Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:57 12.11.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на заведенията
*Кратък преглед

Тема Феята- Софиянови  
АвторDust (Нерегистриран)
Публикувано06.02.07 22:14

Ресторантски комплекс "Феята" е известен с това, че можеш да седнеш в една малка къщичка, да гледаш ТВ или да си слушаш музика, каквато си искаш.Интересно.И може би хората ходят заради това.
Обадих се да резервирам места за 3-ма, записаха ни и казаха че ни очакват.Отидохме, чакахме 5 мин. да се разберат, в коя точно къшичка да ни настанят и накрая ни въведоха в общия ресторант, на маса до бара.Където чувахме всякакви коментари за колежките сервитьорки, поръчки и т.н.Дойде сервитьорката, даде менюта, но само на 2-ма, за третия забрави.както и да е.Започна да записва поръчката и по средата каза "Само за момент извинявайте" и изчезна към друга маса, нещо да помага.Върна се, довърши вземането на поръчката.Дойде време за основните ястия.Аз си поръчах първи от компанията, защото другите още се чудеха, какво точно да вечерят.Донесоха ми ястието, започнах да се храня и дойде друга сервитьорка, която много, много се извини, но трябваше да се преместим на друга по-малка маса.Толкова често се извиняваше, че чак досаждаше с извиненията си и с благодарността си , " че ги разбираме"! Просто си платихме и си тръгнахме.

Не ги разбирам!
Можеха да ми кажат, че нямат места, при резервацията-тогава щях да разбера.Но след провалената вечр, не ги разбирам!

Тема Re: Феята- Софиянови [re: Dust]  
АвторФeяфeн (Нерегистриран)
Публикувано07.02.07 20:20

Аз пък държа на традициите и предпочитам да вечерям във Феята на алея Яворов.
Легендарно местенце, никога няма хора, уютна бетонна къщица, великолепен изглед към телевизионната кула + Витоша, а и е тихо, много тихо

.

Тема Re: Феята- Софиянови [re: Dust]  
АвторA3 (Нерегистриран)
Публикувано07.02.07 22:14

много съм слушала за този ресторант.Веднъж се обадих 2 дена преди деня да резервирам места,но ми отговориха,че всичко е заето.Явно е доста посещавано.Като кухня и цени как е?

Тема Re: Феята- Софиянови [re: Фeяфeн]  
АвторA3 (Нерегистриран)
Публикувано07.02.07 22:30

Къде точно е този на алея "Яворов"?

Тема Re: Феята- Софиянови [re: A3]  
АвторDust (Нерегистриран)
Публикувано12.02.07 20:01

Като цени е о.к. От кухнята не останах особено впечатлен.Може би, заради обстоятелствата, но нито е лоша, нито е нещо уникално.

Тема Re: Феята- Софиянови [re: Фeяфeн]  
Авторkapдaм (Нерегистриран)
Публикувано05.03.07 08:03

!!!!!!!!!!!Тя не работи от 15 години бе!!!!!!!!!!!!!

Тема Re: Феята- Софиянови [re: kapдaм]  
АвторДaни (Нерегистриран)
Публикувано08.03.07 15:47

Явно пишат хора , които или не познават София , пък дори не знаят , че Феята не е била ресторант ,а кафе-аператив. Приятно ядене и пиене на корем - там сега е най-евтино

Тема Re: Феята- София [re: Dust]  
Автор mht (непознат)
Публикувано09.03.07 15:38

къде се намира тази фея/не говоря за тази на яворов,а за тази с къщичките/

всичко е странно

Тема Абе, за къщичките на Баба Яга ли става дума?нови [re: mht]  
Автор тъпoтo (копеле)
Публикувано20.03.07 13:30

Те са в парка, пичове, като влизах в една от тях за последен пък (преди около 20 години), беше бая осрана. Сега не знам в какво състояние са. Радвам се, че ви бях полезен!

Тема Re: Феята- Софиянови [re: Дaни]  
Автор dexter_sum (Bladerunner)
Публикувано08.04.07 11:47

Но не по-евтино от Ропотамо.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.