|
Тема
|
ne stypvajte v mis Kapriz
|
|
Автор |
mig29 () |
Публикувано | 12.06.00 15:26 |
|
Izobsto po skapana picarija ot taja na plostad Garibaldi trudno moje da se nameri.
Porychvate si pica, pitat vi s kashkava li?
vie pitate kakva e razlikata,te vi kazvat ami malko po skypa e. Dobre kazvate sys kashkaval. Nosjat vi ja.nosjat vi smetkata i se okazva che malko po - skypa oznachava 50% ot cenata na picata, stoto ne bilo kashkaval, njakava si mucarela ili tam kakvoto go narichat, obache na smetkata vi pishe kashkaval. Poglejdate v menuto tam nikyde njama takova jivotno kashkaval, i pochvate da se chudite kak ste jali nesto deto go njama i kak taka porychvate kashkaval, a vi nosjat nesto drugo i posle vi obesnjavat che to bilo kashkaval,ama po drug kashkaval i vie trjabvalo da si go znaete.
Izobsto pylna skryb.
| |
Тема
|
[re: mig29]
|
|
Автор |
smog () |
Публикувано | 13.06.00 00:51 |
|
те за това нямат клиенти аз като ходих само аз ядох освен мен имаше двама пияни пиеха бира и псуваха келнерите
| |
Тема
|
|
|
Автор |
shopa () |
Публикувано | 15.06.00 09:57 |
|
Вие каточели падате от небето. Всики знае, че по-гнусни пици от тези в Мис Каприз няма дори и в Албания
| |
|
И малките деца знаят, че това са страхотни скапаняци!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
plamaka () |
Публикувано | 20.07.00 17:05 |
|
Abe to si li4i kato go vidish kakwa e mizeria.
Nadiawam se 4e ste niamali udowolstwieto da posetite pizzariata w Mladost 1-O T W R A T
A pizzata e kato podmetka po jilawa ne sam iala Ako po slu4ainost e topla barzo e nalapaite 4e ina4e ne otkaswa.
Moite saboleznowania na posetilite Mis Kapriz
| |
|
да бе и аз веднъж ходих ,обаче бях много напушена и не си спомням дали беше хубава или не.........ама не се наядох....а само ми взеха парите.........пак и обстановката е гадна.......някак си сдухваща............абе най-готино си е бира и шкембе......хаххаа
| |
|
|
|
|