|
Страници по тази тема: << 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Тюркомана Атилкесе...
[re: koмитa]
|
|
Автор |
Last_Roman (PRAEFECTUS URBI) |
Публикувано | 28.09.06 15:03 |
|
Сега свинята пак ще започне да ни залива с помии. Това с махането на бана вече е за втори път, да се надяваме, че си е взел поука, щото трети път милост няма да има...
Vae victis
| |
|
започне да ни залива с помии"
.............................
Ти внимавай с тези
картинни определения,
защото "валенцията на бана"...
остана ненаситена,
та ...
За третия и окончателен бан на Атилкесе
-един съвет:
"Вперед батьки не лезь в воду"
| |
Тема
|
Re:" свинята пак ще ...
[re: Tyлca]
|
|
Автор |
Last_Roman (PRAEFECTUS URBI) |
Публикувано | 28.09.06 16:37 |
|
"поперек батьки не лезь в пекло"...
а иначе няма да е много лошо и в тук да си имаме клубен идиот...
Vae victis
| |
|
а иначе няма да е много лошо и в тук да си имаме клубен идиот...
Лудомски не ти ли стига?
| |
|
значи си имаме "дейнос" и "фобос"....
Vae victis
| |
|
Re: Тюркомана Атилкесе...
Автор Last_Roman
Публикувано 28.09.06 15:03
Сега свинята??? пак ще започне да ни залива с помии.
Това с махането на бана вече е за втори път, да се надяваме, че си е взел поука, щото трети път??? милост няма да има...???
Относно обидните думи по мой адрес, настоявам модератор комита да приложи правилника.
А кой залива клуба с помия, ясно се вижда.
Това е Last_Roman, дошъл да помага и суфлира в „модерирането” на клуба.
Аз още не съм постнал и един ред, а той с пяна на уста е взел да обяснява, че „махането на бана вече е за втори път и ... трети път милост няма да има...”
Ще трябва по-вече да виси и да души в История, защото в заслепението си от злоба че планът им не успя не е броил правилно.
Това беше третият им опит да ме отстранят и с това да сплашат останалите съфорумници.
Има една стара българска поговорка – „Пази боже сляпо да прогледа”
С тези с нищо непредизвикани обидни квалификации Last_Roman показа колко струва и за какво се навърта в клуба напоследък, лепвайки се за всеки мой постинг с единствената цел, да ме обиди и провокира.
PROUD TO BE BULGARIAN
| |
|
А не мислите ли, че може да е борец??? за македонистката кауза??? маскиран под този прякор - Атилкесе/Аспарух ?
Твърде далеч си от истината, комитата е установил със точност местоположението на IP-то ми и той може да те увери и успокои, че поне географски, нямам нищо общо със българските македонци от Пиринска Македония.
маскиран под този прякор - Атилкесе/Аспарух
Aтилкесе е родното име на хан Аспарух, дадено му от неговият баща - Кубрат.
Нелогично и кошмарно би звучало, борец за македонската кауза да е ... "маскиран под прякор -Атилкесе/Аспарух".
Мисля че е човек на модератора???, и всичко това, което чета тук има някаква връзка с предстоящите избори???.
Не е зле да си човек на модератора, поне ще ти свали поредният окончателният и доживотен бан
Колкото до изборите, каква връзка имат те с моят проблем не разбрах.
Аз ще пусна както винаги невалидна бюлетина.
PROUD TO BE BULGARIANРедактирано от Atilkese-Acпapyx на 29.09.06 02:51.
| |
|
охо, чукундурът-клюкар се появи...
Атилкесе на е родното име на Аспарух, така че си гледай работата...
а ти си тюркофил /ама си го знаеш/...
Vae victis
| |
Тема
|
история на чувашкия език, комита
[re: komita]
|
|
Автор |
gioni (поморлийт) |
Публикувано | 01.10.06 11:49 |
|
Защо заключи темата? Говоря за историческото развитие на чувашкия език, а от там темата можеше да развие въпроси за историята на чувашкия етнос. Не е за езикознание защото нямам намерение нашироко да дискутирам по езиковите въпроси, а само да използвам изводите на лингвистите за разсъждения относно въпросите за етногенезиса на чувашите и близостта им с прабългарите.
| |
Тема
|
Re: история на чувашкия език, комита
[re: gioni]
|
|
Автор |
koмитa (български) |
Публикувано | 01.10.06 12:15 |
|
Вече си има пусната тема за това. Като гледам и дискусийка вече си развил.
| |
|
Страници по тази тема: << 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | (покажи всички)
|
|
|