Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:04 07.12.23 
Хуманитарни науки
   >> Психология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Re: Сериозно.нови [re: мидичkaтa]  
Автор holi_day (fire-fly)
Публикувано01.09.04 21:48

Чудя се, защо толкова драматизираш? Толкова ли е трудно да изтриваш sms-ите си, че се подлагаш на такъв "тормоз"? Пък и какво толкова е станало? Ми вземи прочети сега неговите - за да няма недоволни и ощетени..

Ако не можеш да убедиш някого - объркай го... и опитай пак.

Тема Re: Сериозно.нови [re: holi_day]  
Автор hopeful (iskrena)
Публикувано01.09.04 22:35

Я обясни как се изтриват sms-и. Подробно и ясно.

"Човек най-напред се влюбва в идеала си"

Тема Re: Сериозно.нови [re: hopeful]  
Публикувано02.09.04 12:50

Обяснявам специално за Ноуп!

1. Взимаш телефона си /мобилния/ с дясната или лявата ръка, в зависимост от това, дали се левичар/ка или нормална
2. Избираш от менюто си - Входяща поща
3. И избираш неподходящите за четене/ от близки и приятели, любовници, гаджета и тн./ смс-и.
4. Натискаш копчето, което стои под думичката ИЗТРИЙ!
5. Ако се появи надписът: Сигурни ли сте, че искате да изтриете това? - Натискаш отново същия бутон - за да потвърдиш!
6. Оставяш телефона на същото място /в дамската си чанта или на удобно и видно място, за да може да бъде намерен и проверен за смс-и или пропуснати повиквания.
7. Влизаш спокойно в банята и взимаш душ!
8. Когато излезеш се правиш, че не си забелязала, че телефона ти ОТНОВО е попаднал в неподходящи ръце./дори ГО/Я молиш да изпрати смс до произволно избрано име във вече "почистения" адресник.

Хайде пробвай и да разправиш как си се справила

Автор Puzzle (вода)
Публикувано02.09.04 13:52

Добре, добре......
Принципно като имате сексуална връзка...
И двамата само си запълвате времето заедно.
Той защо ти се бърка в личния живот, без да има това право.
Защо човърка личните ти вещи без цел само от любопитскво???
АААААААА какво друго е той.......?
Да това е гадно, подло, низко, обидно и неетично........
А ти какви ги вършиш с този гаден, подъл, низък, неетичен и т.н. човек?
Секс ?
Ами правете си секс, не се вживявай толкова.
Ти искаш ли да бъдеш ревнувана?
А за напред си трии SMSте, внимавай за паролата но и-мейла си, бъди предпазлива с дневика си (ако имаш такъв) и с компрометиращите снимки....

Успех!!!

Le vieil homme part tout seul, a la recherche d'un grand poisson

Тема Re: Сериозно. [re: holi_day]  
Автор hopeful (iskrena)
Публикувано02.09.04 14:07

Пробвах, нооооооооо проблем възникна с неизтритата ИЗХОДЯЩА ПОЩА, от което последва:
- дебатиране "Правото да ползвам мобилен телефон дали да ми бъде отнето изобщо или да е само с регламентиран достъп (под наблюдение) и задължението да правя ежедневен доклад "Кореспонденция, комуникация и връзки с обществеността."
- луд скандал "Аз моа ли да те надвикам или да?", съпровод - тропане с крака и солови арии от двете страни.
- гримиране във всички актуални нюанси морско синьо
и в резултат мога да гледам само с едното око. Ето така ->

"Човек най-напред се влюбва в идеала си"

Тема Re: Сериозно.нови [re: hopeful]  
Публикувано02.09.04 20:47

Сериозно? Мисля, че ТО ти е напълно достатъчно!!! С двете виждаше прекалено много неща

Тема Re: Сериозно.нови [re: holi_day]  
Автор мидичkaтa (себе си)
Публикувано02.09.04 21:56

Хохохо...
и той нещо такова каза... простичко и ясно... пък аз взех, че изпаднах в нервна криза...
знаех си, че проблема е някъде в мен.... хммммм.....

Ама яко си прилагаш сигнатурата, нали?

... въпрос на усещане.

Тема Re: Сериозно.нови [re: Puzzle]  
Автор мидичkaтa (себе си)
Публикувано02.09.04 22:05

Не е честно, ти се шегуваш с проблемЪТ ми!

То че нещо ще се прави - ще се прави, въпросът наистина ми е дали това нещо е нормално, или аз преигравам без да се усетя...
Майната му на това каква ни е връзката и кой от кого какво иска.
Има ли наистина ТОЛКОВА ВАЖНО за хората ЛИЧНО тяхно си приостранство, колкото другите, които и да са тези други, да нямат право НИКАК СИ да го нарушават, или на мен просто са ми се намножили демоните и ставанията с дупето напред?

Или да си мисля к'вот си искам... ?

... въпрос на усещане.

Автор vens (малко странен)
Публикувано03.09.04 08:30

Е-е-е, споко де, не си ненормална. Не реагираш прекалено. И аз не понасям подобно ровене в живота ми зад гърба И аз съм реагирал като теб, само че мен ме разбраха и не се стигна го гримиране в синьо
Ако ми поиска - ще дам да прочете всичките ми SMS-и и e-mail-и - няма какво да крия. Но зад гърба ми? Не-е, война ще водим
Така че вярно ти казаха хората - или го разкарай, след като не си обвързана с чувства, или си се наслаждавай на секса, ама внимавай с паролите и т.нат.
Аз лично пред варианта да си трия SMS-те (някои от които ми трябват) или да си слагам парола на отключване на клавиатурата на телефона - предпочитам "Чао"-то. Тъй де, нарушава ми се правото да си ползвам спокойно собствения телефон.
Така че не се притеснявай - нормална си ти е реакцията Успех

Тема Честнонови [re: мидичkaтa]  
Автор Puzzle (вода)
Публикувано03.09.04 11:53

не се шегувам с "проблема" ти!
Просто не мисля, че е нещо с което трябва да се затормозяваш прекалено много!
Щом няма нищо сериозно не се задълбавай толкава.
Що се отнася до личното пространство, то е неприкосновенно, независимо дали спиш с този човек, дали ти е роднина или приятел. Чак и аз взех да се ядосвам - Ако ще и майка да ти е, няма право да преглежда телефона ти без ти да си му позволила!
Упокой се, не са ти се намножили демоните, за ставанията с дупето напред, незнам, твоя човек ще каже.
Ако започнеш да свикваш с преследването и проверките и спреш да им обръщаш внимание и да се изнервяш, то тогава значи, че започваш да изкукваш. Сега си си наред!

Le vieil homme part tout seul, a la recherche d'un grand poisson

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2023 Dir.bg Всички права запазени.