Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:29 13.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на заведенията
*Кратък преглед

Тема LIQUEUR  
Автор Obstinacy ()
Публикувано07.01.08 13:45

София
ул. Пиротска 5 и ул. Вашингтон 4

Няма такава дупка, селяндурщина и грешка като това заведенийце.

Тема Re: LIQUEURнови [re: Obstinacy]  
Автор itttnew ()
Публикувано08.01.08 17:13

обоснови се

Тема Re: LIQUEURнови [re: itttnew]  
Автор Obstinacy ()
Публикувано09.01.08 10:34

Кофти като място.
Кофти като интериор.
Кофти музика.
Кофти хора.
Кофти персонал.

Тема Re: LIQUEURнови [re: Obstinacy]  
Автор abettor (адвокат)
Публикувано09.01.08 16:09

Кофти обяснение. Постно и неясно. не че съм се залетял да ходя там, де.

Тема Re: LIQUEURнови [re: abettor]  
АвторMETHOD (Нерегистриран)
Публикувано09.01.08 16:45

Аз съм пускал тема по въпроса, намери я и чети на воля :)

Тема Re: LIQUEURнови [re: METHOD]  
Автор itttnew ()
Публикувано10.01.08 13:43

2 пъти съм бил там и освен, че е супер малко и много препълнено мисля, че нямам други оплаквания ама де да знам може и късмет да съм имал

Тема Относо Ликьорнови [re: Obstinacy]  
Автор!HA-KOЙ-MУ-ПУKA! (Нерегистриран)
Публикувано10.01.08 18:09

Исках да вляза с моя си ник, но понеже ДИРника отдавна е в черния списък на ....... "клубовете", поствам като нерегистре.
та, значи, когато откриха Ликьро, доколкото си спомням в началото на миналата 2007-а година, той беше едно приятно място, смного вежлив персонал, вежлиува охрана и доста приемливи цени.
нормално-като за старт на заведението.
И ако покачването на цените е обосновано (все пак огромен интерес,непрекъснато пълно о и пр.), то спада в поведението на персонала е АБСОЛЮТНО необосновано. Започва да прилича на оная дупка, наистина дупка-мрачна и неосветена-Екзит.
хубаво е,че персонала все още често минава по масите да обира пепелници и чаши-спор няма! Че не са вече усмихнати и вежливи-неясно е.......
Обаче дойката, която е на гардероба ВСЕКИ ПЪТ прави некви чупки, вече има няколко скандала от мен, и моя братовчед-в кучи гъз я навираме,и тя се съгласява общо-взето,но задължително преди това трябва да си покаже рогата.
Интериорът е сносен, Обситинази,не си права за него. Още повече, че поздравите текат по плазмите,а не някой СЕЛСКИ ДИ ДЖЕЙ да ми вика:"ПОЗДРАВ ЗА ПАЦООООООООООО ОТ ЗАХАРНА ФАБРИКАААААААААААААА"
Що се отнася до мзуиката-ами то си е казано-РЕТРО КЛУБ, в повечето случаи музиката е на ниво.Е,ако си била на няко студенстко партио,в понеделник,може и да не си останал очарована.И наче-дори в Сиело ретрото не е толкова добро в пика на седмицата (разбирай уикенда)
Че е фраш-фраш е,ама защо е фраш,задайте си въпроса сами, де. Затова и входа ставапо 5 лв по празниците, ако не и за постоянно.
Охраната-доскоро много вежлива, в псоледните месеци нещо почнмаха да се държат странно. Влизам аз на входа-"баце, дае а ти видим личната карта". Викам,чакай са,аз къв баце съм ти на теб, първо, и второ-ми немам лична карта,приличам ли ти на непълнолетен.Имам адвокатска карта,ако искаш да ти покажаПича ме пусна. Това е НИЩО, разбира се, селското имотношение беше,когат0о не пуснаха една приятелка на мой познат. Викнахме управителката, която речече, "щом охраната така е прецениала-така ще е". А защо не я пуснаха-защо мацката НЕ СИ ПОКАЗА ЧАНТАТА. АБЕ, ИДИОТи, кога ше с енаучите,че има МЕТАЛОДЕТЕКТОРИ им се вика, за проверка на оръжие,не да ме барате за задника или да надничате в ДАМКИТЕ чанти.ПЪЛНА СЕЛЯНИЯ,типична за БЪЛГАРИЯ. Гледаш в женски чанти и пипаш мъжете по задника и караката за орУжие! И на дебеловратите момчета в Ликьор едва ли им е приятно.
Но общо-взето народ апочна да се пренасочва към Сиело, което е още по-малко и съм чувал други работи за него, но там съм бил само веднъж на едно фирмено парти, не беше лошо, като интериор и музика.
Тва е пичове,айде със здраве!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.