Аз слагах около 30 зърна на литър вино ,но това при положение,че си и похапвах,но мисля,че повече от 30 би изменило вкуса на виното.Да те предупредя ,че благодарение на черния бъз виното става по-тъмно,по-червено и със задната част на езика се усеща вкуса му след като си преглътнал,много приятно усещане все едно пиеш силно вино.
За пелина не знам точно как стоят нещата ,за мен лично са Осмарския и Змеевския пелин качествени.като при червения билките са повече от колкото при белия 35 на 25 ,нещо такова беше .Освен това пелина трябва да е наложен,при другия има консерванти ,знам че се прави от старо вино ,но нямам на идея недобросъвестните производители дали вкиснати вина посредством химикали и есенции не представят за пелин.Аз съм на принципа домашно и само домашно,иначе вино само от едно място купувам (заводско де) ,ама на лични да не му правим реклама
|