Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:10 12.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на услугите
*Кратък преглед

Тема Да се отнема лиценза на мтелнови  
Автор gkkkk (непознат )
Публикувано19.01.11 14:56

Има ласкави отзиви по долу за виваком и глобул-шапа по мобилните оператори се е разпространил ,не виждам причини да не им се отнемат лицензите и бъдат спрени безобразията.
В мтел ме измамиха 3 пъти в последната година с дребни суми ,техен абонат съм от 1995-6 година ,никога не чета договорите ,защото очаквам коректно отношение ,не смятам и занапред да ги чета ,не ми се занимава , просто няма да имам мобилни телефони.
Първия път бях измамен м-свят или нещо подобно,от м-тел ми възстановиха сумата след писмена жалба-около 50-тина лева ,на която отговориха след 2 седмици,не разбрах някой да е наказан за грешката да му е намалена заплатата.
После от хенди натрапиха с измама телефон на жена ми и като им го върна след 30 минути и спряха и Другия номер който си беше платила,но също е на нейно име!! !!???въпреки че не си искаше парите обратно за натрапения телефон-...отиде да се оплаква в м-тел-те се извиняват ,ми от хенди са такива мошеници ,да сте чела внимателно.
Трети път ми натрапиха договор в който пише ,че номера е техен -да не мога да го местя в друг оператор.
За рекламните смс и други дребни мизерии няма да пиша.
Сега разбрах от телевизията ,че мамели пенсионери по телефона ,да си променят абонаментния план,предупредил съм децата и възрастните си близки ако им се обадят от някой от операторите незабавно да изключват апарата и да не говорят нищо,за да не бъдат изнудвани после.
http://www.vbox7.com/play:5446c7d5#commentTop

Редактирано от gkkkk на 19.01.11 17:40.

Тема Re: Да се отнема лиценза на мтелнови [re: gkkkk]  
Автор Mopфиyc (Матричар)
Публикувано20.01.11 00:08

Ооо и тук ли орева бре

Номера с пенсионерите само да те светна го измислиха едни други дистрибутори на един друг оператор.

Научи се да четеш бре ревльо, научи се да мислиш предварително българино, научи се да действаш вместо да ревеш

Welcome to the real world!

Тема Re: Да се отнема лиценза на мтелнови [re: Mopфиyc]  
Автор ARlZE (shallowgrave)
Публикувано20.01.11 15:08

Нямаш ли усещането, че трите оператора действат в картел?
Няма реална конкуренция между тях, в резултат на която цените на услугите им да падат. Та ние плащаме едни от най-високите цени в Европа! Ние - в държавата, чиято минимална заплата е малко над 100 евра!!

Тема Re: Да се отнема лиценза на мтелнови [re: ARlZE]  
Автор Mopфиyc (Матричар)
Публикувано20.01.11 18:24

Не е въпрос на картел, а на манталитет.
Манталитета на клиентите наи-вече... но и на служителите в операторите.
Цената зависи и от пазара... у нас много неща са по-скъпи от колкото други ЕС държави, ама все за мобилните се ловим.

Който му е скъпо, да не ползва (да ограничи потреблението) и цените сами ще тръгнат надолу... ама не би... правят се едни безмислени абонаменти, я за някакви стотинки надолу ако говориш само с тоя или оня оператор, я за уж безплатни минути, че и само и само да купим телефони последни писъци на модата, ако ще после да гладуваме.
Че и не четем какво подписваме и какво купуваме, нали сме гЪзарЕ.
Манталитет както казах...

Е като овцете сами ти идат за стригня, ще стрижеш и с кожата... все едно всеки друг у нас не го прави.

И днес какво, няма и 50 души протест (не, че е сериозно изобщо да коментираме цените в случая, има други неразбории) - дали не споменах овце?

Тема Re: Да се отнема лиценза на мтелнови [re: Mopфиyc]  
Автор justuser (Пич)
Публикувано20.01.11 22:24

Да споделя опит: от Глобул ме излъгаха малко неприятно, за това тази година ще мигрирам цели 11 номера от тяхната мрежа в тази на МТЕЛ. Имам и номера на МТЕЛ, за всичкото време, което съм бил при тях, освен последните проблеми със сметките, друго не е имало като проблеми...
При Виваком не отивам, ако ще да съм на остров и там да има само Виваком, по-скоро бих си прерязал вените. БТК - не и в този живот.

Редактирано от justuser на 20.01.11 22:24.

Тема Re: Да се отнема лиценза на мтелнови [re: justuser]  
Автор Mopфиyc (Матричар)
Публикувано20.01.11 22:50

Мтел, че се омазаха с билинга (по-точно с трансформирането на отчетеното към дължимото) омазаха се, до ушите.
И е очевадно защо се омазаха... ама нейсе, факт е, че който съм пратил да иска преразглеждане не са го върнали.
И в масата случаи си оправят бозите, да неприятно е и разходки се налагат ... но оправянето показва, че не е толкова черен дявола.

Тема Re: Да се отнема лиценза на мтел [re: Mopфиyc]  
Автор CoлтaнГpиc (от Волтар)
Публикувано01.02.11 11:38

Оправят обаче трябва да седиш едно по едно да си смяташ къде и колко. На дедектив се обърнах. Надявам скоро да приключи.

Господ не играе на зарове

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.