Тема
|
Re: Черен списък на заведенията в Елхово....
[re: toto]
|
|
Автор | 1234 (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.09.08 21:13 |
|
истина е че на Лазура е голяма скъпотия и тези големи грамажи къде сте ги видели незная,може би тройните панировки с галета.
И аз съм ходил 2 пъти и то служебно,просъо ме накараха.
Ядох пилешки хапки с гъби за 10 лева.Пилещкото беще не повече от 200 грама а гъбите бяха почти колкото него.Има едни малки бурканчеета по магазините от 1.60 долу горе толкова.
Цялата работа за 2 лева.Какви са тия горници по 400 % срамота.
И наистина зелето беше 2.50 направи ми впечатление понеже килограма му беше 45стотинки на магазина.
Например на Оазиса е по евтино а за обстановката няма да коментираме
Все едно 6 звезден ресторант с 1 звезда.
То На Лазура се умирисваш на кухня нямат никаква аспирация,направо е отвратително
Какво е това свинско шишче за 3 лева.Ми то килограма е около 7 лева.Излиза че е 30лева и ето отново 400% надценка.
Алчни са наистина.От скръндзълък и персонал нямат.
Държат се като че им са роби.
|
|
Тема
|
[re: 1234]
|
|
Автор | kokosa (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.09.08 23:18 |
|
1234 Ти си жалък помияр.... другия път като си правите ТКЗС мероприяти ходете си на Оазиса.... слушайте надутата музика там на която не можете да си кажете и 2 думи на разтояние 1м един от друг... и не мрънкай... за всеки влак си има и пътници. На мен ме кефи на ЛАЗУРА и ще си ходя там ... цените за мен са нормални, обичам да "мириша на кухня"... това е пазарната икономика... като не ти изнася не ходиш там... комунизма свърши преди малко повечко от 19 години и за разлика от тогаващното време имаш право на огромен избор.
|
|
Тема
|
[re: kokosa]
|
|
Публикувано | 16.09.08 23:36 |
|
хей ЛАЗУР ИЛИ КОКОС ТАМ
МНОГО СЕ ВПРЯГАШ БЕ
МИ МИРИШЕ И ТЕБЕ КАТО ТЕВИДЯ МИ СЕ ПОВДИГА
ТАКАВА АЛЧНОСТ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ
|
|
Тема
|
|
|
Автор | kokosa (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.09.08 06:15 |
|
Проблема е, че не съм нито Лазур... нито Лазуров... и нямам нищо общо с тях. Яд ме е на смръдливи боклуци които не виждат по добре от носа си надалеко. Лай си там от кочината и не се обаждай тук.
|
|
Тема
|
[re: kokosa]
|
|
Публикувано | 17.09.08 09:08 |
|
mnogo rano si stanal be LAZUR
ХОДИЛИ СМЕ ХОДИЛИ СМЕ АМА ТАКИЖА ПОМИИ НА ТАКИЖА ЦЕНИ НЕ СМЕ ЯЛИ
|
|
Тема
|
|
|
Автор | eлxoвeцa (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.09.08 12:09 |
|
Лазура да си оправи кухнята и вентилацията да не мирише на манджи да се вмирисват дрехите на хората, а цифраджията да отиде след седмица да провери и да дегустира панировките и шишчетата и да ни докладва във форума че ни разтревожи.Бъдете здрави и не се джавкайте разбирайте се съграждани.
|
|
Тема
|
[re: eлxoвeцa]
|
|
Автор | Dob4o (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.09.08 21:28 |
|
nqkoi moje li da komentira zavedenieto kolhida
|
|
Тема
|
[re: Dob4o]
|
|
Автор | eл (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.10.08 19:26 |
|
Що ти е мнение за Колхида?Оди и гледай!Зъркели нямаш ли, та търсиш клюки.Аз да си кажа мнението за Генчев- там пък ще ти пръкнат главата от силна музика, а докато ти сервират става време да си ходиш.Бавни и заспали, не са по- доби ат другото завадение срещу тях.И те от скрънзалък нямат персотал и като има повече клиенти започват да се бутат като леви пчели.Вече и там не хода- въпрос на избор.
|
|
Тема
|
[re: eл]
|
|
Автор | 12345 (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.10.08 10:23 |
|
Абе ЛАЗУР стига си плюл Генчер.
То вие от скръндзълък нямате нито персонал а да не говорим за жива музика,нека да ми пръкнат главата
Поне Генчев е ресторант а не като ВАШАТА КОЧИНА ДЕТО МОЖЕ ДА ЗАТИСНЕ КЛИЕНТИТЕ НЯКОЙ ДЕН А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА МИРИЗМИТЕЕЕ
|
|
Тема
|
[re: 12345]
|
|
Автор | Dob4o (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.10.08 20:07 |
|
abe vie mnogo zlobni da si zavrete smotaniq lazur i smotaniq gen4ev kade slunce ne ogrqva
|
|