Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:52 15.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на заведенията
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Na selo ili "Provansa"  
Автор FCLEVSKl1914 (непознат )
Публикувано21.07.01 18:57

Kakto i da my kajeash si e selo.Plovdiv,Varna,Byrgas se si e svinska,selska i tziganska istoria.Kak shte vlezem v Evropa s tai selska gniloch neznam....

Тема Ti si Provansaнови [re: FCLEVSKl1914]  
Автор Pearl_Jam (JEMINI)
Публикувано26.07.01 19:05

Zna4i Umniko Pone sadejki ot Nicka ti, ti si potencialen DEBIL, am se pak ste si napravq truda da napisa nesto....

1. I varna, I Burgas, i mnoo drugi da ne izbroqvam, imat mnogo po-priqtni centralni 4asti na grada ot SOF.
2. SOF lqtoto imam 4uvstvoto 4e voni... na benzin, mrasni kontejneri za bokluk, kanalizaciq razni samnitelni etni4eski subekti i kvo li ne!
3. Dori i da po4istqt Sof sled minavaneto nat takiva kat teb ostava bokluk kat ot 3 svetovna vojna...
4. Kazvas SELSKI ? Ot kade sa majka ti i bastati bre govedce? 4e ti kat si se rodil v Lulin naprimer kvo?
5. Kazvas GniLo4 ... Ne se gledaj v ogledaloto i nqma da go vizdas (Gnilo4a)!
6. Abe ....

Тема Re: Ti si Provansaнови [re: Pearl_Jam]  
Авторceci_ (Нерегистриран)
Публикувано07.08.01 12:56

Abe i ti ne si praw :)))) /mozhe bi samo za nick-a :))) si mnooogo praw/ Ta glupostite na pyrwia niama da gi komentiram ... Ama i twoeto sa kompleksi ..mdaaa. Zashto triabwa da pluwate sf ? Mi kolkoto i da ne e tia STOLICA na tazi DYRZHAWA.
A inache hmmm, Az si zhiweja w sf ama ne mi e roden grad :)) /rodnia mi e na okolo 3k km :)/, no strahotno mi hareswa bs i plovdiv /ama tam e kofti che dokato otworiat hubawo zawedenia .... i policiata go zatwaria :(/ hareswa mi i blagaoewgrad ... zaradi horata ..., no si ima i selski dupki ... kydeto horata samo se oplakwat ... taka che "swiat shirok hora wsiakakwi

Тема Re: Na selo ili "Provansa"нови [re: FCLEVSKl1914]  
АвторXerxes (Нерегистриран)
Публикувано08.08.01 08:41

В София има много повече бездомни кучета отколкото във Варна.

Не мисля, че скоро ще влезем в Европа, а иначе географски сме си в Европа още от лето господне 681-во.

Автор hobby (откачалка)
Публикувано26.09.01 22:34

Dosta komplexarski zvuchi. V Sofia jiveq sega, roden sam v Burgas, jivql sam i vav Varna. E, po dobre mi e bilo - te sa gradove koito imat duh, starshni krachmi i atmosfera, chisti, s gotini hora, i ne sa selo, pa ako shte da si skusash zadnika ot rev za tova. I sofia ne e selo, a provance ima navsqhude, i poneje sofia e nai-gloqma, tam sa i nai-mnogo selqnite. sorry

Let's talk about it. But think first!

Тема Re: seliandyrнови [re: Pearl_Jam]  
АвторSS FRONT (Нерегистриран)
Публикувано27.09.01 17:22

Ei pomiarche selsko takiva kato tebe napraviha polojenoeto v Sofia tragichno!Shtoto selianchetata na sa sviknali da si hvarliat boklutzite v kofiite ami na dvora pri prasetata..........

Тема Re: Na selo ili "Provansa"нови [re: hobby]  
АвторSS FRONT (Нерегистриран)
Публикувано27.09.01 17:28

Lichi ti che si ot Burgas.Tova grad li mi kaji.Osven che e palno s tzigani,kurvi i otrepki ami i smardi ujasno.Iavno Neftohima si e kazal dumata.Inache se opitvash da mislish ama ne se polichava uspeshno.Kato ne ti haresva Sofia are drum.Ame vsichki seliancheta se natiskate da doidete tuka nali ..............

Автор Recycler (HeMaM Mo3bK)
Публикувано28.09.01 18:59

Всички сме ГРАЖДАНИ на Република България
Кой съм и откуде съм едва ли има значение

Г-н Никой
(не само по Богомил Райнов

Тема Re: Na selo ili "Provansa"нови [re: SS FRONT]  
Авторbs (Нерегистриран)
Публикувано29.09.01 17:37

Абе нещасно комплексирано лайно, на тебе ти личи, че и веднъж не си бил тук :) имало цигани :))))))) ми ако си ходил в някой от циганските квартали ще има ми, нали за това са цигански. Няма град с повече цигани от София.
Миришело на нефтохим....кога бе глупако, кога ти е замирисало на нефтохим, тая легенда се разправя от уста на уста само от хора които не с стъпвали изобщо тук, ти знаеш ли дори как мирише нефтохима и кога мирише :)
Кво ли ти разправям, живей си с илюзията за големия град или по-точно за голямото гето.

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.