Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:21 12.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на заведенията
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема don domat - never everнови  
Автор ali baba ()
Публикувано21.03.00 23:48

ne hodete v don domat, posledniya put 8 dushi pravime 60-70 lv smetka. po edno vreme se poyavyava servitiorkata i pita dali shte si poruchvame oshte neshto. i ya pitam kvo po tochno i zashto? shte se smenyate li? kuhnyata li prikluchva? tya mi kazva - ne, no ako nyama da si poruchvate poveche nishto za yadene, shte vi pomolya da stavate zashtoto edni hora chakat za da konsumirat... predi t'va puk dvama poznati (momche i momiche) si bili vzeli edna pica i neshto za piene i napravo gi izgonili, shtoto pak malko konsumirali. demek porjeni kartofki - 10 min i stavash, malka pica - 15 min i tn

Тема don domat - never everнови [re: ali baba]  
Автор Иво ()
Публикувано22.03.00 22:23

И винаги е фрашкано и ти сядат разни на масата, и вентилацията е под всякаква критика

Автор slim ()
Публикувано24.03.00 14:57

Абсолютно съм съгласен с горните 2 мнения. 1. адски силна музика 2. Кухнята не важи. 3. Много народ . 4 под земята Абе с 2 думи low level.

Тема don domat - never everнови [re: Иво]  
Автор pepino ()
Публикувано07.05.00 18:54

mnogo mi e drago da procheta predishnite mnenia.za neznaeshtite bih dobavil che vatre se razhozdat hlebarki kato vrabcheta.

Тема don domat - never everнови [re: pepino]  
Автор pepino ()
Публикувано07.05.00 19:03

a i zabravih da dobavia che ne samo vdigat horata ot masa,ami se razhozdat niakakvi ,ne gi znam kakvi sa shefove li sa kakvi sa,ne prilichat mnogo na takiva,koito ti gledat v chiniata i v chashata.sigurno iskat da si porachame po edin vol ili prasence.az predlagam da napishat na vhoda che tova e barza zakuska ili neshto podobno.

Тема kaji nekoya picariya togavaнови [re: pepino]  
Автор lilly ()
Публикувано31.05.00 11:43

Mnogo losho, ama az trebva da yam preporuchai mi picaria, a, moje li?

Тема don domat - never ever [re: slim]  
Автор gringo ()
Публикувано08.06.00 13:58

i az sam saglasen s mneniata..don domat sux!!

Автор Teodor ()
Публикувано10.07.00 19:20

Има ли я оше тази кръчма И хора ли я посешават Жалко а так се надявах да е фалирала Нищо ще почакам ооще малко 4,5 години ще им стигнат

Тема Отг: don domat - never everнови [re: Teodor]  
Авторmalinkata (Нерегистриран)
Публикувано02.11.00 02:23

mnoooogo sa i po -malko shteim trqbvat

Тема A kakvo shte kajete sa Sax?нови [re: malinkata]  
АвторJaded (Нерегистриран)
Публикувано09.11.00 23:01

Minalia den ni nastaniha na separeto, zashtoto biahme 6 choveka, vupreki, che to beshe rezervirano. Na smetka 50-60lv. se motahme 2 chasa i ne ni napraviha nikakuv problem.
Drug e vuprosut, che za Jazz-Rock club, za kakuvto go vodiat, puskaha samo house.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.