|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | >> (покажи всички)
Тема
|
Re: шумахеристите, трябва да бъдете оптимисти!
[re: LordVader]
|
|
Автор |
El Capitan (vengeance) |
Публикувано | 19.09.12 08:08 |
|
Аз имам проблем с това да наричаме ВЕЛИКИЯ Дедо....
Просто не се отразява ВЕЛИЧИЕТО му,не че нещо......
| |
Тема
|
[re: El Capitan]
|
|
Автор |
LordVader (one man army) |
Публикувано | 19.09.12 08:41 |
|
Мисля, че ние праведните можем да го правим. Защото не влагаме злоба, за разлика от заблудените
| |
Тема
|
|
|
Автор |
nerra (creepy) |
Публикувано | 19.09.12 09:44 |
|
Е къ бе, Дедо изразява безкрайната любов и уважение към него, както и въплъщението на неговата мъдрост в стил "вие, пикльовци, когато сте учили през коя врата се влиза в болида, аз печелех титла след титла"
| |
Тема
|
[re: nerra]
|
|
Автор |
El Capitan (vengeance) |
Публикувано | 19.09.12 11:29 |
|
A тва е,да!
Аз,дрисльовци, имам повече титли,полпозишъни,победи и изхвърляния на дебели циганки от пистата,отколкото пъти вие сте правили здрасти с бабите си...
Требва да се знаят някои факти......
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Jair () |
Публикувано | 19.09.12 23:53 |
|
някой ще ми каже ли дали има смисъл да чета тая тема, демек да е наложително някой да внесе авторитет и компетенция??
| |
Тема
|
[re: Jair]
|
|
Автор |
El Capitan (vengeance) |
Публикувано | 20.09.12 03:36 |
|
Ти винаги си добре дошъл,в която и тема да е....
| |
Тема
|
[re: Jair]
|
|
Автор |
pollo (СЕДЕМ) |
Публикувано | 20.09.12 09:39 |
|
ми може да си кажеш мнението по въпроса, ако макларън трябваше да вземе розберг или шумахер на мястото на тз, ти кой би предпочел и кой е по-добрият избор... макар че не съм сигурна, че искам да го прочета мнението ти...
също така дали ще е по-добре макларън да карат с двигатели рено, че двигателите на мерцедес били зле според шефчето...
уф, поже, стегай се!
| |
Тема
|
[re: pollo]
|
|
Автор |
lMSeed (Протос №1) |
Публикувано | 20.09.12 10:39 |
|
Аааа подвеждаш!
Казах, че е много вероятно следващата им генерация двигатели да са зле. А ако ще изнудват за Хамилтън, то определено и Рено няма да са по-лоши двигатели
Присъедини се към ОМСПИИ! Бъди мъж!
Очакваме те в ОАИМИ
| |
Тема
|
[re: lMSeed]
|
|
Автор |
pollo (СЕДЕМ) |
Публикувано | 20.09.12 11:06 |
|
каза също така, че са били зле в последните 15 години... ето цитирам:
Мерцедес имат най-спучения двигател в последните 15 години..
да, сега имат наистина добър двигател, защото го правеха докато Рено и Ферари се биеха до последно за титлата а после дойде фрийза
Само че идва нещо категорично ново като двигател и чугунените глави в Щутгарт, пак ще се отчетат с нещо доста изпушващо.
т.е. твърдиш, че само този сезон имат читав двигател, така ли да те разбирам, и от догодина (ако имаше догодина) пак ще изпушват?
уф, поже, стегай се!
| |
Тема
|
[re: pollo]
|
|
Автор |
Jair () |
Публикувано | 20.09.12 11:17 |
|
Ама си говорим хипотетично или реалистично? Щото е очевидно, че няма да вземат нито един от двамата....за единия е очевидно малко повече от другия.
Дори дай хард феновете на Шумахер им е присветнало, че всичко не е като едно време, какво остава и за по-реалистично гледащи хора като тия в Макларън, на които им е още по-ясно. Колко време още има леб в Шумахер? - максимум един сезон, ама пак ли ще трябва да го чакат да се адаптира, да се настрои колата за него и т.н.? На всичкото отгоре представянето му хич не е такова, че да заслужава проблема да се вземе само за един сезон и догодина да имат същите проблеми.
Шумахер приключва кариерата в Мерцедес, някой ако иска да залагаме фейсбук снимки, ромове, пури, шоколади, каквото му е кеф да си каже.
Розберг е с едня идея по-реалистичен избор, но и той е малко вероятен. Защото, ако ще обсъждаме Розберг може да обсъдим и Ди Реста, Хълкенберг и подобни стабилно средно ниво пилоти които имат абсолютно еднакви шансове.
Но ако трябва да избирам между двамата то избора естествено е върху Розберг, пилот който поне има повече километраж пред него.
За двигателите Мерцедес си е екстра, все пак това е дългогодишно сътрудничество, което си носи известни предимства. А и повечето двигатели са еднакви по пърформанс след като бяха осакатени от правила и изисквания за дълготрайност. При всяка смяна на двигател повече ще пострадат, отколкото ще спечелят...дори на хартия реното да е по-добре, в което хич не съм убеден също.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | >> (покажи всички)
|
|
|