|
Страници по тази тема: << 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | (покажи всички)
Тема
|
Re: ОБЯВИ И ВЪПРОСИ
[re: Atilkese]
|
|
Автор |
koмитa (български) |
Публикувано | 22.04.06 10:58 |
|
Махнат е бана на Сабазий.
| |
|
Комита, този шедьовър да не е алтер-его на Лутом или Джонито?
От него се носят на талази същите гръко-влашки... тенденции.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
| |
|
Много низко падна в очите ми тази вечер Рекса с този негов афинитет към доносите. Това, че е душеприказчик на модератора - нема лошо, че е остроумен и дава живец на форума също не е лошо, но мисля че това не му дава право да лепи наляво и надясно обидни и подигравателни квалификации на етническа основа към пишещите тук.
Комита, този шедьовър??? да не е алтер-его на Лутом??? или Джонито??? От него се носят на талази същите гръко??? - влашки???... тенденции.
| |
|
душеприказчик на модератора
Благодаря, вече получих отговор на въпроса си.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
| |
Тема
|
Re: БАН ЗА АРИЯВАРТА
[re: komita]
|
|
Автор |
koмитa (български) |
Публикувано | 21.05.06 17:39 |
|
7 дневен бан за арияварта. Ако ме засипе със заплахи по личните бележки, банът ще се удвои.
| |
|
беше провокиран от онова грозно традек или квото там
"Щем доказа необратимо, защо ние сме първите и най-старите жители в Европа." Г.С.Раковски
| |
Тема
|
Re: Послучай 24 май
|
|
Автор |
koмитa (български) |
Публикувано | 24.05.06 16:12 |
|
се премахва бана за Атилкесе, с уговорката да внимава повечко.
| |
|
Това празнична амнистия ли е?
| |
|
Да, празнична е, но само за него. Оказа се че Атилкесе не е лутом, макар стила им на писане да е един и същ. Лутом си остава единствения баннат в клуба.
| |
Тема
|
Re: Кратко инфо
|
|
Автор |
koмитa (български) |
Публикувано | 26.05.06 12:35 |
|
Към настоящия момент в клуба са премахнати бановете на Атилкесе, арияварта и Дунек-Лозар. Единствения баннат в клуба продължава да бъде лутом-копривена метла.
| |
|
Страници по тази тема: << 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | (покажи всички)
|
|
|