Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:25 13.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на услугите
*Кратък преглед

Тема Фалшива кредитна на ОББнови  
Автор todorin (непознат )
Публикувано28.06.10 15:46

Здравейте,
От известно време насам забелязах, че ползването на Кредитната ми карта на ОББ в търговски обекти става все по трудно- прочитането и е почти невъзможно. Днес реших да се консултирам с центъра за обслужване на клиенти - отговорът им бе, че е нужно да преиздам картата и да платя 30 лв.
Т.е. за капак от годишната им такса за обслужване е нужно да им платя още.
Безочие и наглост, да плащам за фалшивата им карта, която много трудно се чете от ПОС терминалите.

Тема Re: Фалшива кредитна на ОББнови [re: todorin]  
Автор donald trump (дoбpяka)
Публикувано29.06.10 21:48

Ти за сефте ли се сблъскваш с идиотщините на Обединени Български Бандити. Ако сега започва твоята сага с тях приготви се за невероятни приключения и изненади.

Автор Иckъp (Тежко е!)
Публикувано30.06.10 09:22

ОББ?!? Кой луд ги ползва тия? Да кажеш,че сме в соц време и няма избор-бих разбрал :)
Аз имах преди години една карта от тях на която ми превеждаха заплатата.Като се случи така,че напуснах работа и не бях ползвал картата 6-7 месеца-един ден решавам да ида да я закрия и да изтегля остатъка.Действието се развива в офиса на "Фритьоф Нансен".Служителката ми иска номер на сметка.Нямам.Тя пак-номер на сметка.Нямам,не може ли по ЕГН,по номер на карта,по номер на лична карта да ме намерите?Не можело...И представете си ме убеди,че не може.Стигна се до там,че през банкомат изтеглих каквото можах от картата и я счупих.Нямам обяснение защо са толкова тромави?!Толкова ли не могат да си наемат специалисти,които да им оптимизират работата?

Тема Re: Фалшива кредитна на ОББнови [re: Иckъp]  
Автор ¤ Cтeфaн ¤ (мълчалив)
Публикувано01.07.10 13:09

Само дето счупването на картата по никакъв начин не предизвиква закриване на сметката. Демек, ако пичовете имат някакви такси за поддръжка на сметката и картата, те си се трупат и си ги дължиш. При това най-вероятно, когато сметката мине в минус, ще се смятат за неразрешен овърдрафт и ще се олихвяват стабилно.

Тема Re: Фалшива кредитна на ОББнови [re: Иckъp]  
Автор todorin (непознат )
Публикувано01.07.10 14:29

Опа,
Само че макар че си счупил картата си на теб ти остава сметка там по която плащаш месечна поддръжка.
Аз имах такъв случаъ, след известно количество годинки се натрупва доста голяма сума...
Да не се окажеш като длъжник пред пенсия.

Автор apви (шефче)
Публикувано12.07.10 16:17

За ОББ книга мога да напиша... пълни неадекватници.. ама пълни... яд ме е че не записвах разговорите си с тях... по едно време взех да се забавлявам.. звъня по офисите им.. и всеки офис със собствени права и задължения.. уникално... просто им казах, че заложните къщи работят по-добре от тях.. там поне точно и ясно си знаеш условията...

Аз виждам всичко....

Тема Re: Фалшива кредитна на ОББ [re: apви]  
Автор viking13 (новак)
Публикувано13.07.10 20:04

аз пък си имам любим офис на обб и само там ходя именно защото ми е омръзнало от неадекватните действия на останалите.... но пък като отида в моя клон- никакви проблеми нямам. явно имам късмет

Тема Re: Фалшива кредитна на ОББнови [re: viking13]  
Автор apви (шефче)
Публикувано13.07.10 22:42

Явно..

Аз виждам всичко....

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.