Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:36 08.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на заведенията
*Кратък преглед

Тема Daliнови  
Автор me ()
Публикувано15.03.00 00:52

da ama ne muzikata - ok ama kogato doide vreme da si plastash smetkata ............losho servitiorite naduvat s po 10-20 kinta otgore pak i se raspraviat kato gi hvanesh ............... abe strashno Edinstvenata Opravia e da izvikash Upraviteliat ili niakoi ot ohranata inache zaginal si be mamata si dgasa Ohranata da e po Lubezna Ot servitiorite e tva ne go biah vigdal ama na

Тема Daliнови [re: me]  
Автор JOKO ()
Публикувано15.03.00 16:02

Обаче пък е готино нали ,незнам да има по готин клуб в момента.Музиката е супер,само кухнята е кофти ,защото ,ако си поръчаш бекон с царевица ти носят много царевица и малко парче месо ,но в крайна сметка става купона.Крайна сметка не отиваш там да се тъпчеш.

Тема дали дали?нови [re: me]  
Автор ALICA ()
Публикувано23.03.00 00:29

е кое му е супер????????????????????/

Тема дали дали?нови [re: ALICA]  
Автор JOKO ()
Публикувано23.03.00 09:38

Че няма пубери.

Тема JOKO [re: me]  
Автор BUGSY ()
Публикувано19.04.00 09:41

Това добре, ама снобария?

Тема za BUGSYнови [re: BUGSY]  
Автор JOKO ()
Публикувано19.04.00 16:03

На всякъде има снобия,но като си с готина компания ,защо да обръщаш внимание на нея. А това,че голяма част от мадамите там се правят на много отворени да не ти пука,защото по голямата част тях дори не могат да си поръчат едно питие като хората .Така,че нека се правят на сноби .

Тема dalyнови [re: me]  
Автор PIT ()
Публикувано02.06.00 15:00

ужасно е, няма климатик, задух, бутаница, огромни маси като за соц.събрание. НЕ ОДОБРЯВАМ!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.