Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:28 11.11.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на заведенията
*Кратък преглед

Тема искам да Ви попитамнови  
Автор !!Фakличka!! (огън)
Публикувано23.08.09 21:15

понеже всички или поне по голямата част от Българите плючт нашето черноморие, лошо обслужване и не знам си кво си..какво точно не ви харесва в обслужването???ако може с примери, ма не да си ги смучете от пръстите де или който квото чул))
щото аз пък съм си доволна, дори и да имам забележка е безобидна..
та интересно ми е да кажете

Тема Факле, още една година криза, [re: !!Фakличka!!]  
Автор _parvaty_ (нежна)
Публикувано08.09.09 00:21

и ще ни лижат гъзетата като захарни пръчки, само и само да отидем

! Аз ще ти кажа от личен опит - във Воденицата ли беше, в Несебър, преди четири години, чакахме салатите към 40 минути, като 25 от тях само напитките, че, видиш ли, имало много хора . На Слънчев бряг ядохме акула филе, ама неразмразено, та го върнахме, че вътре беше сурово - не помня в коя кръчма, някаква в центъра беше, пак преди 4-5 години... преди три години последно ходих на море в БГ - Приморско, че плажа е плитък, за детето - ами, навсякъде фраш, по ресторантите като чуят, че не си германец или руснак, ти хвърлят меню, и те обслужват за около час една вечеря... и, да не ти разправям, че в морето плувахме МЕЖДУ изпражнения ... Отгоре на всичкото дъщеря ми тогава беше на 1 година и 7 месеца, разболя се от диария на 6-ия ден, и в поликлиниката ни казаха, че можели да ни закарат до Бургас, но връщането с линейката да си го плащаме като такси, и , ДА, знаели, че има много диария, ама, така е, като фекалните води са им в морето - И ТОВА МИ ГО КАЗВА ЛЕКАРЯ В БОЛНИЦАТА НА ПРИМОРСКО!!! Познаваш ли как карах сама с детето 40 километра в 22.30 вечерта до Бургас??? И, кога ще отида пак в БГ с малко дете на море? А? Пък, ти си бъди доволна, нямам против !

Тема Re: Факле, още една година криза,нови [re: _parvaty_]  
Автор portal (старо куче)
Публикувано15.09.09 11:16

Последния път, може би последен завинаги на Черно море, подбрах мястото перфектно - всичко беше 6 - храна, обслужаен, база... без морето - лайна в морето, както казваш самия аз изкарах 2 ужасни дни от 8 общо, така че не беше "голяма болка", нее бяха 8 от 8... но аз съм си обичам да си плувам и то в морето... плажа поне можеше да мине за чист, според черноморските стандарти обаче...

Revolution, the only solution,
The armed response of an entire nation
System of a Down P.L.U.C.K.

Тема Re: искам да Ви попитамнови [re: !!Фakличka!!]  
Автор cтиxия (пожар)
Публикувано16.09.09 14:08

Това си е тема за цял ферман...
Аз обичам бг черноморието, обикаляла съм цялото и мога да кажа, че го познавам добре.
Най-лошото за мен са общите тенденции - всички знаем, че има и добри и лоши заведения, както и добри и лоши хотели, но е кофти, когато просто са еднакви.
Хотелите - почистването на стаите става до 12 часа, защото камериерките си тръгват, състои се от изхвърляне само на кошчето за боклук и забърсване на пода; запушени душ-кабини; пясък; пълен пепелник; без тоалетна хартия; счупени батерии в банята.
Кръчмите - бавят се, лъжат те за това кое какво е, особено за рибите, репликата - 'вземете си виличката' при отсервиране на салата ми е любима, за да не се разхождат за нови прибори, старите зеленчуци, които миришат на хладилник, любимо ми е като кажеш, че нещо не ти харесва и отговора да е - 'ами досега няма оплаквания'.
И като цяло навсякъде отношението е че си на гости и си им задължен, а не че си клиент.
За плажовете - има уникални местенца, това, което ме дразни, че сме прасета - всеки си гаси фасовете в пясъка...

Звездите никога не се страхуват,че ще ги помислят за светулки!

Тема Re: искам да Ви попитамнови [re: !!Фakличka!!]  
Автор Ha живo (§ 22)
Публикувано17.09.09 00:32

лошо обслужване и не знам си кво си..какво точно не ви харесва в обслужването???
Миналата година или тази?
И на какво - станция със стол, бунгала на самообслужване, квартира с баничарница наблизо или хотел с 2, 3, 4 звезди?
За кое обслужване питаш или само си провокираш?

Тема Re: искам да Ви попитамнови [re: Ha живo]  
Автор !!Фakличka!! (огън)
Публикувано17.09.09 11:39

примерно тази година, и няма значение дали за станция става въпрос или 4 звезден хотел, просто кажете мнение, защо и подкрепи с факти
ако исках да провокирам, темата щеше да е друга, така че ако няма какво да кажеш, си мълчи, и не търси под вола теле

Тема Само морето си е същото - мръсно.нови [re: !!Фakличka!!]  
Автор Ha живo (§ 22)
Публикувано19.09.09 21:51

Тая година - като миналата. Отново обслужването е според клиента, а клиентът е според цената. Последното, а пропо, се опитах да ти намекна и с предния пост. А недоволни винаги има, щото кучето скача според тоягата.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.