|
Тема
|
Стойте далеч от Близоо
|
|
Автор |
ffrape (тъжна) |
Публикувано | 15.04.11 15:16 |
|
Или Близуу, както ми е името на този доставчик-пародия.
Не вземат да си приберат кабелите, чакат да им ги нарежат. Туткат се по 5-6 дни докато си оправят повредата, но след седмица отново се случва същото, понеже тарикатите просто са разпънали нови кабели... и отново почти седмица без нет и телевизия.
Малоумните телефонисти ти обясняват, че са те записали в някакъв график за след 2 дни, дотогава да си траеш...
Нямам думи просто колко са отвратителни, не си късайте нервите с тях.
Съветвам всички мои познати, а чрез интернет и непознати - моля, нека изчистим пазара от такива лекета!
Аз разбирам, че се случват проблеми, но да ми кажат, че ще пратят екип след 2 дни, просто за да проверят...безумно е.
Далече от близо!
| |
Тема
|
Re: Стойте далеч от Близоо
[re: ffrape]
|
|
Автор |
mammita63 (оптимистка) |
Публикувано | 27.05.12 16:38 |
|
Аз също съм потърпевша от Близу.От една седмица нямаме кабелна телевизия поради срязани кабели за да ги поставят под земята.На нашите жалби отговарят,че работят по въпроса,но до сега не са свършили нищо. Сигурно ще се наложи да се прехвърлим към друга фирма. Близу да вземат мнението на клиентите си,защото ще ги изгубят!
| |
|
При подмяна на кабели се осъществява алтернативна връзка между точка А и точка Б, била тя друг кабел или безжична такава, и доставянето на услугата не прекъсва изобщо. Оправданията че режат кабели за да ги поставят на друго място са колкото да залъгват децата от детската градина. Никой професионалист не прекъсва кабел без да е осигурил алтернативата. Ако наистина работят по този начин, правете си сметката колко разбират от работата, за която им плащате.
| |
|
|
|
|