|
Тема |
Re: черен бъз [re: dianavk] |
|
Автор |
tzveti61 (непознат
) |
|
Публикувано | 28.09.09 13:36 |
|
|
Аз го правя както го прави Писето.Давам го три пъти на ден преди ядене по една супена лъжица -за възрастни. За деца е по една чаена лъжичка. Това е по указания на П.Димков лично по телефона сме го питали. Освен това той каза нещо, което не съм чела по рецептите, дори и неговите. След като се налее сиропа в буркан или шише може да се стерилизира за няколко минути и така няма опасност да се развали. Сега съм заредила нови буркани с бъз, които ще бъдат готови след 7-8 дни. Това, което остане след прецеждане го връщам обратно в големия буркан и сипвам вода. На 1 гкр от бъза 3 литра вода. Един път го нпаравих и стана стахотно вино. Пие се по една винена чаша на обяд и вечеря преди хранене. Понеже не знам как да го съхранявам насипах го в буркани и го сложих в хладилника.Не знам какво ще стане по-нататък, но в момента е прекрасно.
|
| |
|
|
|