|
Тема |
Re: Досадни манджи [re: Sapiens] |
|
Автор |
mar4eto (засега непознат) |
|
Публикувано | 31.07.08 17:29 |
|
|
Има готвене и готвене и още няколко вида готвене....
1. Професионално (правиш го защото го можеш и на това се кефят много хора), е понякога не го можеш много - ама минава...
2. От зор - трябва да се яде все пак
3. За любимите хора - въпреки, че понякога дори не забелязват какво са яли
4. За собствено удоволствие (и ставаш 10*** кила) и ... още един куп такива
И в интерес на истината това няма нищо общо с "добрата домакиня". Има перфектни домакини, които не могат да готвят (ако приемем готвенето като изкуство, т.е. попадат в т. 2), както и страхотни готвачки, които за нищо друго не стават като домакини ...
А по въпроса с "досадните манджи" - смятам, че е неправилно определението (някой го беше казал по-рано). Аз нямам такива. Има неща, които не обичам да правя, свързани с манджите (като миене на чинии и, най-вече тенджери), но като реша да готвя - нямам спирка.
А за Бьорнера - наистина е велико откритие. Моят е от първите, които се появиха в България и още ми служи вярно
Sierra 2,0i kombi/ pak e combi ama ve4e e Mondeo 1,8 TD
|
| |
|
|
|