|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Re: По-скъпи торбички
[re: Фиши]
|
|
Автор |
tia9 (странна птица) |
Публикувано | 14.06.12 13:36 |
|
Аз си нося една или две в чантата, но като купя плодове........не става с тези торби или става, но се цапат.
| |
Тема
|
Re: това е нагледно
[re: Фиши]
|
|
Автор |
tia9 (странна птица) |
Публикувано | 14.06.12 13:38 |
|
Пита ли кралицата)) има ли торбичка за инцидентно пазаруване То нейните плодове и зеленчуци са на главата, ама гайле ми е
| |
Тема
|
Re: Американският начин на покупконосене,
[re: Phillip]
|
|
Автор |
УниKaлнaтa (Заядница) |
Публикувано | 14.06.12 13:42 |
|
"гушнали като бебета с две ръце", е физиологично по-правилен от овесването на две 10-15 килограмови торби във всяка ръка.
Да бе, да. Само че ако имах още 2 ръце - с третата да си отключвам и заключвам колата, да си отварям багажника и да го затварям, да натисна копчето на асансьора, да отворя вратата му, да я затворя, да избера етажа...а четвъртата - ако някой ми се обади през това време по телефона - да се обадя в движение.
И трябва да си наема някой, който да ми казва, като се движа с огромната торба на корема си - колко дупки трябва да прескоча, за да не се пребия, и колко стъпала да кача...
Ти май не ходиш на пазар често и не мъкнеш тежки пълни торби всеки ден, м?
Редактирано от УниKaлнaтa на 14.06.12 13:43.
| |
|
не бе Дарки, идеята ми беше, че като я свалят от някое дърво тази торбичка, да могат да издирят търговеца и оттам и купувача по записа на камерата.
И да го.....
| |
|
е най-подходящ за теб. Като я балансираш на рамото и можеш да използваш и двете си ръчички. Дори някои печени кобиличарки могат и да клякат така, при това говорейки по телефона, напр. в случай, че си изпуснат ключовете на земята.
| |
Тема
|
[re: tia9]
|
|
Автор |
Фиши (Емарципанена) |
Публикувано | 14.06.12 14:19 |
|
Повече се вълнувах от баба й Биктория и дядо й Албърт
| |
Тема
|
Re: По-скъпи торбички
[re: УниKaлнaтa]
|
|
Автор |
Фиши (Емарципанена) |
Публикувано | 14.06.12 14:20 |
|
Всяко нещо си има цена. Радвам се, когато цената е в пари.
| |
Тема
|
[re: .Jess.]
|
|
Автор |
Фиши (Емарципанена) |
Публикувано | 14.06.12 14:22 |
|
Тц! Точно след честванията й пристигнах. Може би се е грижила за болния си съпруг и не е хойкала по улиците, за да се видим с нея
| |
|
като я свалят от някое дърво тази торбичка, да могат да издирят търговеца и оттам и купувача по записа на камерата.
само че после требе да пратят записа на ФБР, което да го зумне със специалния холивудски зум от 10 000 пъти за да различи достатъчно добре лицето на купувача, което лице после да се въведе в базата данни на родната милиция, на което нашия компютър да направи match и да изкара досието на купувача, от което да му се вземе адреса и там да се изпрати SWAT отряда ... следващата стъпка ще е да се прави и ДНК анализ на слюнката останала по всеки хвърелн фас на улицата за да се идентифица виновното за хвърлянето му лице
| |
|
не си ме разбрал - видеото с купувача ще е налично в магазина, откъдето е закупена стоката в торбичката/в голям хард, казах/
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|