Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:33 05.07.25 
Градове
   >> Елхово
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Re: Черен списък на заведенията в Елхово....нови [re: Cpeдeц-чaнин]  
Авторkokosa (Нерегистриран)
Публикувано15.08.08 23:08

Cpeдeц-чaнин, не мисля че критерият ти за оценка на мястото на живеене е правилен. Пампорово, Велико Търново, Габрово, Хасково едвали са толкова лоши места за живеене. Та СРЕДЕЦ като няма така жадуваното окончание во да не би да е Манхатън?

Тема Re: Черен списък на заведенията в Елхово....нови [re: kokosa]  
Авторhaker777 (Нерегистриран)
Публикувано15.08.08 23:31

Остави го бе, той ни завижда за окончанието

Тема Re: Черен списък на заведенията в Елхово....нови [re: haker777]  
Автор6666 (Нерегистриран)
Публикувано15.08.08 23:38

Средец - това не беше ли ГрудоВО?

Тема Re: Черен списък на заведенията в Елхово....нови [re: 6666]  
Авторelhovlia (Нерегистриран)
Публикувано16.08.08 10:51

аз и мои приятели сме безкрайно възмутени от ресторанта до сфетофарите-БАРАКА или КАПРИЗ.Какъв ти каприз,пълен отврат.
Отидохме преди 2 седмици 7 човека компания.
Поръчахме първо ракии ,шопски салати и няколко поции пилешки хапки.
Шопските бяха сигурно по 100 грама ,нестига че доматите и краставици те вече са на ниски цени,а да не говорим за цените двойни от другите ресторанти.
А за пилешките хапки незная какво да кайа 4,5 бройки в чинийка.
Направихме забележка а собственика вместо да поправи грешката само дето не ни напсува.
Готвачката,май жена му ни изгледа на кръв и измармори нещо от рода ,,ми стойте си вкъщи като не ви харесва''.
Ми ще си стом.Няма да плащаме 200 лева сметка,да не получаваме нищо и да но гледат на кръв.

Да не говорим че бяхме само ние.

Тема Re: Черен списък на заведенията в Елхово....нови [re: elhovlia]  
Авторman (Нерегистриран)
Публикувано16.08.08 12:35

ами то затова няма къорав човек там бе
а на сватбарите им одира кожите и им взема квото е остамнало
те затова на божура почнаха да правят сватби

Тема Re: Черен списък на заведенията в Елхово....нови [re: мнeниe]  
Автор vazmotenata (непознат )
Публикувано24.08.08 03:09

Тема Re: Черен списък на заведенията в Елхово....нови [re: vazmotenata]  
Автор vazmotenata (непознат )
Публикувано24.08.08 03:15

neznam na vaz kakvo vie mnemieto za Karawana no na men do predi mnogo mi haresva6e i seki den bqhme tam i pres denq i pres ve4erta kogato izlizahme no ve4e az i moite priateli ne sqdame tam to4no kogate sedne6 na kafeto i ti donesat pora4kata Radka Gin4eva to4no togava sa se6ta da mete moje dae 4ist terikota ame ne tq trqa da doi da mete to4no pod sipareto ti i da ti palni napitkata s prahylqk i da ti vika digni si krakata za malko da izmeta tova e vazmytitelno parvo 4e palni napitkata ti s praholqk i vtoro edna prikazka ne moje6 da si kaje6 ote neq imam 4yvstvoto 4e tazi jena sedi da sly6a kakvo si prikazvat horata napravo sam se izpalnila i ne sqdam tam nito az nito moite priateli Kara wana trqbva da vzeme merki za6toto to4no zaradi tova darjanie na Radka Gin4eva mnogo hora se otkazaha da hodqt tam i 6te prodaljavat da se otkazvat ako tova ne se spre

Тема Re: Черен списък на заведенията в Елхово....нови [re: vazmotenata]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано24.08.08 23:31

Бегайте от туй село ей, що са губите такива! Чу ли мо?

Тема Re: Черен списък на заведенията в Елхово....нови [re: Aз]  
Авторyyy (Нерегистриран)
Публикувано27.08.08 20:19

dnes hodih da vzema forneti za men i kolegite,no kato vidqh kak gi kacat muhite mi se dopovryshta... Na vyprosa mi ot vitrinata kydeto sa i muhite li davate forneti mi otgovoriha naglo mi daa,vikam ok prodavaite si gi...

Тема Re: Черен списък на заведенията в Елхово....нови [re: yyy]  
Авторpoни (Нерегистриран)
Публикувано28.08.08 09:31

има ли нещо хубаво в този град всичко трябва да се оплюе
АБЕ ХОРА ЕЛХОВЛИИ, БЕ ВИЕ ЩЕ УМРЕТЕ ОТ ЗАВИСТ не знам на кого е заведението ,но поне се помъчи да направи нещо хубаво в Елхово изчакайте малко всичко ще си дойде на място

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.