В отговор на:
ValBo много си прав за различните степени на майстори, като при дизайнери, така и при готвачи, моят POINT обаче беше за релативната връзка между време на труд и заплащане умножено по вариращ коефициент според майсторството, но пак в рамките на съизмеримото с други професии.
абе хюмне... на тебе не мое ли да ти влезе в главата, че съпоставяш ябълки и круши?
кви готвачи кви дизайнери? не фаташ ли тънката разлика? що бе аджеба ревете за капитализъм кат мислите по социалистически? кво било повече - еми дори и само таланта да е повече - тва стига. кви коефициенти те гонат тебе? висша математика? аман баси... ПОЙНТ чак слагал... мене ПОЙНТА ми е там, че докат не почнете да си глеате вашта работа ей така ша е - ше си бачкате на дребно - и шси мислите, че сте фанали Господа за оная работа кат излезете малко на пазара....
ми валентинчо - ти не си ли даваш сметка, че тоз хамериканец дет бацаш за него те цеди бре... не си ли даваш сметка, че тва дет ти плаща за месец го зима един дизайнер там за един ден... ми кат мислиш на дребно няма си дадеш тая сметка :)
ко сте му заглеали паничката на Илиан азз немоа разбера... 1000 искал - ми толкоз иска - който не му изнася си бие камшиците и толкоз... баси