|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Да ама ...
[re: WlSP]
|
|
Автор |
Cтapинap (пристрастен) |
Публикувано | 12.12.07 23:23 |
|
.....ми стана съвсем безинтересен И на равнището на спама си същата куха лейка....какъвто си като "генетик"
| |
Тема
|
Re: Странно автохтонство...
[re: д-pOxБoли]
|
|
Автор |
WlSP (тук) |
Публикувано | 12.12.07 23:35 |
|
и натриса "руснаците" тъдява:
Това ме подсеща, че при по-внимателно вглеждане в изказванията на Старинар, се откриват преведени на български типично руски изрази като:
"Не се получава У МЕН и това е" или "НА всеки случай"
и се чудя дали не е руснак или пък дълго е живял/живее там?
Уважаеми Старинар, Вие ще си признаете ли откъде е това забележимо руско влияние в речта Ви?
Ако има нещо верно в подозренията ми, някои афекти си идват на мястото.
| |
Тема
|
Re: Пак питам значи !
|
|
Автор |
Cтapинap (пристрастен) |
Публикувано | 12.12.07 23:42 |
|
Изходихте ли се по темата всички ? Или още някой го стягат словестни колики ?
Амаааа ....да не си помислите нещо кой знае какво ? Че чакам ,да се изходите та да си защитя след това ,нещата писани преди 3-4-5 години ?
Неее ! Аз и сега се подписвам под тях .......макар и "кухата лейка" да ги цитира извън контекст ..па на това отгоре и се пъне горкия да прави нещо като ..... "анализ"
Питам само защото вече ми се спи.......но не отказвам още малко да се забавлявам преди съня
| |
|
....ми стана съвсем безинтересен И на равнището на спама си същата куха лейка....какъвто си като "генетик"
Е, това си е твой личен проблем. Като не ти е интересно, не чети.
И стига с тия евтини обиди, това ли можеш само? Ето даваме ти време, ако е прекалено бързо за теб, седни обмисли го, съчини го и утре излез с пространно съчинение, добре обосновано и с подбрани тип "Народна култура" изрази.
Редактирано от WlSP на 12.12.07 23:44.
| |
Тема
|
Re: Опааа
|
|
Автор |
Cтapинap (пристрастен) |
Публикувано | 12.12.07 23:50 |
|
Я каква интересна "иновация " .....трижди по интересна от брътвежите ти ,че нямало такъв и онакъв ген, ами еди какво си .
Оказва се ,че поразбираш и от руски език.......на същото равнище на което го разбираше и кварталния ни пропагандист от ОФ !
Я ,я си кажи къде завърши съответния курс ,преди да се самоназначиш за "генетик"....и по каква линия го завърши......по комсомолска,по партийна ?
| |
Тема
|
Re: Странно автохтонство...
|
|
Автор |
mellisa (пакостлива ;)) |
Публикувано | 12.12.07 23:52 |
|
WlSP, от къде вземаш тези подбрани цитати?
| |
|
мисля, че за тебе ставаше дума някога, когато бяха първите ми писания в тоя клуб.
Тогава те бех наказал категорично (според други оплюл) и си спомням как всички ми викаха "секакви неща очакваме от тебе, ама да твърдиш, че Старинар не разбира от история ни падаш в очите, вече нема да те уважаваме; ще те подминаваме без винимание" и тн. подобни превземки. А аз просто твърдях, "че какъвто и авторитет да има въпросния той е никаквец в историята"!
Е, са си викам - колко съм бил прав и как ги надушвам отрано процоките!
Бог да простит попа Станка, кой ми даде книга, та се поучих.
| |
Тема
|
Re:МОГА !
|
|
Автор |
Cтapинap (пристрастен) |
Публикувано | 13.12.07 00:00 |
|
МОГА И ПОВЕЧЕ, И ДРУГО ! Но не за и теб !
Защото не ще е лъжица за твоята уста ..... Не разбираш от история-САМ ГО ПРИЗНА !,Не разбираш и от генетика-ПАК САМ ГО ПРИЗНА !
Пък се репчиш на два пъти за 10 дни-майната ви историци,картинката се променя плюс световния ред и прочие тъпотии !
Ми тогава що се обаждащ бе....... многоточие ?
За да ти коментирам личния проблем ?
Бягай тогава в друг клуб-психология,психиатрия......психоанализа и тям подобни.
| |
Тема
|
Алоууу!
|
|
Автор |
mellisa (пакостлива ;)) |
Публикувано | 13.12.07 00:05 |
|
стадото, ако имате конфликт със Старинар разберете се всеки за себе си, не му скачайте като глутница, решила, че е по-силна, понеже е по-многобройна.
| |
|
Същия си като преди 3-4-5 години......и това не е добре ...за тебе ,естествено!
Обърнах ти по-горе внимание,че след израза "Бог да простит попа Станка, кой ми даде книга, та се поучих" в Асеманието евангелие пише още нещо-"ДЗЯЛО КРИВЬІ КНИГЬІ"
Сиреч, от криви книги се "поучваш" и криви мисли имаш
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|