Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:18 02.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Re: По-скъпи торбичкинови [re: Фиши]  
Автор tia9 (странна птица)
Публикувано14.06.12 13:36

Аз си нося една или две в чантата, но като купя плодове........не става с тези торби или става, но се цапат.

Тема Re: това е нагледнонови [re: Фиши]  
Автор tia9 (странна птица)
Публикувано14.06.12 13:38

Пита ли кралицата)) има ли торбичка за инцидентно пазаруване То нейните плодове и зеленчуци са на главата, ама гайле ми е

Тема Re: Американският начин на покупконосене,нови [re: Phillip]  
Автор УниKaлнaтa (Заядница)
Публикувано14.06.12 13:42

"гушнали като бебета с две ръце", е физиологично по-правилен от овесването на две 10-15 килограмови торби във всяка ръка.

Да бе, да. Само че ако имах още 2 ръце - с третата да си отключвам и заключвам колата, да си отварям багажника и да го затварям, да натисна копчето на асансьора, да отворя вратата му, да я затворя, да избера етажа...а четвъртата - ако някой ми се обади през това време по телефона - да се обадя в движение.

И трябва да си наема някой, който да ми казва, като се движа с огромната торба на корема си - колко дупки трябва да прескоча, за да не се пребия, и колко стъпала да кача...

Ти май не ходиш на пазар често и не мъкнеш тежки пълни торби всеки ден, м?

Редактирано от УниKaлнaтa на 14.06.12 13:43.

Тема Re: По-скъпи торбичкинови [re: DarkSide]  
Автор Silverado (HIмана)
Публикувано14.06.12 14:06

не бе Дарки, идеята ми беше, че като я свалят от някое дърво тази торбичка, да могат да издирят търговеца и оттам и купувача по записа на камерата.
И да го.....

Тема Тогава методът с кобилицатанови [re: УниKaлнaтa]  
Автор Phillip (-; свежъ :-)
Публикувано14.06.12 14:14

е най-подходящ за теб. Като я балансираш на рамото и можеш да използваш и двете си ръчички. Дори някои печени кобиличарки могат и да клякат така, при това говорейки по телефона, напр. в случай, че си изпуснат ключовете на земята.

Тема Re: това е нагледнонови [re: tia9]  
Автор Фиши (Емарципанена)
Публикувано14.06.12 14:19

Повече се вълнувах от баба й Биктория и дядо й Албърт

Тема Re: По-скъпи торбичкинови [re: УниKaлнaтa]  
Публикувано14.06.12 14:20

Всяко нещо си има цена. Радвам се, когато цената е в пари.

Тема Re: това е нагледнонови [re: .Jess.]  
Публикувано14.06.12 14:22

Тц!

Точно след честванията й пристигнах. Може би се е грижила за болния си съпруг и не е хойкала по улиците, за да се видим с нея

Тема Re: По-скъпи торбичкинови [re: Silverado]  
Автор DarkSide (of the moon)
Публикувано14.06.12 14:22

като я свалят от някое дърво тази торбичка, да могат да издирят търговеца и оттам и купувача по записа на камерата.

само че после требе да пратят записа на ФБР, което да го зумне със специалния холивудски зум от 10 000 пъти за да различи достатъчно добре лицето на купувача, което лице после да се въведе в базата данни на родната милиция, на което нашия компютър да направи match и да изкара досието на купувача, от което да му се вземе адреса и там да се изпрати SWAT отряда ... следващата стъпка ще е да се прави и ДНК анализ на слюнката останала по всеки хвърелн фас на улицата за да се идентифица виновното за хвърлянето му лице

Тема Re: По-скъпи торбичкинови [re: DarkSide]  
Автор Silverado (HIмана)
Публикувано14.06.12 14:26

не си ме разбрал - видеото с купувача ще е налично в магазина, откъдето е закупена стоката в торбичката/в голям хард, казах/

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.