Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:30 14.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на заведенията
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Професионализъм и възпитание?!Само в мечтите ни...нови  
АвторLadyBoss (Нерегистриран)
Публикувано05.07.08 11:20

Ликьор Пловдив - НИКОГА ПОВЕЧЕ! СПЕСТЕТЕ СИ ГО И ВИЕ! Как посрещат "управителките" на клуб Ликьор: Четвъртък вечер, аз съм с чужденец гост на фирмата, в която съм помощник управител, отиваме в "Ликьор"... Голяма грешка! Мислехме да послушаме музика, после бегом по хотели, защото в петък се работи.
Първо - почти никакви хора, нормално за четвъртък вечер. Което в интерес на истината ме позарадва, защото съм отвикнала от блъсканици.
Второ - намираме си масичка на втори етаж до стълбите и спокойно си сядаме. Идва сервитьорка, ние след обилна вечеря и коктейл пожелаваме по една бира, с тенденция максимум за още една.
Трето - часът е около два през нощта.
След малко въпросната персона се връща и казва, че за да седнем на масата, трябва задължително да поръчаме бутилка концентрат!!! Това били нарежданията на управителката. Казах и, че не желаем бутилка, няма да се бавим, а и не виждам навалица желаещи да влезят.
Да поясня, че табелка "Reserve" нямаше, наплив отвън също, а освен това си бяхме платили входа, по-скоро той лептата за час престой.
След малко дойде "управителка", която грубо ми постави ултиматум да си поръчам бутилка концентрат, или да се преместим на някакво пространственце около 43 см дължина, бучнато в стената, завзето от пепелник и без стол. Отказах и едното и другото! Без да се ядосвам /все още/. Тогава заяви, че масата вече е резервирана, на което започнах да изпитвам досада и уверих съществото, че като дойдат хората ще се преместим.
Отново подчертавам, мястото беше полупразно!
След минута долетя някакво безумно нагло и грубо човече, развяло лакираното си косище, с трясък сложи една хвърчаща бележка "резерве", пресегна се през масата и ме сграбчи за ръката... "Слушай к'во, или ставаш, или ще те изхвърля..." Имаше още разни реплики, по-подходящи за напомпани с тестостерон мачота, отколкото за "дама" 150 см 40 кг мокра... Бях смаяна от развръзката, затова въпреки годините ми житейски опит и богатото ми дар слово, единствено репликирах да не ми говори фамилиарно /с отговор "шъ ти говоря както си искам"/ и да ми пусне ръката. За малко да избухна, но щеше да стане побой, а простете, но не мога да си го позволя, било заради възпитанието, било заради работата ми. Пожелах и лека вечер, схрусвайки три зъба...
Да обяснявам ли колко се "шашна" гостът, който впрочем реши, че това е сервитьорка, тъй като по поведението и е решил, че не би могла да е отговорно лице?! Да обяснявам ли на мен колко усилия ми костваше да не избухна?! Предпочетохме да си допушим цигарите под зоркия поглед на някакво лоено кълбо на стълбите и да платим последните си питиета някъде другаде.
Неуважаема г-жо управител, аз като Управител не бих си позволила подобно държание към клиент на организацията, която представлявам. Неуважаема г-жо управител, подобно на вашето и вашите колеги поведение е присъщо на мутренските времена от преди няколко години. Влезте в крак с модата, бъдете актуални! Или искате да ми покажете, че все още който има духови умения и свири на подходящите за целта инструменти, може да се държи безобразно без значение с кого?! Неуважаеми г-жи управителки, ще направя всичко възможно, за да изпълня максимата "един доволен клиент ще доведе пет нови, един недоволен - ще откаже петдесет"
Желая ви неуспех!
П.С. Всяко пропускане на главната буква в учтивите форми на обръщение е напълно тенденцозна!!!

Редактирано от Wildberry на 06.07.08 19:36.

Тема Re: Профелионализъм и възпитание?!Само в мечтите ни... [re: LadyBoss]  
Автор cлънчorлeд (узрял)
Публикувано05.07.08 13:24

Ами да ,голяма грешка . "Ликьор" не е сред любимите ми заведения , поради почти същите условия , с разликата , че не са се държали така с мен . За следващия път ти препоръчвам "Ремикс" и/или "Брилянтин" - чудесна обстановка , усмихнат и вежлив персонал , хубава музика.

Welcome to the real world

Тема Re: Профелионализъм и възпитание?!Само в мечтите ннови [re: cлънчorлeд]  
АвторLadyBoss (Нерегистриран)
Публикувано05.07.08 13:41

Точно така, Брилянтин си го бива, Ремикса също. Поне се държат подобаващо, а не сякаш си някаква измет. Въпросната вечер се разходихме до клуб One, и беше свежо и приятно. Не знаех, че са го обновили, едно време беше чалга, но аверите ме светнаха. Музиката е на ниво, персоналът усмихнат, оплюскахме няколко питиета, успокоихме се, и най-важното - успях да убедя госта, че не е животоопасно да се забавляваш в Пловдив.
Между другото, веднага, същата вечер ми дадоха телефона на Валерий, собственика на Ликьорите в БГ. Но на следващият ден запознати ме увериха, че това дебилно варненско мутренце няма изобщо да вдене и нищо няма да се промени. Затова - спестих си дъха и усилията. И без това явно други го хабят на съответните му места. Освен това не му е харесал поста ми в сайта на ЗаведенияБГ, страничката за клуба му, та още на следващият ден беше изтрит, а аз обрисувана като застаряваща стара мома.

