и Славена избиват рибата с маркетингова стратегия.

Винаги верни

Автор Гeнaди (VW Golf 3)
Публикувано07.05.06 21:13

Баце не знам какъв безработен щото съм гледал прекалено много от този сериал и то доброволно. Всички са много готини без изключения.

Винаги верни

Автор Гeнaди (VW Golf 3)
Публикувано07.05.06 21:16

На всеки сериал е аудиторията хората които се разпознават в героите. Моите любими герои са Ал Бънди и Алф.
Ти харесваш фемили гай и понякога се държиш като Стюиу, а жените се кефят на секса и града. Особено ако са девствени селянки - ни град ни секс. Обаче сериала е страхотен всички са готини.

Винаги верни

Автор Гeнaди (VW Golf 3)
Публикувано07.05.06 21:17

Чувал ли си за клана ЕНЕРДЖИ ?

Винаги верни

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2023 Dir.bg Всички права запазени.