|
Тема |
Re: Ах, това кисело зеле [re: _anonymous_] |
|
Автор |
w_pooh (само наблюдава) |
|
Публикувано | 25.01.05 22:45 |
|
|
бъркаш- слага се кимион
Така се прави и свинско по сегедински.
Кисело зеле се нарязва на ситно и се задушава с мас. Месото се нарязва на ситни късчета и също е задушава. Слага се в глинен гювеч и около 2 часа на 180 градуса, докато остане сам на мазнина. Накрая се слага само кимион. и зе разбърка хубаво.
|
| |
Ах, това кисело зеле
| Perlichko
| 21.01.05 23:50 |
Re: Ах, това кисело зеле
| пиpko пoпитkoв
| 22.01.05 00:00 |
Re: Ах, това кисело зеле
| mama13
| 25.01.05 09:57 |
Re: Ах, това кисело зеле
| ммммммм
| 25.01.05 11:40 |
Re: Ах, това кисело зеле
| Mitre
| 25.01.05 13:36 |
Re: Ах, това кисело зеле
| ce ми e тaя
| 25.01.05 14:15 |
Re: Ах, това кисело зеле
| Гинec
| 25.01.05 14:18 |
Re: Ах, това кисело зеле
| ce ми e тaя
| 25.01.05 14:24 |
Re: Ах, това кисело зеле
| Гинec
| 25.01.05 14:35 |
Re: Ах, това кисело зеле
| Mitre
| 25.01.05 14:20 |
Re: Ах, това кисело зеле
| ce ми e тaя
| 25.01.05 14:26 |
Re: Ах, това кисело зеле
| Mitre
| 25.01.05 14:28 |
Re: Ах, това кисело зеле
| ce ми e тaя
| 25.01.05 14:30 |
Re: Ах, това кисело зеле
| Гинec
| 25.01.05 12:46 |
Re: Ах, това кисело зеле
| _anonymous_
| 25.01.05 13:21 |
Re: Ах, това кисело зеле
| Eдин
| 25.01.05 14:34 |
Re: Ах, това кисело зеле
| _anonymous_
| 25.01.05 16:14 |
Re: Ах, това кисело зеле
| Eдин
| 25.01.05 16:20 |
Re: Ах, това кисело зеле
| w_pooh
| 25.01.05 22:45 |
Ким
| Meli
| 26.01.05 00:46 |
Re: Ким
| Eдин
| 26.01.05 01:05 |
Re: Ах, това кисело зеле
| Jennifer
| 25.01.05 23:45 |
Re: Ах, това кисело зеле
| Georgieva
| 25.01.05 23:45 |
|
|
|
|