|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Пийте си газта и си гледайте живота :)
[re: Buba67]
|
|
Автор |
Лoли (мама) |
Публикувано | 20.11.08 22:15 |
|
Искам да ви попитам газта дали помага за мозъчен тумор и метастази в гръбнака?Сякаш от прочетеното до сега не видях някой да е писал за такъв вид рак....или може би съм пропуснала нещо?
| |
Тема
|
[re: Лoли]
|
|
Автор |
dea123 (минаващ) |
Публикувано | 20.11.08 22:39 |
|
На мен лично ми помогна за метастази в мозъка и в гръбначния стълб.
Изобщо грешка няма при пиенето на газ -само може да ти помогне :)
Успех=интересувам се , вярвам в себе си, боря се, не се отказвам.В мойто тяло - Аз съм шефа!!
| |
Тема
|
[re: dea123]
|
|
Автор |
Лoли (мама) |
Публикувано | 20.11.08 22:55 |
|
Деа,При теб тези метастази можеха ли да се оперират?Или ти направо почна с газта и след колко време изчезнаха?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Лoли (мама) |
Публикувано | 20.11.08 22:57 |
|
Друго се сетих да питам,имам газ от можеби 10 години в къщи.Мога ли да ползвам нея или да си купя нова?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
*jull** (()) |
Публикувано | 20.11.08 23:01 |
|
Интересен въпрос, не знам кой може да отговори, някой химик може би?...
| |
Тема
|
[re: *jull**]
|
|
Автор |
Лoли (мама) |
Публикувано | 20.11.08 23:34 |
|
Мисля си,че едно време всичките стоки бяха по качествени от колкото сега.
Да но за жалост на стикета пише-трайност 12 месеца.Така,че май по добре е да купя нова
| |
Тема
|
|
|
Автор |
*jull** (()) |
Публикувано | 20.11.08 23:44 |
|
Права си и за двете.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dea123 (минаващ) |
Публикувано | 20.11.08 23:44 |
|
При мен за операция не можеше да става дума.Почнах с гладуване,след това минах на газ.И от много години насам продължавам да пия газ профилактично, поне 3 пъти в годината(за по 1 месец)Незнам дали точно вследствие на газта(или в комбинация с останалите неща които пиех-като водка с олио например),но метастазите изчезнаха.Но все си мисля ,че газта казва силната си дума, защото водка с олио пих само в началото ,когато положението ми беше критично.И от тогава насам пия газ непрекъснато.
А освен газ 2 пъти годишно минавам на карамфил,пелин и орехова тинктура за 18 дни(както е по схемата на Х.Кларк) след което по веднъж в седмицата подържащо.
Успех=интересувам се , вярвам в себе си, боря се, не се отказвам.В мойто тяло - Аз съм шефа!!
| |
Тема
|
[re: dea123]
|
|
Автор |
Лoли (мама) |
Публикувано | 21.11.08 17:29 |
|
dea123,би ли ми написала рецептата за водка с олио
Когато беше в критично положение вземаше ли обезболяващи с комбинацията с газта?
И последно въпросче,газта нали е такава за горене
| |
Тема
|
|
|
Автор |
*jull** (()) |
Публикувано | 21.11.08 18:03 |
|
Извинявай, че се намесвам, но може би ти трябва бърз отговор.
Разбира се, Деа, ще ти пише, но понеже доста сме си говорили с нея по тези въпроси, мога да поясня,
че "рецептата водка с олио" е т. нар. "метод на Шевченко" - има го описан на много места в Гугъла.
Колкото до газта - да, става въпрос за обикновената газ за горене, за която сме писали неведнъж тук.
На въпроса за обезболяващите, може да ти отговори само Деа.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|