Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:18 02.07.25 
Хуманитарни науки
   >> История
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Re: Да ама ...нови [re: WlSP]  
Автор Cтapинap (пристрастен)
Публикувано12.12.07 23:23

.....ми стана съвсем безинтересен И на равнището на спама си същата куха лейка....какъвто си като "генетик"

Тема Re: Странно автохтонство...нови [re: д-pOxБoли]  
Автор WlSP (тук)
Публикувано12.12.07 23:35

и натриса "руснаците" тъдява:

Това ме подсеща, че при по-внимателно вглеждане в изказванията на Старинар, се откриват преведени на български типично руски изрази като:

"Не се получава У МЕН и това е" или "НА всеки случай"

и се чудя дали не е руснак или пък дълго е живял/живее там?

Уважаеми Старинар, Вие ще си признаете ли откъде е това забележимо руско влияние в речта Ви?

Ако има нещо верно в подозренията ми, някои афекти си идват на мястото.

Тема Re: Пак питам значи !нови [re: WlSP]  
Публикувано12.12.07 23:42

Изходихте ли се по темата всички ? Или още някой го стягат словестни колики ?

Амаааа ....да не си помислите нещо кой знае какво ? Че чакам ,да се изходите та да си защитя след това ,нещата писани преди 3-4-5 години ?

Неее ! Аз и сега се подписвам под тях .......макар и "кухата лейка" да ги цитира извън контекст ..па на това отгоре и се пъне горкия да прави нещо като

..... "анализ"

Питам само защото вече ми се спи.......но не отказвам още малко да се забавлявам преди съня

Тема Re: Да ама ...нови [re: Cтapинap]  
Автор WlSP (тук)
Публикувано12.12.07 23:42

....ми стана съвсем безинтересен И на равнището на спама си същата куха лейка....какъвто си като "генетик"

Е, това си е твой личен проблем. Като не ти е интересно, не чети.

И стига с тия евтини обиди, това ли можеш само? Ето даваме ти време, ако е прекалено бързо за теб, седни обмисли го, съчини го и утре излез с пространно съчинение, добре обосновано и с подбрани тип "Народна култура" изрази.

Редактирано от WlSP на 12.12.07 23:44.

Тема Re: Опааанови [re: WlSP]  
Публикувано12.12.07 23:50

Я каква интересна "иновация " .....трижди по интересна от брътвежите ти ,че нямало такъв и онакъв ген, ами еди какво си .

Оказва се ,че поразбираш и от руски език.......на същото равнище на което го разбираше и кварталния ни пропагандист от ОФ !

Я ,я си кажи къде завърши съответния курс ,преди да се самоназначиш за "генетик"....и по каква линия го завърши......по комсомолска,по партийна ?

Тема Re: Странно автохтонство...нови [re: WlSP]  
Автор mellisa (пакостлива ;))
Публикувано12.12.07 23:52

WlSP, от къде вземаш тези подбрани цитати?

Тема Бате,нови [re: Cтapинap]  
Автор Koпpивeнa_мeтлa (lutomsky)
Публикувано12.12.07 23:53

мисля, че за тебе ставаше дума някога, когато бяха първите ми писания в тоя клуб.
Тогава те бех наказал категорично (според други оплюл) и си спомням как всички ми викаха "секакви неща очакваме от тебе, ама да твърдиш, че Старинар не разбира от история ни падаш в очите, вече нема да те уважаваме; ще те подминаваме без винимание" и тн. подобни превземки. А аз просто твърдях, "че какъвто и авторитет да има въпросния той е никаквец в историята"!
Е, са си викам - колко съм бил прав и как ги надушвам отрано процоките!

Бог да простит попа Станка, кой ми даде книга, та се поучих.

Тема Re:МОГА !нови [re: WlSP]  
Публикувано13.12.07 00:00

МОГА И ПОВЕЧЕ, И ДРУГО ! Но не за и теб !

Защото не ще е лъжица за твоята уста ..... Не разбираш от история-САМ ГО ПРИЗНА !,Не разбираш и от генетика-ПАК САМ ГО ПРИЗНА !

Пък се репчиш на два пъти за 10 дни-майната ви историци,картинката се променя плюс световния ред и прочие тъпотии !

Ми тогава що се обаждащ бе....... многоточие ?

За да ти коментирам личния проблем ?

Бягай тогава в друг клуб-психология,психиатрия......психоанализа и тям подобни.

Тема Алоууу!нови [re: WlSP]  
Автор mellisa (пакостлива ;))
Публикувано13.12.07 00:05

стадото, ако имате конфликт със Старинар разберете се всеки за себе си, не му скачайте като глутница, решила, че е по-силна, понеже е по-многобройна.

Тема Re: Батковотонови [re: Koпpивeнa_мeтлa]  
Публикувано13.12.07 00:10

Същия си като преди 3-4-5 години......и това не е добре ...за тебе ,естествено!

Обърнах ти по-горе внимание,че след израза "Бог да простит попа Станка, кой ми даде книга, та се поучих" в Асеманието евангелие пише още нещо-"ДЗЯЛО КРИВЬІ КНИГЬІ"

Сиреч, от криви книги се "поучваш" и криви мисли имаш

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.