Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:24 12.11.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на заведенията
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Как се яде шоколаднови  
АвторПopнo (Нерегистриран)
Публикувано26.10.03 15:21

Здравейте,

шоколад се яде по няколко начина - може да отхапваш по малко, или да си напълниш устата и да нагъваш здраво

много малко хора обаче се замислят за различните вкусове шоколад. Така например прехвалените шоколади "Милка" всъщност имат доста долнопробен вкус а опиталите по-добрите шоколади знаят добре това. Чувал съм че белгийците били най-добрите в изготвянето на шоколад и там има близо 400 вкуса. Истинския шоколад е много нежен и се топи в устата дори и без да го дъвчеш и се различава тотално от боклуците "Милка" или "Нестле"

Интересно ми е какво е мнението ви за шоколадите или за тези нещо които приличат на шоколад - българските марципани с отвратителен вкус - "LZ" "Своге" българското нестле и другите.

Тема Re: Как се яде шоколаднови [re: Пopнo]  
Автор buratino (йога)
Публикувано26.10.03 17:59

Шоколадите, за които говориш са подготвени за едно много дълго пътешествие. От завода до крайния потребител те(шоколадите) лежат в складове, транспортират се в студ и мраз( и по море), пак се съхраняват, пак се транспортират, лежат по сергии, лежат на дъното на чантата на някое дете и.т.н... ...от фирмата са помислили, че ще стане така и предварително са наблъскали шоколада с най-разнообразни вещества (не ме питай какви)!
Това обаче няма как да не се отрази на вкуса на шоколада, нито на това дали се топи в устата или не!

Във Белгия и не само там правят много вкусен шоколад (може и да не се топи в устата, а да трябва да го дъвеш) и дори му слагат разни други вкусотии!
Хубаво е че си опитал такъв шоколад, но ние обикновенните граждани не можем да си го позволим! Затова пък в клубовете на дир.бг се появяват гейове като теб и се правят на големи кулинари!

Автор Blake (извънземен)
Публикувано27.10.03 00:53

на мене лично най-любимия ми шоколад е Lindt - особено тези големите (май са 300гр.) - млечен с лешници... ммммммммм... умрем си за таков!

Just a genius

Тема Re: Как се яде шоколаднови [re: buratino]  
Автор Чepнa_koтka (рошава)
Публикувано27.10.03 15:05

Ама от всичко четено досега оставам с впечатлението че си научил една фраза и винаги само нея си пишеш.

Автор Чepнa_koтka (рошава)
Публикувано27.10.03 15:20

Днес в 6.00 сутринта получих един кашон шоколади,бисквити и бонбони от Белгия.Честно казано не ми харесват,повечето са разни мешавини с кокос и трюфели - направо гадно или натурален шоколад,какъвто не обичаме у дома.

Тема Re: Ти ме шокираш!нови [re: Чepнa_koтka]  
Автор buratino (йога)
Публикувано28.10.03 01:29

Какво те кара да мислиш, че думата гей е фраза?

Тема Момичето се е объркалонови [re: buratino]  
Автор Ъ ънд Б ()
Публикувано28.10.03 14:13

Искало е да каже "фаза". Това е едната жица от двете, които влизат в контакта. Другата е "нула".

п.п. Бръснал ли си котка?

...и твоята

Тема Lindt e superнови [re: Blake]  
Авторnqkoi (Нерегистриран)
Публикувано28.10.03 15:58

Lindt e No1.
s klasi nad milki i nestleta

Тема Re: Как се яде шоколаднови [re: Чepнa_koтka]  
Авторprahi (Нерегистриран)
Публикувано28.10.03 15:59

аэ също мисля че милка си развалиха шоколадите

Тема Re: Как се яде шоколаднови [re: prahi]  
Автор Blake (извънземен)
Публикувано28.10.03 17:09

Мдам - така си е щото вече и Милките ги правят в България... Снощи си взех (за последно!!!) Милка и след впечатлението че е малко странна на вкус - гледам етикета - Българско, от Своге :)))

ша ма прощават, ама като правят нещо да го правят като хората... или поне да не ми го продават на същата цена като вносен...

Just a genius

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.