|
Страници по тази тема: << 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | (покажи всички)
Тема
|
Re: България през 30те
[re: acoustic]
|
|
Автор |
koмитa (български) |
Публикувано | 31.01.07 20:56 |
|
"Българското общество 1878-1939", том 2-Неселение, Общество, Култура от Румен Даскалов.
| |
Тема
|
Re: ОБЯВИ И ВЪПРОСИ
[re: komita]
|
|
Автор |
Meншeвиk (от меншеството) |
Публикувано | 05.02.07 19:53 |
|
Кой от двамата цензори ми заключи темата за жреческите традиции в БПЦ?
-:-:-
Последните дни: Болшевики в потта си прогизват. Геената с езици огнени тях чака.
| |
Тема
|
[re: Meншeвиk]
|
|
Автор |
koмитa (български) |
Публикувано | 05.02.07 20:48 |
|
Аз.
| |
Тема
|
[re: koмитa]
|
|
Автор |
Публикувано | 06.02.07 11:57 |
|
Така си и мислех.
Само ще ти кажа, че водех дискусия с няколко човека, а дискусиите трябваше да продължат на лични бележки. Нищо фатално, но за какво са клубовете на Dir.bg, ако модераторите ни принуждават да общуваме с ЛБ, ICQ, имейл и т.н.?
Въпросът ми е риторичен.
Последните дни: Болшевики в потта си прогизват. Геената с езици огнени тях чака.
| |
|
Бана на метлата е махнат.
Facta, non verba!
| |
Тема
|
[re: Meншeвиk]
|
|
Автор |
koмитa (български) |
Публикувано | 06.02.07 13:57 |
|
Абе нали знаеш ка е? Болшевиките гонят меншевиките. Темата ти въобще не е за клуб История, а и ти веднага се заяде с няколко участника. Да не се беше заял, да не ти я заключа.
| |
Тема
|
[re: koмитa]
|
|
Автор |
Публикувано | 06.02.07 14:49 |
|
Абе нали знаеш ка е? Болшевиките гонят меншевиките.
Это самая правда, товарищ болшевик.
Прастарата трагедия на болшевиките. Винаги в преследване на враговете, враговете се крият, не знаеш никога къде и кога пак ще захапят. И това тръпнене в нервно очакване води до параноята и ексцесиите, които са затривали и ще продължават да затриват всеки болшевишки строй.
Жалко, че толкова дълго си модератор на клуб История, а с нищо не се поучи от историята.
| |
|
Много сполучлива си беше темата.
Имаше още какво и що да се понапише в нея.
Привет за темата !!!
| |
Тема
|
[re: Vencci*]
|
|
Автор |
Публикувано | 06.02.07 19:07 |
|
Имаше още какво и що да се понапише в нея.
Всичко с времето си.
Цяло чудо е, че успя да събере 58 мнения. Очаквах да я закатанчат още преди първия отговор. Все пак не съм си правил илюзии, че комита ще остави да се гаврят с достойнството на ощипани, целомъдрени госпожици. Нашият модератор е православен и кавалер до мозъка на костите си, поради липса на друг.
| |
|
Така си е.
Един болшевик си е значително болшинство пред двама меншевика.
| |
|
Страници по тази тема: << 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | (покажи всички)
|
|
|