|
|
|
Тема
|
Мохито
|
|
| Автор |
jungle79 (monogamna) |
| Публикувано | 08.06.04 17:54 |
|
|
Името на любимото заведение вече не е Мохито и не е култово, музиката не е хубава, алкохола не е истински, барманите са нови и още по-нагли, празно, прашно и мирише на мухъл. И се казва "последен рейс за Люлин".
Много гадно. Пожелавам на всички хубаво лято на открито, оупън - спейс купон.
Не мо'еш да мъмриш, брат! Все едно хан Аспарух да мъмри!
| |
|
Тема
|
Re: Мохито
[re: jungle79]
|
|
| Автор | kak4eto (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.06.04 18:57 |
|
|
Вярно е много гадно станало! аз се бях засилила тия дни, водена от добрите си впечатления от преди няколко месеца (абе от преди да го разширят) и то коооо....гадна музика, алкохола го наливаш като водица и ти трябват къмто 6 големи, че да не си я писал вечерта умряла....ДА ама и пиенето не помага!
Не ходете там! Добре че АЛКОХОЛ е наблизо!
| |
|
|
|
За пръв път го чувам това Алкохол, кво е?
"Продавам ротвайлер, голям, чернокафяв, яде всичко, много обича малки деца."
| |
|
|
|
е много гадно място! Нищо различно от повечето дискотеки, а и температурата е африканска - незнам климатици ли нямат, но е много зле
Видях и голи до кръста - представи си за какво става на въпрос
| |
|
|
|
Е не е чак толкова зле
Верно че е малко задушно и бая гъч става, ама не пускат под 18, муциката е приятна, не е винаги "резерве" по масите, дори и като няма хора, пиенето е на прилични цени....
има си и ложи неща де.
Бе върви го пробвай - намира се в безистена на театър Сълза и смях (не съм 100% сигурна за вярното име на театъра - абе там отдето се влиза за залите на славянска беседа, само, че надолу)
Айде сподели като идеш
| |
|
Тема
|
Re: Това Алкохол...
[re: tedche]
|
|
| Автор | Leeyloo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.06.04 22:15 |
|
|
Алкохол става- и наргиленца има, само да си бяха сложили някаква вентилация, ако нямат кинти за климатик ;-)
цена нямаше да има тогава...ееех....
| |
|
|
|
|