|
Тема |
Re: Мчакай, с'я малко, [re: martyr] |
|
Автор |
Sapiens (master Merlin) |
|
Публикувано | 16.06.08 17:16 |
|
|
Моля да бъда извинен, ако съм те засегнал на тема майсторлък, е, хайде, поне за едното рогче от "рогата".
Има дори професионални готвачи, които не обичат да готвят, факт. Рутината по принуждение няма нищо общо с любовта към готвенето при феновете.
Феновете, за които това е хоби са си мазохисти и се умиляват на неща от които на други хора им става лошо от досада...
Аз, например, пък не гледам мачове.
С нищо не можеш да ме накараш да седя 90-100 мин. пред телевизора, да гледам
20-30 души как разкарват една топка из голямо зелено поле, как няколко хиляди дебили дават пари, за да ги наблюдават, как в определени моменти всички масово започват да крещят като изоглавени и да гледат с изцъклени очи като добре надрусани, и то и на стадиона, и пред телевизорите.
Да изльокаш 20-тина бири, да изпушиш пакет цигари, да стигаш двайсетина пъти до инфаркт от напрежение...
Е, това са едните фенове, а си има и други - в случая, кулинарни.
Погледни предишния постинг "Душата ми се радва като слушам как тестото пее като го меся...".
Просто нямам коментар.
Между другото, всичките ти кулинарни проблеми се решават мигновено с една тенджера под налягане.
Прочети моята технология за варене на боб - изключително под налягане.
Телешкото също става далеч по-добре и напълно безпроблемно в тенджера под налягане, да не говорим за факта, че ако натъпчеш абсолютно всички продукти за телешко варено в тенджерата под налягане, след около час ще имаш приказно телешко варено без ядове, като през това време ще имаш удоволствието да си пиеш коктейла или биричката с гаджето...
А с миенето, както вече се разбра, си се уредил радикално...
"Вселената е пълна с изненади, а разумът е най-голямата от тях..."Редактирано от Sapiens на 16.06.08 17:24.
|
| |
|
|
|