|
Тема
|
Също за Арт Системс !!!
|
|
Автор |
Aleksey Stoykoff () |
Публикувано | 04.07.99 04:01 |
|
Женами ми, ми даваше страшен зор за принтер и понеже минавахме в този момент покрай Арт Системс, просто влязохме и и купих най-скъпия принтер който имаха в момента - Хюлет Пакард-820Цхи. Досега е работил 7 месеца без никакви проблеми. Преди 3 дни принтера внезапно сдъвка една от страниците и си ...(еба майката).
Нещо вътре блокира?
2 дни след това, тъкмо мислех да им го нося за ремонт и го пуснах да разпечати един текст - нищо че редовете влизаха един в друг и беше размазано. Внезапно нещо в принтера затрака като трактор, след това безапелационно и прекалено шумно експлоадира.След което започна да печати с невероятно цветно качество !?!??????
Как стават тия работи - не ми е ясно!
Сега само се кръстя повече да не се поврежда, нищо че си е в гаранция.
| |
|
ARTа продават принтери на НР с мексиканска локализация (от там го внасят май най- лесно пиратски) това добре (нямат ДДС) ама и захранванията им са на 110V. АРТ-а дават и някакви адаптери 220-110V ама не съм убеден, че са точно предвидени за принтери (в смисъл правилно оразмерени) , а мастилено струйните принтери са много чувствителни на проблеми със захранването, може би си претърпял нещо подобно, а захапването на хартията да е просто случайно съвпадение.
| |
|
Божа работа, братко !??!?!?.......
| |
|
MADE in USA!
| |
|
abe, aleksei! ako jena ti nauci za onaia deto ia svalias sas internet! :-)))))
| |
|
Няма страшно, тя никога не ходи в "КОМПЮТРИ".
| |
|
Освен да взривиш с принтера си АРТ- систем, друго не виждам какво можеш да направиш. Направи го! Ще спестиш много ядове и на други купувачи, които се заглеждат по най-евтините боклуци.
| |
|
Що бе? Аз редовно си пазарувам от Арт-та и съм що-годе доволен. Кога нещо не си бачка как си требе, връщам им, дават си ми новичко. Ако и то не ще, вземам още по-новичко. Е, има един проблем само - "по-новичкото" понякога е върнато от някой друг, ама не ми пука. Нали моето старичко ще го вземе друг за новичко? Кръговрат да става - пантарей.
| |
|
Трафовете за принтерите си ги изчисляват сами, а ги навиват обикновенно ЧИСТАЧКИТЕ.
Но си прав, че не са изчислени добре.
Лично аз имам също HP 820Cxi и до сега не ми е създавал проблеми, но захранването му е от 110-240V
Ако пак имаш проблеми с принтера пиши ми на e-maila и ще се опитам да ти помогна.
Прочее не биш пожелал и на най големия си враг да носи нещо на ремонт там (въпреки че съм работил в сервиза им 2.5 години) - обслужването е ужасно и клиента е виновен до доказване на противното.
П.С.
РАДВАМ СЕ ЧЕ ВЕЧЕ НЕ РАБОТЯ ТАМ !!!!
| |
|
ВЗЕМЕТЕ СИ ПРИНТЕР HP ОТ СОЛАРИС АЗ МОЯ ГО ПОЛЗВАМ ВЕЧЕ БЛИЗО ГОДИНА И СЪМ ЗАБРАВИЛ
ТЕЛЕФОНИТЕ НА ФИРМАТА
| |
|
|
|
|