|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
влюбена в преподавател
|
|
Автор |
lilleskutt (непознат
) |
Публикувано | 07.05.13 20:08 |
|
Здравейте,
искам да ви помоля за съвет.
Наскоро посещавах курс в един университет и хлътнах по преподавателя. Страшно е секси и много забавен. Мисля, че и той ме харесва, защото много пъти забелязвах, че ме гледа, когато не го гледам. Курса приключи, така че вече не ми е преподавател и си мисля дали да му пиша мейл и да го поканя да излезем.
Не съм сигурна обаче дали е необвързан. Знам само, че живее сам и че няма халка. Той е на около 50-55, аз на около 30.
Какво ме съветвате да направя?
| |
Тема
|
Re: влюбена в преподавател
[re: lilleskutt]
|
|
Автор |
caryb (предубедена) |
Публикувано | 07.05.13 20:50 |
|
Пиши му ,че се нуждаеш от професионално мнение по даден въпрос.......като се видите ,ще стане ясно.Все пак измисли добър въпрос.
| |
|
да ти изветрее и после прецени
Кучкоразводач...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Zaibne (princesa leq) |
Публикувано | 07.05.13 21:27 |
|
Пиши му благодарствен e-mail. Колко са ти харесали лекциите, колко полезни са били за теб, колко те вълнува материята и дали случайно не разполага с допълнителни материали по темата........
| |
|
"лекциите ти за хуй не стават, готова съм да проверя"
Кучкоразводач...
| |
|
Напиши му истината. А именно, че освен като преподавател, ти харесва и като мъж.
Но задължително го попитай дали е обвързан, като уточниш, че ако е, се оттегляш честно и почтено. Точно от него се осведоми, не от околните.
И чакай отговора му.
"Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ
| |
Тема
|
[re: saksun]
|
|
Автор |
пТичка () |
Публикувано | 08.05.13 00:33 |
|
а дали няма да го уплаши, ако е толкова млада и директна
| |
Тема
|
[re: пТичка]
|
|
Автор |
saksun (непозната) |
Публикувано | 08.05.13 00:39 |
|
Малко е стряскащо, да. Но зависи как ще го формулира. Внимателна, тактична, но и открита трябва да е.
"Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ
| |
|
О-хооо ... Не, мойто момиче, не! То и аз в 4-ти клас бях влюбена в учителя ни по математика, но до ексцесии не се е стигало.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
asFARas (куче в чекмедже) |
Публикувано | 08.05.13 08:01 |
|
Чудиш се как да го направиш ли?
Отговора е много прост:
Кабелът към напречната греда на тавана, а другият край към шията. Това е!
Иначе, зависи къв човек си. Предложиха ти доста добри варианти. Аз лично бих се пробвал като кака ти с розовия ник Зайбне-ту (те са тризначки, другите две са Мусайбе и Саибе)
With dreams to be a King, first one should be a man!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|