Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:03 13.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на заведенията
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема BG zavedeniqta  
АвторAmerican (Нерегистриран)
Публикувано09.12.06 19:04

Az sym na mnenie, 4e v BG nqma hubavi zavedeniq. Navsqkyde lyzhat, serviza e uzhasen i se servira neka4estvena hrana. Kojto ne mi vqrva, da dojde v America da vidi kakvo se kazva zavedeniq, ka4estvo na hranata i obsluzhvane!

For real!

Тема Re: BG zavedeniqta [re: American]  
Автор SoulMate (претрепище)
Публикувано10.12.06 20:33

Добре.

Перата в задника не те правят пиле

Авторниkakвeц (Нерегистриран)
Публикувано18.02.07 20:27

Да имаш да вземаш!!!Масовите bg заведения предлагат по добро обслужване и по добра храна от хамериканските.То Макдоналдс е много добър пример за това.Обслужването е като в студентски стол,т.е. всички на юруш на шубера.Сервитъори в най добрия случай има само за отсервиране,ама в повечето случаи и това е задължение на клиента.И това,че си помолен учтиво за това с надписи навсякъде в заведението,не го прави по добро.За храната какво да кажа,всичко е така "химикализирано",че ти е бедна фантазията.Няма по отвратително от американското кафе,"негърска пот" отвсякъде.Само веднъж,в Сиатъл имах удоволствието да бъда обслужен от сервитъорка,която ми взе поръчката,донесе я и донесе сметката когато я поискахме.Както си му е реда,и както е в повечето масови заведения в bg.Не искам да коментирам заведенията от по висока класа,признавам не съм посещавал,не са ми по джоба.Както впрочем не съм посещавал такива у нас,поради същата причина.Като сравняваме,да сравняваме масовото,защото така е редно.И още нещо.Чужденците ги лъжат не само в bg.Аре моля ви се,стига такова прехласване по всичко чуждоземско и особено американско.Ако не сме по-добри,поне не сме по-лоши от тях.

АвторБaтko (Нерегистриран)
Публикувано18.02.07 21:16

Ти в кои кофти заведения си имал нещастието да се озовеш, многоуважаемий американец? Независимо в кои и в колко си попаднал по недоглеждане, едно ще ти кажа - не си прави генерални изводи за всички български заведения заради някои, в които ти си бил и не ти е харесало

Тема Re: BG zavedeniqta [re: Бaтko]  
АвторAmerican (Нерегистриран)
Публикувано21.02.07 18:49

Генералната ми идея, или както казваме ние американците my general idea е, че българските заведения са куци, кьорави и сакати.

Автор WildberryМодератор (bitter)
Публикувано22.02.07 14:52

Стига вече. Разбрахме ти генералната идея.

Empta dolore docet experientia..

Тема Re: BG zavedeniqta [re: Wildberry]  
АвторOt America (Нерегистриран)
Публикувано22.02.07 18:45

Гониш ли ме?

Тема Re: BG zavedeniqta [re: Ot America]  
Публикувано23.02.07 14:04

Никого не гоня, но престани с провокациите, не е интересно!

Тема Re: BG zavedeniqta [re: Wildberry]  
АвторAmerikata (Нерегистриран)
Публикувано24.02.07 05:31

кое не е интересно захарче, това, че отварям очите на бедния български народ ли? трябва да се бойкотиран бг заведенията защото са чип шит стаф.
аз теб много си те обичкам

Тема Re: BG zavedeniqta [re: Amerikata]  
Публикувано24.02.07 13:58

Не се мазни, няма да толерирам подобен тип поведение. Бедният български народ не е сляп, а ти злоупотребяваш с търпението ми, и не само с моето.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.