|
Тема |
Re:за какво ти е? [re: CУ] |
|
Автор |
avg (новак) |
|
Публикувано | 15.08.09 23:36 |
|
|
Ако прошутото не е качествено-има останала влага в месото-и през деня е топло има опастност след 3-4 дни да започне да лепне.Пробвай с овча пастърма - ако не ти е гаден вкуса.Имаше миналото лято в Метро.Лично аз бих купила парче говеждо-контра филе(sirloin) -около 1,5-2 килограма (не знам за колко хора и колко дена става въпрос)бих го изпекла -well done-добре,оставила в хладилника да се изсуши и нарязала на тънки парчета.Купуваш и хрян -направен на крем в бърканче-жалко че не можеш да намажеш с краве масло и правиш сандвичи.
'My tastes are simple-I'm always satisfied with the best!'
Oscar Wild
|
| |
|
|
|