| 
	
 | 
	
          
            
              
                | Тема | 
                   Re: [re: Buhl] | 
                 |  
| Автор | 
s.prodanov (непознат
) | 
 |  
| Публикувано | 18.10.08 12:59 | 
 
 |  
 
 |  
        | 
         
        
  
        
				не е само обслужването - въпреки, че зависи какво слагаш в него. Има си и други неща - големина, разстояние между масит, големина на масите, брой на сервитьорите и тяхното качество, разбира се, помощни маси, салонен управител, вентилационна система, ценова политика, тип на посетителите...
 
 Просто ошипка си е едно долнопробно заведение - в което няма нищо лошо - политика на собствениците, те си знаят как да печелят най-добре. На мен ми е перфектно за някоя пица в 5 сутринта.
  
        
        
  
          |  | 
 |    |   
 
 |  
 |   
 |