|  | | 

| 

| 

| Тема |  mrazia 'fredy'   |  |  | Автор | lll (Нерегистриран) |  | Публикувано | 12.11.05 15:39 |  |  | 

zavedenie 'fredy' do kino iztok e nai-dolnoprobnoto miasto f Sf. hranata e otvrat, servitiorkite sa ve4no vkisnati, a za obstanovkata da ne govorim ...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: mrazia 'fredy'  [re: lll] |  |  | Автор | SMOG (Нерегистриран) |  | Публикувано | 13.11.05 01:29 |  |  | 

I AS

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: mrazia 'fredy'  [re: SMOG] |  |  | Автор | мими (Нерегистриран) |  | Публикувано | 13.11.05 12:19 |  |  | 

оише се и аз бе кретен кирлив, неграмотен педераст. да ти еба и на тебе пичката. невъзпитан говноед

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: mrazia 'fredy'  [re: lll] |  |  | Автор | krimi (Нерегистриран) |  | Публикувано | 14.11.05 12:39 |  |  | 

заведението е направо ужасно. Сервитьорките са не просто нацупени. Когато влезеш ти хвърлят един убийствен поглед и ти несмееш да си избереш дори място, където да седнеш. След като все пак си се настанил, под зоркия им поглед (сякаш всяка си казва на ум - дано не седне в моя район) чакаш 2 часа да ти донесат меню. И после още два за да ти вземат поръчката. И всичко свършва до тук. Нито ядене ти носят, нито пък ти обръщат внимание като ги попиташ - какво става? Просто чакаш, докато не издивееш и не си тръгнеш гладен, изнервен и много разочарован
   . аз незнам какъв е този собственик не вижда ли за какво става въпрос. Ами то така заведението му скоро няма да има пукнат посетител.  

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: mrazia 'fredy'  [re: lll] |  |  | Автор | kaprizno (позната) |  | Публикувано | 14.11.05 23:07 |  |  | 

Фреди е едно от най-гадните места в цяла София....и за да не каже някой, че говоря наизуст, ще се обоснова:
 1. Сервитьорките са много приятни момичета, но не и когато са на работа...
 2. Когато се напълни е ад - всякакви шумове отвсякъде....чуваш всички други, но не и събеседника си
 3. Пространството не е голямо, но пък за сметка на това масите са невъобразимо много.
 4. За безумието масите в дъното да са за непушачи няма да говоря....

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: mrazia 'fredy'
[re: lll] |  |  | Автор | tedche (баПка) |  | Публикувано | 15.11.05 21:02 |  |  | 

И аз го мразя ама покрай Плиска не мога да намеря друго свястно заведение за хапване и биричка!
 Точно на отсрещната страна има едно друго - Ловците. Обсолютно същото е - намусени сервитьорки, лошо обслежване.
 Същевременно пък Кингс Брекваст е доста "стерилно" някак не мога да се отпусна там...
 Може би си позволяват такова отношение и държание, щот на Плиска са само те.
 Аз си реших проблема като завързах приятелство с една от старши сервитьорките и вече като ходя (а то е доста често) имам и мса и ме обслужват сравнително прилично.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: mrazia 'fredy'  [re: lll] |  |  | Автор | Koльo (Нерегистриран) |  | Публикувано | 16.11.05 13:17 |  |  | 

Дааа, Фреди верно вече е гадно място!

|  |  |  |  

|   | 
 |