Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:55 09.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на заведенията
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Happy-to na Rakovskaнови  
АвторCalifornia man (Нерегистриран)
Публикувано15.05.06 15:05

Lele..... kakva otvrat beshe, serviraha mi prokisnala kartofena salata, za garnutura, a sevitjorkata beshe edna naduta myrla s golqm nos i pypki i ponamirisvashe na pot! malko iznenadvashto, zashtoto tam gi podbirat hubavki...
kogato i kazah, 4e salatata ne stava za qdene, tq mi otyvyrna, kato me pogledna prenebrezhitelno, "ami shte kazha v kuhnqta" i tova si beshe...nothing happened!

Prosto nqmam dumi kolko sym vyzmuten...nikakyv bakshish razbira se ne ostavih!

Zashto spored vas neshto vse kuca na Bg zavedeniqta?

Тема Re: Happy-to na Rakovskaнови [re: California man]  
Авторkelnerkata (Нерегистриран)
Публикувано15.05.06 20:42

Samo revceliovci v tazi darjava kato ne vi haresva gospodine ne idvaite pove.Az sam kelnerka ot 3 god. v Happy i vsicko si e OK .

Тема Re: Happy-to na Rakovskaнови [re: kelnerkata]  
Автор dead reckoning (г-н Двутактов)
Публикувано16.05.06 12:42

Точно така - като не ни харесва, не идваме повече.
Аз точно заради такива разсносвачки на чинии от 5 години не съм посещавал Хепи. И на чужденците, които посрещам, също препоръчвам да не посещават Хепи.

Тема Re: Happy-to na Rakovskaнови [re: dead reckoning]  
АвторEric (Нерегистриран)
Публикувано25.05.06 14:55

I na men tam mi servira edna kelnerka , kojato ponamirisvashe na pot! Nuleva higiena, predstavjam si kakva myrsotija e v kuhnjata! Nikoga poveche njama da otida tam da objadvam, makar, che mi e na 10 min ot ofisa!

Тема Re: Happy-to na Rakovskaнови [re: Eric]  
АвторMъpa Keн (Нерегистриран)
Публикувано26.05.06 18:41

Хм интерстинг, интерстинг! ай тинк тет ю'л би невъ гоинг теър бикауз ъф тъ мъни оут ю бикеим. нот оф тъ сървийз гърл смелт. Бробабли чейнг йор офиз енд файнд уан уит гууд селъри!
Бай бай!

Тема Re: Happy-to na Rakovskaнови [re: Mъpa Keн]  
АвторMims (Нерегистриран)
Публикувано20.07.06 13:55

Az sam ot Stara Zagora. I tyk Happy poslednata godina mnogo,mnogo zapadna. Namaliha po4ti napolovina porciite - nosqt ti golqma 4iniq i v sredata ne6to malko. Zanemariha i podbora na raznosva4ite. Nosqt mi pora4kata i edna mrahla mi hvarlq 4iniqta na masata kato na ku4e.

ПИСНА МИ ОТ ТЪПИ И НАДУТИ СЕРВИТУТКИ, ДЕТО АЗ СЪМ ИМ КРИВА ЧЕ РАБОТЯТ КАТО ТАКИВА.

Тема Re: Happy-to na Rakovskaнови [re: Mims]  
АвторПopнo (Нерегистриран)
Публикувано27.07.06 13:00

Хепито е отрат смрад. Кенефите им смърдят на застояли лайна. Сервитьорките повечето от тях са изтръпнали провинциалистки с дебели глезени и вързана на опашка мазна коса. Барманите в повечето случаи са некои Пйешо, Гошу или Ивань от Малку Търнуву. Отговорниците на смяна са некви добичета дет си мислят че понеже зимат добра заплата пръднята им мирише на парфюм Порциите са малки ама едни мининкииии, мъничкииии ми те почти не се виждат в чинията

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ

голямата бира не е 500 милилитра е 440 !!!!!!

сиреч 60 грама ги гълтат селяндурите шефове на Хепито

Накрая когато сервиньорките ти носят сметката ти дават и някво миниатюрно бонбонче с вкус на хапче и те поглеждат с такъв ядно пренебрежителен поглед като че ли ако не им оставиш бакшиш някъде по света ще умре коте

Абе мани мани не стъпвам в Херито от година и повече

Тема Re: Happy-to na Rakovskaнови [re: Пopнo]  
Автор MaтaKocмaтa (маймун)
Публикувано27.07.06 17:49

Къф бакшиш, като има 8% сервиз.
И бирата вече е 500 мл дали не и малко отгоре :)
Тва в Младост де.

Машина за отделяне на кожа и сланина от парени свине

Тема Re: Happy-to na Rakovskaнови [re: Mims]  
АвторAna (Нерегистриран)
Публикувано28.07.06 22:09

Ama teq 8% serviz ne otivat za servitiorkite kakto pove4eto ot xorata si mislqt

Тема Re: Happy-to na Rakovska [re: Ana]  
Автор MaтaKocмaтa (маймун)
Публикувано29.07.06 17:04

в интерес на истината се чудим всеки път тия девойки що са се хванали сервитьорки точно в happy.

Машина за отделяне на кожа и сланина от парени свине

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.