|
Тема |
Всяко заведение... за три дни |
|
Автор |
П.М. () |
|
Публикувано | 22.02.00 13:26 |
|
|
Ще се съгласите ли, че в София заведенията струват... до един месец след откриването. В началото всичко е наред: сметките, колкото си пише, сервитьорите любезни, музиката - в някакъв определен стил (ако ти харесва, влизаш, ако не, не влизаш). И когато се събере по-голяма клиентела, старите номера: грубо отношение, надписване, нехайно обслужване, ниска хигиена, гадна кухня и т.н.
Аз например съм крайно потресен от "Дивака"... Навремето, когато си беше на ул."Карнеги", от другия край на София ходехме там, защото имаше свястно обслужване, хубаво пиене, готини и поносимо скъпи манджи и някаква човешка атмосфера... Новият вариант, дето е на малките пет кьошета, е най-кучешко мизерната кръчма, която мога да си представя в ново време; абсолютно нехайство най-вече по въпроса с мезетата.
|
| |
|
|
|