Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:47 12.07.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Re: Пийте си газтанови [re: *jull**]  
Автор Buba67 ()
Публикувано21.11.08 22:59

На някои етикети пише газ за осветление. Става. Филтрирай и давай смело. Стискам палци!

Тема Re: Пийте си газта и си гледайте живота :)нови [re: Лoли]  
Автор dea123 (минаващ)
Публикувано21.11.08 23:06

Да газта е газ за горене или по конкретно на последната бутилка,която купих пишеше газ за осветление(или осветителна газ,нещо такова).
Трябва задължително да я филтрираш-поне 4 пъти,през филтърна хартия или през обикновена твърда салфетка(бяла).
Посипва се малко активен въглен на прах върху салфетката, която е поставена в фуния и през нея сипваш газта.Така 3 пъти, а на 4-тия път я сипваш през чиста салфетка и е готова.
А за водката с олио- този метод се прилага без да се комбинира с какъвто и да било друг(като газ, билки, алое и др.)Ако решиш да се подложиш, трябва да го вземеш на впредвид това.В противен случай според Шевченко има риск да не подейства, както бихме желали и очаквали.
Моя съвет е да се спреш на един вариант, който смяташ че е най-добър за тебе и да се заемеш с него.А за рецептата-няма проблем, ще ти я напиша, това е най-лесно.
Обезболяващи не съм пила,. газта сама по себе си има силно обезболяващ ефект,хората които я пият знаят добре това :)

Успех=интересувам се , вярвам в себе си, боря се, не се отказвам.В мойто тяло - Аз съм шефа!!

Тема Re: Пийте си газта и си гледайте живота :)нови [re: dea123]  
Автор Лoли (мама)
Публикувано22.11.08 08:21

Започнах да и давам газ,по половин чаена лъжичка еднократно сутрин на гладно.Малко съм объркана за дозата,има различни мнения
А грешка ли е ,че когато я пречиствах сложих по 2 и половина супени лъжици въглен?Цвета и малко се промени,стана бледожълта.
След колко време почва да действа газта като обезболяващо? Миличкото ми детенце много го боли.За сега не съм и давала обезболяващи(имаме Тилидин).
Деа,според метода на Шевченко както пишеш не трябва да се вземат други имуностимулиращи илачи.А лекарства могат ли?Ние сме на Депакин и Дексаметазон.

Тема Re: Пийте си газта и си гледайте живота :)нови [re: Лoли]  
Автор *jull** (())
Публикувано22.11.08 08:32

Само за газта ще отговоря, че цветът й става точно бледожълт след пречистването с въглен. Колкото за дозировката на газта - не се притеснявай. Ако на дъщеря ти й понася тази доза, ще започнеш по мъничко да я увеличаваш (с капкомер). Максималната (но всъщност и най-лечебната) е 1 суп. л. на ден, но препоръката ми е да стигнете постепенно до нея, като разделите приема на две - сутрин и следобед, разбира се, на гладно. Едва след това, ако може, да изпива по 1 суп. л. наведнъж сутрин, на гладно.

На другите въпроси ще ти отговорят други клубари с опит.

Аз пак да попитам (дано да не ставам досадна!) - не смяташ ли да правиш лапите на Димков? Знам от първа ръка, че помагат!

Желая ви по-спокоен ден, миличка!

Тема Re: Пийте си газта и си гледайте живота :)нови [re: *jull**]  
Авторkoнцepт (Нерегистриран)
Публикувано22.11.08 14:57

Извинете,че се намесвам,но водката действа многократно по-слабо от чистия спирт.И е по-добре олиото да е не рафинирано.

Тема Re: Пийте си газта и си гледайте живота :)нови [re: koнцepт]  
Автор *jull** (())
Публикувано22.11.08 15:07

Абсолютно вярно!

Тема Re: Пийте си газта и си гледайте живота :)нови [re: *jull**]  
Автор Лoли (мама)
Публикувано23.11.08 06:26

Колко време след приема на газта трябва да минат болките?Тя става по зле

,Давам и болкоуспокояващо да може да спи.Много я боли

Тема Re: ГАЗ и рак на стомаханови [re: oтчaянa]  
Автор Лoли (мама)
Публикувано23.11.08 06:33

След колко време започва да действа газта след приема?Вече втори ден я вземаме а тя се чувства по зле

,много я боли

Тема Re: ГАЗ и рак на стомаханови [re: Лoли]  
Автор *jull** (())
Публикувано23.11.08 07:06

Писах ти на Лични!

Тема Re: ГАЗ и рак на стомаханови [re: oтчaянa]  
Авторsolovei (Нерегистриран)
Публикувано18.06.09 02:36

ЗДРАВЕЙТЕ имам много спешен въпрос на които имам нужда от помощ и съвет.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.