Изненадана съм, че знае какво значат "самотни нощи", ще ми е интересно да ме усведоми.

Тема Re: Профелионализъм и възпитание?!Само в мечтите ннови [re: LadyBoss]  
Автор itttnew ()
Публикувано05.07.08 20:10

чакай сега, в много заведения такава е политиката, за да седнеш на маса трябва да купиш шише концентрат.дали е празно пълно заведението няма значение това си го решават от заведението, ако не ти харесва отиваш на бара ако и там не ти харесва ставаш и напускаш. А иначе съм съгласен, че 90% персонала по заведенията в България не заслужават даже и талетната да мият...

Тема Re: Профелионализъм и възпитание?!Само в мечтите ннови [re: itttnew]  
АвторWhatever the name (Нерегистриран)
Публикувано06.07.08 13:39

Трябва ли да одобрявам всяка простотия, само защото е масова практика?

@LadyBoss: и без това пловдивският Ликьор ми се е струвал порядъчно пошло място. Досега клонеше към безразличие, но можеш да си сигурна, че спечели някого за каузата си.

Не ми се пишеха 2 поста, пардон.

Тема Re: Профелионализъм и възпитание?!Само в мечтите ннови [re: itttnew]  
Автор !!Фakличka!! (огън)
Публикувано06.07.08 17:49

за каква политика говориш хахахха я стига глупости,няма такава политика,това е начин да имат оборот и да се избегне седенето без консумация(на по вода например).
но това може да го направиш в петък и събота,за другите дни си е измислица на персонала
и тази въпросна управителка е трябвало да и плеснеш два шамара,мърли,ей такива като нея опорочиха професията

Неискам хората да са прекалено мили с мен,така си спестявам усилието да ги харесвам

Тема Re: Профелионализъм и възпитание?!Само в мечтите ннови [re: !!Фakличka!!]  
Автор METHOD (freundlich )
Публикувано07.07.08 09:11

Като Ви слушам какви сте бойци по заведенията и се чудя какво обслужване искате.

Само за село сте си.

Пролетарии всех стран соединяйтесь!

Тема Re: Професионализъм и възпитание?!Само в мечтите ни...нови [re: LadyBoss]  
Авторmara (Нерегистриран)
Публикувано07.07.08 14:02

Сигурно тези като мен, които не пият алкохол ги бесят за назидание.

Тема Re: Професионализъм и възпитание?!Само в мечтите ннови [re: mara]  
Автор Mишo Шaмapa (най-добрия)
Публикувано15.07.08 16:25

абе идете и вижте селските им промоции. Бутилка уиски, фъстъци, шоколад, ред бул цигари 90 100 лева. Муахахаха, абе селоооо отвсякъде както и да си го помислиш.
Тая агро мода да се изисква консумация е тотална простотия. Аз например пия само бира и редовно се караме с мацките дето почват с претенциите за консумация. не съм успял да обесня на тиквите успешно, че аз поркам по 12 малки бири за 3-4 часа и това струва повече отколкото алкохолеца дето ще го изпие съседа.

Тема Re: Професионализъм и възпитание?!Само в мечтите ни...нови [re: LadyBoss]  
АвторBG (Нерегистриран)
Публикувано19.08.08 23:41

Реагирам така не заради управителките, а заради простотията на българина. АБЕ ЖЕнке, ти с претенциите за отношение, ясно ли ти е, че никой не е длъжен да работи според твоите представи, според това как на тебе ти се иска. Хората си имат правила, както навсякъде - във всяка една фирма, а това, че тези правила на ТЕБЕ конкретно не са ти изнесли, всъщност проблема е ТВОЙ. Българино, влязохме в ЕВропа, престани да избиваш комплекси на чужд гръб! Защо не потърсиш вината за това, което ти случва в себе си, в отношението ти към околните? Докога с тези пазарлъци? Много ми е интересно, LadyBoss, като отидеш в магазина да си купуваш сирене дали го плащаш след като си го опитала и ти е харесало - май не. Правилото е избираш, плащаш, отваряш, ядеш - едва след това знаеш дали ти харесва или не. БЕЗ ПАЗАРЕНЕ И УСЛОВИЯ! Защо тогава в заведенията да е по-различно? Както магазинерката има за цел да ти продаде сиренето, така и управителката има за цел да направи така, че на теб да ти е добре. САМО, ЧЕ И ПРИ ЕДНАТА И ПРИ ДРУГАТА ИМА ПРАВИЛА!!! ТИ си комплексираната, а не хората, които си изпълняват просто задълженията. Между другото, явно страдаш от комплекса на повечето Управители - т.е. аз съм шеф и като такъв мога да се държа шефски навсякъде - ДА АМА НЕ! Можеш да бъдеш шеф само там, където си назначен като такъв и НИКЪДЕ другаде!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.