|
Тема |
Re: черен бъз [re: jakalin88] |
|
Автор |
*jull** (нощна птица) |
|
Публикувано | 20.09.13 12:57 |
|
|
Мила Жаклин, вече ти отговорих на тези въпроси там, където първоначално беше задала въпроса си.
Черният бъз е за засилване на имунитета. Традиционно се приготвя със захар, която обаче за диабетиците е противопоказана. В този случай може да се замразят добре узрели плодчета и после да се ядат в суров вид. Черният бъз се препоръчва специално от Лечителя Петър Димков. Негова е и рецептата при мозъчни заболявания с хлебен квас, корени от бъз и диви кестени. Може да я намериш в темата "Алтернативи за лечение на рак" (постоянна тема на първа страница на Клуба).
В никакъв случай не мога да кажа, че разбирам много от билки - за това си има фитотерапевти и билкари. Мога да препоръчам един, при когото са ходили доста хора от Клуба и са доволни. Той прави ирисова диагностика и прилага рецептите на Петър Димков. Казва се Георги Петров, а това са координатите му:
с. Радуил, Самоковска община (на пътя от Костенец към Самоков). Записване задължително по телефона:
– GSM 0887 29 34 26
– дом. 07 129/ 20 95
Ако ви интересува източната медицина, в Клуба имаме лични впечатления от един тибетски лекар, който всяка година идва в България, преглежда и предписва лечение с тибетски билкови продукти. След 10 дни предстои да започне прегледите си в София и неговият асистент Ивайло Гайдаров записва часове на тел. 0899-88 40 11.
УСПЕХ!
"Совите не са това, което са..."
|
| |
|
|
|