|
Тема
|
happy
|
|
Автор |
михаелочка () |
Публикувано | 10.06.00 23:13 |
|
Не ми харесва тази закусвалня,и не разбирам защо за нея трябва да се говори като за ресторант.....:)Ужасни,ужасни сервитьорки,не са като тези във Варна...не може да не ги знаете,там е перфектното обслужване.Абе ...не я препоръчвам на приятелките си:))Няма да я препоръчам.Въобще,не е кой знае какво,а и няма маси навън,то няма къде да ги сложат.
| |
|
Точно така! Шибани варненци! Пробутват някакви замразени пилета, продавачките са миризливи и мекат. Български вариант на Кей Еф Си, ама доста некачествено. Никога няма да ям в софийската бутка Хепи!
| |
|
Не са ти виновни варненци,виновни са вашите управители от София
| |
|
ама аз нали казвам:не може да се сравнява с Варна,имайки предвид обслужването,защото сервитьорките там са много мили и запомнят всичко.
| |
|
Аз съм живял във варна и много си я харесвах тази (хапвалница) И в Русе е добра .
Чаках я и в София
Изложиха се
Ама много
И то как.
| |
|
Bil sym v tezi vyv Varna i naistina tam e OK, no tova koeto pishte za Happy v Sofia mi se struva che go govorite malko naizust. A obslujvaneto si e mnogo dobro stiga da ne se pravish na mnogo vajen i velik. Uchtivost i uvajenie i vsichki vrati se otvariat. Takiva sa mi nabludeniata.
Samo s dobri chustva.
| |
|
Точно така, приятелю Недялко! Гнусна работа е туй "Хепи"! Само за педерунгели като Антон Стефанов - Тонино! И на мен хич не ми допадна. Този Софиянски - макар и до болка корумпиран, правилно не ги пускаше дълго време на софийска територия. Варененски им мурафети! Или по-точно - мутрафети!
Както се изрази една приятелка - Надя, "Хепи" е конгломерат на всевъзможните акценти - на талази се лее русенска, варненска, бургаска, пловдивска и свиленградска реч омайна, сладка! Варненските сервитьори пък идват като на представление - докарали са си роднини за сервитьорския дебют, и разнасят табли под овациите на гаджета, майки и бащи. Чудо невиждано - управата на "Хепи" си носи и персонал от Варна!
Ето пък какво ми разказа Гергана Владимирова от "Орфей мюзик":
Отива тя с една приятелка. Поръчва си пилешки хапки. Чака 25 минути /не хиперболизира, честно!/. Накрая й ги сервират студени! Естествено, манджата се връща. След 40-минутно чакане /пак няма грешка в цифрата/, келнерката с потресающия диалект се появява в компанията на неизменната си табла /както винаги - лекьосана!/ и казва: "Ау, съжарявам, но е станала малка грешка. Стоплихме ви хапките, но колежката е объркала нещо и ги е занесла на друг". Както са наядени!
Ужас! Никога в "Хепи"
| |
|
|
|
|