Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:45 12.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на заведенията
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Всяко заведение... за три днинови  
Автор П.М. ()
Публикувано22.02.00 13:26

Ще се съгласите ли, че в София заведенията струват... до един месец след откриването. В началото всичко е наред: сметките, колкото си пише, сервитьорите любезни, музиката - в някакъв определен стил (ако ти харесва, влизаш, ако не, не влизаш). И когато се събере по-голяма клиентела, старите номера: грубо отношение, надписване, нехайно обслужване, ниска хигиена, гадна кухня и т.н. Аз например съм крайно потресен от "Дивака"... Навремето, когато си беше на ул."Карнеги", от другия край на София ходехме там, защото имаше свястно обслужване, хубаво пиене, готини и поносимо скъпи манджи и някаква човешка атмосфера... Новият вариант, дето е на малките пет кьошета, е най-кучешко мизерната кръчма, която мога да си представя в ново време; абсолютно нехайство най-вече по въпроса с мезетата.

Тема Всяко заведение... за три днинови [re: П.М.]  
Автор Spasse ()
Публикувано22.02.00 16:37

Абе, има и изключения. Не са много, но се срещат.

Тема Кои са?нови [re: Spasse]  
Автор Иво ()
Публикувано24.02.00 21:50

Дай пример

Тема Кои са?нови [re: Иво]  
Автор BRAVEHEART ()
Публикувано27.02.00 03:23

Камелот и При кмета

Тема Кои са?нови [re: BRAVEHEART]  
Автор Бърди ()
Публикувано28.02.00 12:45

Камелот си се скапа по всички показатели. Преди с влизането ни посрещаха - маса за колко, къде да бъде, да намалим тон-колоните при вас и т.н. Последния път - ще ядете или само ще пиете? Ами, ще комбинираме (ебати тъпия въпрос). Значи - в тази част на заведението. Ама неее, не на тези маси, те са за незнам си кой, я седнете на ей тая. Та така с Камелот. Needless to say, че оттогава не съм ходила.

Тема При Кмета го отписах още преди година.нови [re: BRAVEHEART]  
Автор Пинко ()
Публикувано06.03.00 14:51

Преди една година имахме годишнина от завършването на гимназия. Та отиваме една група съученици, прилично изглеждащи, улегнали хора на 38-39 години вечерта в "При Кмета". Някакви пишлемета, които дори не изглеждаха като мутри, ами приличаха на мамини синчета току що получили някаква власт (нещо като командирчета на комсомолска бригада от миналото), заявиха на входа, че трябва да ни претърсят за оръжие. Ебати кръчмата, след като проверяват почтените хора за оръжие. По света това се прави само в много съмнителни заведения, където ходи съответния криминален контингент. Та затова си мисля, че "При Кмета" е или криминално сборище, или са големи простаци. Не ходете там.

Тема Кои са?нови [re: Иво]  
Автор Spasse ()
Публикувано06.03.00 18:52

Kvartalnata ni kry4ma. Nqma da kaja koq e, za da ne q uro4asam. Oba4e ve4e 8-ma godina si e gotina i po-gotina stava.

Тема Всяко заведение... за три днинови [re: П.М.]  
Автор Ники ()
Публикувано07.03.00 23:01

Ако си мислиш че само в София е така :-((( Пътувах от Пловдив към София и реших да хапна в Hapy bar&grill на изхода на магистралата посока София. Чаках 20 мин. да дойде сервитьорка и накрая се дигнах от там след като една "вулва хипнотика симплекс" ми обясни че масата се обслужва от колежката и

Тема Всяко заведение... за три днинови [re: Ники]  
Автор Пинко ()
Публикувано07.03.00 23:14

Ей пич, тая "вулва хипнотика симплекс" ме накара да се смея повече от 10 минути без прекъсване. Абсолютно готин лаф за тези които го разбират. Разкошно направо, ще го разправя на всички приятели и колеги.

Тема Всяко заведение... за три днинови [re: Пинко]  
Автор Ники ()
Публикувано09.03.00 21:12

Мерси ама не е съвсем мой С една позната го натъкмихме заедно и също се смяхме много

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.