|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Kitaiski restoranti v Sofia
|
|
Автор | Silvia (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.10.02 19:28 |
|
Preporachaite mi kitaiski restorant s dobra kuhnya, prilichna atmosfera i normalni tzeni.
| |
Тема
|
Re: Kitaiski restoranti v Sofia
[re: Silvia]
|
|
Автор | @@ (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.10.02 02:03 |
|
Njama takuv. V luskavite restoranti kuhnjata e ujasna. Nie mnogo obichahme da hodim v "Azija". Gotvat super i portziite sa ogromni. Tzenite sa mnogo prilichni. Ne otivai vecher ako ste poveche ot dvama - njama mesta.
P.S. Namira se na 50 m ot jenskija pazar.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Moredhel (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.10.02 04:49 |
|
Kitaiski restorant v Sofia s normalna kuhnja i normalni ceni njama da namerish!
Tursil sum mnogo i prosto njama! Njama kitaiski restorant s dobra kuhnja dori i na idiotski ceni! Prosto vsichki deistvat na mikrovulnovi pechki i zamrazeni hrani(polufabrikati).
| |
Тема
|
|
|
Автор |
mikroni () |
Публикувано | 16.10.02 09:41 |
|
и аз така си мислех - че няма такъв китайски ресторант ..... тук е момента да кажа че съм обиколила почти всички в софия (голям фен съм).....
тааа..... и все пак има такъв - с нормална обстановка, прилични цени и на всичко отгоре готвят божествено. намира се на 100-тина метра от площад македония, като тръгнеш от площада по христо ботев към 5-те кьошета е в първата пряка в дясно, а като тръгнеш по пряката на 20 м в ляво.
ако някой от тук присъстващите е ходил ще ми е интересно да прочета мнение
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. /Мърфи/
| |
Тема
|
Re: Za Azia
[re: mikroni]
|
|
Автор | ... (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.10.02 12:07 |
|
И аз имам добри впечатления, но в последно време не съм го посещавала. Някой скоро де е ходил там? Още ли готвят хубаво?
| |
|
Ходя в един, май "Южен двор" му беше името...
Я вышел им наперерез!
| |
Тема
|
|
|
Автор | fen (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.10.02 21:19 |
|
na Slavyanska sreshtu Blaze. Mai ne e tochno kitaiski (chuh sluhove che e koreiski) Kuhnjata e mnogo vkusna. Obstanovkata ne e koi znae kakvo, no kuhnjata e mnogo dobra
| |
Тема
|
Re: Za Azia
[re: ...]
|
|
Автор |
Jasmine (hidden dragon) |
Публикувано | 17.10.02 22:13 |
|
в азия готвеха наистина хубаво, когато ходех там, но трябва да се отиде с голяма весела компания, за да не се връзваш на опитите на обслужващия персонал ще ти скъса нервите по всевъзможни начини- един от най- убийствените им номера е подаване на менюто с премерен жест от растояние 1-2 метра, страховити гримаси и пр. специалитети. но иначе е ужасно весело и ако не те бърка обслужването, си заслужава да се отиде, особено на втория етаж, където обстановката е значитително по- приемлива отколкото в другите китайски ресторанти.
щом искаш да си щастлив, бъди!Редактирано от Jasmine на 17.10.02 22:14.
| |
|
ами аз го посетих преди 2 седмици за последно - добре си е да ти кажа
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. /Мърфи/
| |
Тема
|
hm..
[re: mikroni]
|
|
Автор | Silvia (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.10.02 10:34 |
|
Blagodarya na vsi4ki.
Asia mi beshe ediniyat variant, a za tozi v pryakata na Hristo Botev sam 4uvala dobri ozivi.
O4evidno tova se o4ertavat dvata nai-dobri v Sofia.
by the way - ne sam dovolna ot filiala na Slavyanska beseda na Popa. Gotvachat ne e dobar, zashtoto posle vinagi me boli stomah.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|