|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
На някои етикети пише газ за осветление. Става. Филтрирай и давай смело. Стискам палци!
| |
Тема
|
Re: Пийте си газта и си гледайте живота :)
[re: Лoли]
|
|
Автор |
dea123 (минаващ) |
Публикувано | 21.11.08 23:06 |
|
Да газта е газ за горене или по конкретно на последната бутилка,която купих пишеше газ за осветление(или осветителна газ,нещо такова).
Трябва задължително да я филтрираш-поне 4 пъти,през филтърна хартия или през обикновена твърда салфетка(бяла).
Посипва се малко активен въглен на прах върху салфетката, която е поставена в фуния и през нея сипваш газта.Така 3 пъти, а на 4-тия път я сипваш през чиста салфетка и е готова.
А за водката с олио- този метод се прилага без да се комбинира с какъвто и да било друг(като газ, билки, алое и др.)Ако решиш да се подложиш, трябва да го вземеш на впредвид това.В противен случай според Шевченко има риск да не подейства, както бихме желали и очаквали.
Моя съвет е да се спреш на един вариант, който смяташ че е най-добър за тебе и да се заемеш с него.А за рецептата-няма проблем, ще ти я напиша, това е най-лесно.
Обезболяващи не съм пила,. газта сама по себе си има силно обезболяващ ефект,хората които я пият знаят добре това :)
Успех=интересувам се , вярвам в себе си, боря се, не се отказвам.В мойто тяло - Аз съм шефа!!
| |
Тема
|
[re: dea123]
|
|
Автор |
Лoли (мама) |
Публикувано | 22.11.08 08:21 |
|
Започнах да и давам газ,по половин чаена лъжичка еднократно сутрин на гладно.Малко съм объркана за дозата,има различни мнения
А грешка ли е ,че когато я пречиствах сложих по 2 и половина супени лъжици въглен?Цвета и малко се промени,стана бледожълта.
След колко време почва да действа газта като обезболяващо? Миличкото ми детенце много го боли.За сега не съм и давала обезболяващи(имаме Тилидин).
Деа,според метода на Шевченко както пишеш не трябва да се вземат други имуностимулиращи илачи.А лекарства могат ли?Ние сме на Депакин и Дексаметазон.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
*jull** (()) |
Публикувано | 22.11.08 08:32 |
|
Само за газта ще отговоря, че цветът й става точно бледожълт след пречистването с въглен. Колкото за дозировката на газта - не се притеснявай. Ако на дъщеря ти й понася тази доза, ще започнеш по мъничко да я увеличаваш (с капкомер). Максималната (но всъщност и най-лечебната) е 1 суп. л. на ден, но препоръката ми е да стигнете постепенно до нея, като разделите приема на две - сутрин и следобед, разбира се, на гладно. Едва след това, ако може, да изпива по 1 суп. л. наведнъж сутрин, на гладно.
На другите въпроси ще ти отговорят други клубари с опит.
Аз пак да попитам (дано да не ставам досадна!) - не смяташ ли да правиш лапите на Димков? Знам от първа ръка, че помагат!
Желая ви по-спокоен ден, миличка!
| |
Тема
|
[re: *jull**]
|
|
Автор | koнцepт (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.11.08 14:57 |
|
Извинете,че се намесвам,но водката действа многократно по-слабо от чистия спирт.И е по-добре олиото да е не рафинирано.
| |
Тема
|
[re: koнцepт]
|
|
Автор |
*jull** (()) |
Публикувано | 22.11.08 15:07 |
|
Абсолютно вярно!
| |
Тема
|
[re: *jull**]
|
|
Автор |
Лoли (мама) |
Публикувано | 23.11.08 06:26 |
|
Колко време след приема на газта трябва да минат болките?Тя става по зле,Давам и болкоуспокояващо да може да спи.Много я боли
| |
Тема
|
Re: ГАЗ и рак на стомаха
[re: oтчaянa]
|
|
Автор |
Лoли (мама) |
Публикувано | 23.11.08 06:33 |
|
След колко време започва да действа газта след приема?Вече втори ден я вземаме а тя се чувства по зле,много я боли
| |
Тема
|
|
|
Автор |
*jull** (()) |
Публикувано | 23.11.08 07:06 |
|
Писах ти на Лични!
| |
Тема
|
[re: oтчaянa]
|
|
Автор | solovei (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.06.09 02:36 |
|
ЗДРАВЕЙТЕ имам много спешен въпрос на които имам нужда от помощ и съвет.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|