|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
|
Всичко е възможно - виж как Слави успешно обедини всички срещу себе си с изкл. на ДПС. Не съм и го помислял преди. Възможно е оцеляващо нестабилно правителство, стига да има общ интерес парламентът да работи.
Това е малко като футболните сметки, дето е ясно, че си изпаднал от групата, но има теоретичен шанс България да бие Италия насред Рим.
| |
Тема
|
Re: Позицията на БСП зависи от ДБ и ИМВ
[re: Crrafterr]
|
|
Автор |
NUT (ветеран) |
Публикувано | 09.08.21 16:39 |
|
толкова мн недовалства с/у членовете на предложеният нов кабинет - никога не е имало!
понеже съм песимист - виждам нови избори на есен!:(
| |
Тема
|
[re: NUT]
|
|
Автор |
Crrafterr () |
Публикувано | 09.08.21 16:49 |
|
Че то има ли въобще някой, който още да не ги вижда Те се виждаха още през януари, когато президентът насрочи изборите за април - при това още не знаехме за "ефекта Трифонов".
| |
Тема
|
|
|
Автор |
NUT (ветеран) |
Публикувано | 09.08.21 16:57 |
|
в "събуди се" гледах Влади Въргала
който споде ли че от както Слави е застъпил да води ТВ Шоу
е изключил тел. за всичките си приятели от времената на ку-ку!
смятай този нарцис Трифанов и далавераджия - да управлява държавата ни...като е без никаво образование и владеене на чужди езици!
ако за Боко знаехме че е прочел само "Винету" - за Слави и това не знаем!;)
| |
Тема
|
Re: Пламен Николов - мишка отвсякъде!
|
|
Автор |
MupaM (ordinary юзър) |
Публикувано | 09.08.21 17:16 |
|
Диалект, мола ви съ!
Говорът му няма нищо общо с диалект. А иначе е нафукан пуяк, да. Говори като нафукан пуяк с хъшлашки акцент от жълтите павета.
На Славун цялата му скамейка да не се окаже такава, като него самия - нафукани аматьори (дори когато в нещо са професионалисти). За тоя например не се съмнявам, че е професионалист (което е различно от почтен, умен и т.н.), обаче и от него лъха някак на политическа аматьорщина. И изобщо не коментирам доктората, 6-те счетоводителки и т.н. и отговорите му във връзка с тях, от които, и да няма нищо нередно, оставаш с впечатление, че не може да няма.
”...и тогава може би
облаче ще полети
и турчето ще засвири на цигулка...”Редактирано от MupaM на 09.08.21 17:53.
| |
Тема
|
Re: Пламен Николов - мишка отвсякъде!
[re: UnicaDonna]
|
|
Автор |
2biri () |
Публикувано | 10.08.21 00:39 |
|
Ще те помоля да не намесваш сина ми. Много обичаш да го споменаваш ненужно и в кавички като "умен". Да, той е умен без кавички.
Който не може да потегли, не кара кола. Да ги ебеш с 200 не значи, че посоката ти е вярна.
| |
|
И аз не искам такъв кабинет... не ме кефят и останалите партии дето в момента са в парламента. Най-вероятно на следващите избори отново няма да гласувам. Не виждам за кой.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
|
|
|