|
Тема |
Пършевица ми понася, а "на баба" ти фърчилото - не [re: XaMaB] |
|
Автор | Дъpт мъpмopko (Нерегистриран) | |
Публикувано | 11.08.05 02:51 |
|
|
Не знам за другите, но аз оцелявам успешно ядейки предимно Пършевица. И натурално с бисквитки, и на айрян, и на таратор - все ми е добре.
Виж данон никога повече няма да докосна и с тояга.
Причини таман две:
1. за българите "кисело мляко" е нарицателно и всички считат, че се прави с Lactobacilum Bugaricum. А колко ли хора знаят, че Groupe Danone ползва друга бактерия?
2. консерванти, ама по-умерено ако може. В моята къща Пършевица/Здравец/Родопея и други смогват да вкиснат ако ги оставиш извън хладилника. Когато си сменях квартирата намерих зад телевизора в кухнята скрито от детето мляко с месец и половина над срока за годност. Нито беше изсъхнало, нито почнало да вкисва - вонеше си на данон.
|
| |
|
|
|