Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:55 10.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на заведенията
*Кратък преглед

Тема ne stypvajte v mis Kaprizнови  
Автор mig29 ()
Публикувано12.06.00 15:26

Izobsto po skapana picarija ot taja na plostad Garibaldi trudno moje da se nameri. Porychvate si pica, pitat vi s kashkava li? vie pitate kakva e razlikata,te vi kazvat ami malko po skypa e. Dobre kazvate sys kashkaval. Nosjat vi ja.nosjat vi smetkata i se okazva che malko po - skypa oznachava 50% ot cenata na picata, stoto ne bilo kashkaval, njakava si mucarela ili tam kakvoto go narichat, obache na smetkata vi pishe kashkaval. Poglejdate v menuto tam nikyde njama takova jivotno kashkaval, i pochvate da se chudite kak ste jali nesto deto go njama i kak taka porychvate kashkaval, a vi nosjat nesto drugo i posle vi obesnjavat che to bilo kashkaval,ama po drug kashkaval i vie trjabvalo da si go znaete. Izobsto pylna skryb.

Тема ne stypvajte v mis Kapriz [re: mig29]  
Автор smog ()
Публикувано13.06.00 00:51

те за това нямат клиенти аз като ходих само аз ядох освен мен имаше двама пияни пиеха бира и псуваха келнерите

Тема ne stypvajte v mis Kaprizнови [re: mig29]  
Автор shopa ()
Публикувано15.06.00 09:57

Вие каточели падате от небето. Всики знае, че по-гнусни пици от тези в Мис Каприз няма дори и в Албания

Тема Добро утро!нови [re: shopa]  
Автор E.L.F. ()
Публикувано07.07.00 01:08

И малките деца знаят, че това са страхотни скапаняци!

Тема ne stypvajte v mis Kaprizнови [re: mig29]  
Автор plamaka ()
Публикувано20.07.00 17:05

Abe to si li4i kato go vidish kakwa e mizeria. Nadiawam se 4e ste niamali udowolstwieto da posetite pizzariata w Mladost 1-O T W R A T A pizzata e kato podmetka po jilawa ne sam iala Ako po slu4ainost e topla barzo e nalapaite 4e ina4e ne otkaswa. Moite saboleznowania na posetilite Mis Kapriz

Тема да бе!!!!нови [re: plamaka]  
Автор jointche........ ()
Публикувано14.08.00 19:41

да бе и аз веднъж ходих ,обаче бях много напушена и не си спомням дали беше хубава или не.........ама не се наядох....а само ми взеха парите.........пак и обстановката е гадна.......някак си сдухваща............абе най-готино си е бира и шкембе......хаххаа

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.