|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Ходили ли сте в БИАД?
Подозирам, че отговорът на повечето тук ще е отрицателен.
Е, аз съм ходил няколко пъти.
От време на време изпитвах нужда да се разведря - в непосредствено-първичната среда на БИАД човек се сблъсква с чалга-действителността, изпростява и се забалвява истински. Понякога е нужно да изхвърлиш насъбралия се негативизъм. Поддаваш се на елементарните си емоции. Пиеш. Оказва се, че знаеш текстовете на повечето чалга-хитове /те са толкова посредствени, че на първо слушане ги запаметяваш/. Танцуваш по столовете. Ако искаш - качваш се по масите. Можеш да се друсаш в тоалетната.
Всяко нещо обаче си има граници. В петък бях в БИАД в компанията на една аспирантка от Харвард, дошла в България. Тя ще пише научен труд върху балканската музика и явлението "чалга".
Жената остана потресена! В очите й се четеше ужас.И още как! Няколко разголени кючекчийки с увиснали меса и бюстове узурпираха масата ни и натрисаха плътта си в лицата на присъстващите мъже. Сочат деколтетата си и просят пари. Когато гръмнаха маанетата, зле облечени девойки наскачаха с див възторг по масите. Накрая и сметката бе надписана.
Ето с това България ще влезе в Харвард!
| |
|
Олеле.... и на мене ми стана лошо като си представих.
N.
| |
|
a pyk tochno v Biad li nameri da q zavedesh?
davash i nekvi video kaseti na ansabyl Filip Kutev i da pishe........
| |
|
I kakvo ot tova che e aspirantka v HARVARD?
| |
Тема
|
БИАД ЛИ?
[re: boy]
|
|
Автор |
FIFI () |
Публикувано | 30.08.00 21:10 |
|
SHTE NI VIDAT PROSTOTIATA.A TI AKO SI PROST I DA ISKASH NE MOJESH DA GO RAZBERESH
| |
|
tova,che tazi prostotia sashtestvuva v balgaria go razbirat samo tezi, koito ne sa priverjenitzi na chalgata.Moje bi ako tazi jena napishe kolko otvratena e bila,i AKO niakoi chalga-prostak go prochete,to moje i da se vrazumi.Makar che tova,struvami se e prazna nadejda.
| |
|
Kakvo shteshe da stane , ako niamashe??? Vsichki mizerni seliani shtiaha da se praviat , che Frank Sinatra im haresva:))
| |
|
ЧАК КАТО ДОВЕДЕ МАЦКАТА ОТ ХАРВАРД ЛИ РАЗБРА,ЧЕ ЗАВЕДЕНИЕТО Е ГАДНО?А? А ПРЕДИШНИТЕ ПЪТИ СЕ КЕФЕШЕ НА КЮЧЕКЛИЙКИТЕ,НАЛИ?И ГИ ГЛЕДАШЕ С ВЛАЖЕН ПОГЛЕД,НАЛИ,ПОМИЯР НЕЩАСТЕН!!! БОКЛУК СМОТАН-МАЗНА ФИЛИЙО,КАТО СИ ИСКАЛ ДА НЕ СЕ ИЗЛАГАШ-ЗАЩО СИ ЗАВЕЛ ОНАЯ КИФЛА ТАМ? ПИСНАЛО МИ Е ОТ МАЛОДУШНИ ТЪПАЦИ КАТО ТЕБЕ,КОИТО КАТО ЧУЯТ ХАРВАРД И СЕ НАСИРАТ!!!!
| |
Тема
|
bravosub-zero
[re: Sub Zero]
|
|
Автор | bob_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.01.01 07:17 |
|
da go duha6 selianin prost kak moja da ne zabeleji6 selianiata tam be prostak maloumen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| |
Тема
|
Re: bravosub-zero
[re: bob_anon]
|
|
Автор | passione (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.03.01 00:20 |
|
Kato cheta "belejkata "ti imam chuvstvoto,che cheta imenno belejkata na niakoi selianin.Osven tova -kakvo znachi da si selianin i da si grajdanin?Znachi selianina e prost,a ti golemiat grajdanin si super-inteligenten .Hahaha.Poobogati si malko rechnika i sled tova pishi tuk.A osven tova,faktyt ,che ne slushash chalga ne znachi,che si nadaren s osoben intelekt,prosto intelektyt e kachestvo,koeto se bazira na poznanieto ,a ne na muzikalnite vkusove.
Vuobshte ne mi se pishe tuk za hudojestvenata stoinost na chalgata,zashtoto ima i pesni sred cialalta prostotii ,koito sa naistina stoinostni.A za prostotiata-dokato ima "hubavci" kato teb,koito da psuvat kato purvi seliani (makar i jiteli na grad haha) i da pokazvat,che im lipsva elementarno vuzpitanie...dotogava neka ne govorim za prostotia.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|