Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:22 12.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на заведенията
*Кратък преглед

Тема happyнови  
Автор михаелочка ()
Публикувано10.06.00 23:13

Не ми харесва тази закусвалня,и не разбирам защо за нея трябва да се говори като за ресторант.....:)Ужасни,ужасни сервитьорки,не са като тези във Варна...не може да не ги знаете,там е перфектното обслужване.Абе ...не я препоръчвам на приятелките си:))Няма да я препоръчам.Въобще,не е кой знае какво,а и няма маси навън,то няма къде да ги сложат.

Тема happy [re: михаелочка]  
Автор Недялко Недялков ()
Публикувано11.06.00 15:36

Точно така! Шибани варненци! Пробутват някакви замразени пилета, продавачките са миризливи и мекат. Български вариант на Кей Еф Си, ама доста некачествено. Никога няма да ям в софийската бутка Хепи!

Тема happyнови [re: Недялко Недялков]  
Автор Раззедка на КГБ ()
Публикувано12.06.00 00:42

Не са ти виновни варненци,виновни са вашите управители от София

Тема happyнови [re: Раззедка на КГБ]  
Автор михаелочка ()
Публикувано13.06.00 01:31

ама аз нали казвам:не може да се сравнява с Варна,имайки предвид обслужването,защото сервитьорките там са много мили и запомнят всичко.

Тема happyнови [re: михаелочка]  
Автор Teodor ()
Публикувано10.07.00 19:19

Аз съм живял във варна и много си я харесвах тази (хапвалница) И в Русе е добра . Чаках я и в София Изложиха се Ама много И то как.

Тема happyнови [re: михаелочка]  
Автор Spiros Louis ()
Публикувано12.08.00 23:38

Bil sym v tezi vyv Varna i naistina tam e OK, no tova koeto pishte za Happy v Sofia mi se struva che go govorite malko naizust. A obslujvaneto si e mnogo dobro stiga da ne se pravish na mnogo vajen i velik. Uchtivost i uvajenie i vsichki vrati se otvariat. Takiva sa mi nabludeniata. Samo s dobri chustva.

Тема happyнови [re: Spiros Louis]  
Автор Мартин Радославов ()
Публикувано26.08.00 18:14

Точно така, приятелю Недялко! Гнусна работа е туй "Хепи"! Само за педерунгели като Антон Стефанов - Тонино! И на мен хич не ми допадна. Този Софиянски - макар и до болка корумпиран, правилно не ги пускаше дълго време на софийска територия. Варененски им мурафети! Или по-точно - мутрафети! Както се изрази една приятелка - Надя, "Хепи" е конгломерат на всевъзможните акценти - на талази се лее русенска, варненска, бургаска, пловдивска и свиленградска реч омайна, сладка! Варненските сервитьори пък идват като на представление - докарали са си роднини за сервитьорския дебют, и разнасят табли под овациите на гаджета, майки и бащи. Чудо невиждано - управата на "Хепи" си носи и персонал от Варна! Ето пък какво ми разказа Гергана Владимирова от "Орфей мюзик": Отива тя с една приятелка. Поръчва си пилешки хапки. Чака 25 минути /не хиперболизира, честно!/. Накрая й ги сервират студени! Естествено, манджата се връща. След 40-минутно чакане /пак няма грешка в цифрата/, келнерката с потресающия диалект се появява в компанията на неизменната си табла /както винаги - лекьосана!/ и казва: "Ау, съжарявам, но е станала малка грешка. Стоплихме ви хапките, но колежката е объркала нещо и ги е занесла на друг". Както са наядени! Ужас! Никога в "Хепи"

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.